Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/04 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/04 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/04 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Για όσους βρίσκονται σε σχέση, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό που ψάχνετε δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο ρομαντισμός είναι στον αέρα σήμερα και γενικά υπάρχει μια αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να βάλετε τη σχέση σας σε νέα βάση.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να μπει στην ζωή σας ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/04 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Προσέξτε τις αυξανόμενες εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας υποτίθεται ότι είναι μια κατευναστική επιρροή στη ζωή σας και όχι κάποιος/α για να ξεσπάτε πάνω του/της όλη σας την γκρίνια και τα παράπονα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα.

Ζώδια Καρκίνος

Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Μην αγνοείτε την ανάγκη του/της να περάσει λίγο χρόνο μαζί σας. Κάντε μια προσπάθεια και ακούστε όσα έχει να σας πει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μερικές απολαυστικές συναντήσεις είναι προ των πυλών για εσάς!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 22-24/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η διάθεσή σας είναι στα ύψη και δεν μπορείτε να αφήσετε αυτή τη θετική ατμόσφαιρα να πάει χαμένη. Συναντηθείτε με φίλους και περάστε όμορφα. Αν είστε σε σχέση και νιώθετε ανήσυχοι, δείξτε ωριμότητα και κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να βάλετε τα δυνατά σας σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Έχετε την τάση να αγχώνεστε χωρίς λόγο και να χάνετε την ουσία. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι πιο σημαντικό. Εάν είστε σε σχέση, ανοιχτείτε περισσότερο στον/στην σύντροφό σας και συζητήστε αυτά που σας απασχολούν. Όλα θα είναι καλύτερα μετά από αυτό.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/04 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Η σχέση σας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Και αν ένα γκρίζο συννεφάκι κάνει την εμφάνισή του πότε-πότε, μπορείτε να το διώξετε. Όλα εξαρτώνται από την στάση και τους χειρισμούς σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να ανησυχείτε και προσπαθήστε να μην σας γίνει εμμονή. Απολαύστε την ανεξαρτησία σας γιατί δεν θα την έχετε για πολύ.

Ζώδια Σκορπιός

Μην φοβάστε να εκφράσετε πώς νιώθετε αληθινά στον/στην σύντροφό σας. Αφήστε τα συναισθήματά σας να φανούν. Ρίξτε λίγο τις άμυνές σας. Αυτό θα ευχαριστήσει πολύ τον/την αγαπημένο/η σας και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να γίνετε πιο δεκτικοί σε προσκλήσεις και προτάσεις που έρχονται στο δρόμο σας. Μην απορρίπτετε κανέναν/καμία χωρίς σκέψη.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Να περιμένετε κάποιες εντάσεις και λογομαχίες με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αλλά μην αφήσετε τίποτα να σας προβληματίσει. Αυτοί οι μικροί καβγάδες είναι το αλατοπίπερο της σχέσης σας! Αν αγαπάτε αληθινά ο ένας τον άλλον δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα εντείνουν την γοητεία σας και είναι σίγουρα ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα εμπόδια στη σχέση σας σήμερα. Παραμελούσατε συστηματικά τον/την σύντροφό σας και το αποτέλεσμα είναι γκρίνια, παράπονα και βαριά ατμόσφαιρα. Χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός από την πλευρά σας για να αποφευχθεί η καταστροφή. Εάν δίνετε υποσχέσεις, τότε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τις τηρήσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φαίνεται ότι είστε έτσι από επιλογή. Είχατε πολλές ευκαιρίες να βρείτε τον έρωτα αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκατε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 22-24/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/04 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στη σχέση σας γιατί αυτή η άκαμπτη στάση δεν θα σας βγάλει πουθενά. Δείξτε ότι νοιάζεστε και καταλαβαίνετε τον/την σύντροφό σας και πολύ γρήγορα θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να αναλάβετε πρωτοβουλία! Αφήστε το λαμπερό σας χαμόγελο και την θετική σας διάθεση να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την θετική σας διάθεση ό,τι και αν συμβεί σήμερα. Μόνο έτσι θα κατορθώσετε να κρατήσετε αλώβητη την σχέση σας από τσακωμούς και γκρίνιες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, στην βράση κολλάει το σίδερο! Η μετοχή σας βρίσκεται σε άνοδο αυτές τις μέρες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά αυτό το γεγονός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot