Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/04 Τετάρτη

sxeseis-desmeysi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/04 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η στάση σας απέναντι στον έρωτα υφίσταται μια μεγάλη αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι κάθε στιγμή έχετε διαφορετική άποψη για το πώς θα διαχειριστείτε την ερωτική σας ζωή.

Παρακολουθήστε τις αλλαγές αυτές αλλά μην πάρετε ακόμη κάποια απόφαση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έχετε κολλήσει στα υποτιθέμενα λάθη της ερωτικής σας ζωής; Πάρτε κουράγιο. Βρίσκεστε στο παρόν και το μέλλον είναι ακόμη άγνωστο. Αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας, μελετήστε το παρελθόν και μάθετε από τα λάθη σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ξεχωριστή σας άποψη για τα πράγματα κάνει τους άλλους να γελούν. Η απίθανη αίσθηση του χιούμορ σας είναι πολύ σέξι. Θα ανακαλύψετε ότι κάποιο ενδιαφέρον άτομο το έχει προσέξει. Γίνεστε ξεκαρδιστικοί χωρίς καν να το προσπαθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Αν πιέζετε την πορεία των γεγονότων, μπορεί να τερματίσετε μια πιθανόν καλή κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιο άτομο πριν της ώρας της. Ο έρωτας χρειάζεται δύο πράματα για να αναπτυχθεί: χρόνο και χώρο. Σταματήστε να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα.

Ζώδια Λέων

Η έξαψη του κυνηγιού δεν είναι αρκετή για εσάς. Σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή σαν ένα πιάτο που το τσιγαρίζετε αρκετή ώρα πριν το φάτε. Εξάλλου θέλετε να είστε σε μια σχέση για καιρό.

Ζώδια Παρθένος

Καταφέρνετε να βρείτε κοινό έδαφος με κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς. Ο ασυνήθιστος τρόπος που ξεκινάτε μια φιλία μπορεί να οδηγήσει σε μια αναπάντεχη ερωτική κατάσταση. Κάτι που θα σας εκπλήξει – αλλά και θα σας ευχαριστήσει.

zwdia-zvdia-alex

Ζώδια Ζυγός

Το να μένετε φίλοι με τους πρώην σας είναι δείγμα ωριμότητας. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος παλιός σας δεσμός μπορεί να σας εμποδίζει να δημιουργήσετε νέους. Είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τα συναισθηματικά σας εμπόδια. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε βάλει όρια πουθενά.

Ζώδια Σκορπιός

Ο έρωτας προϋποθέτει ρίσκο. Είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί; Το πιθανότερο είναι ότι θα αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες και θα κάνετε λάθη στην πορεία αλλά θα ζήσετε και στιγμές ευφορίας και ικανοποίησης.

Ζώδια Τοξότης

Πρόσφατα μάθατε πολλά πράγματα για κάποιο άτομο που νομίζατε ότι ξέρατε καλά. Τώρα ήρθε η ώρα να αφήσετε τις γνώσεις σας να ενωθούν με τη φαντασία σας. Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον εδώ; Μπορεί να αξίζει να επιδιώξετε μια σχέση με αυτό το άτομο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 3ο 10ημερο Απρίλιος 2020

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Το εργασιακό σας ήθος σας προσφέρει πολλά καλά πράγματα στη ζωή σας, που δεν είναι πάντα δωρεάν. Ωστόσο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αυτή την εμμονή σας με την ποιότητα για να κρίνετε τα μη εμφανή χαρακτηριστικά του/της υποψήφιου/ας ερωτικού/ής σας συντρόφου.

Ζώδια Υδροχόος

Οι ιδέες σας είναι ασυνήθιστες, αλλά αυτό αγαπούν οι άλλοι άνθρωποι σε εσάς. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα γιατί να προσποιείστε ότι είστε σαν τους άλλους; Δεν είστε καθόλου βαρετοί και συνηθισμένοι. Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει.

Ζώδια Ιχθύες

Η συμπονετική σας φύση διακατέχει κάθε ρανίδα της ύπαρξής σας. Για αυτό και όλοι αισθάνονται άνετα να σας μιλάνε για τα πάντα. Κάποιο άτομο, όμως, μπορεί να σας περάσει λανθασμένα για ψυχολόγο. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76