Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/05 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/05 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/05 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Αν και η σχέση σας βρίσκεται σε ένα καλό σημείο, η ζωή σας τον τελευταίο καιρό είναι γεμάτη προβλήματα και γκρίνια κάτω από το φορτίο των υποχρεώσεων. Το αποτέλεσμα είναι να δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να απαλλαγείτε από τις αρνητικές επιρροές και να επικεντρωθείτε στον χρόνο που περνάτε με το έτερον σας ήμισυ. Αν είστε αδέσμευτοι, μη μένετε κλεισμένοι στο σπίτι. Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που σας γίνονται και φροντίστε να βγαίνετε έξω. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από ασήμαντες αλλά κατά κάποιο τρόπο έντονες καταστάσεις. Ο/Η αγαπημένος/η σας νιώθει ότι τον/την παραμελείτε και αντιδρά άσχημα. Αν τον σκεφτείτε καλά, θα δείτε ότι έχει δίκιο καθώς άλλοι τομείς της ζωής σας έχουν μονοπωλήσει την προσοχή σας.

Παραδεχτείτε το! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην αφήνετε ούτε μια μέρα παραπάνω να περάσει χωρίς να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στον/στην τύπο/κοπέλα που σας αρέσει.

Μπορεί και αυτός/ή να διστάζει να μιλήσει, οπότε είναι στο χέρι σας να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/05 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Όσον αφορά τη σχέση σας, καλό θα ήταν να σκεφτείτε καλά πριν ανοίξετε το στόμα σας σήμερα, διαφορετικά τα λόγια σας είναι πιθανό να πληγώνουν τον /την σύντροφό σας. Η ζημιά μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη. Αποφύγετε λοιπόν εντάσεις και συγκρούσεις, ακόμα κι αν διαφωνείτε με αυτά που λέει ο/η σύντροφός σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, πάρτε ένα ρίσκο και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας μπορεί να είναι κάπως ψυχρή. Γιατί να μην το συζητήσετε; Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε στο ίδιο μήκος κύματος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε! Ένα νέο άτομο θα έρθει σύντομα στη ζωή σας και θα φέρει τα πάνω – κάτω.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Λέων

Θα πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν μπορεί να είναι πάντα όλα τέλεια στην σχέση σας. Δεν πειράζει να μιλάτε με τον/την σύντροφό σας για τα θέματα που σας απασχολούν. Η αποδοχή ότι υπάρχει πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα. Μετά από αυτό, μπορείτε από κοινού να βρείτε τις λύσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα τα χέρια σας και ετοιμαστείτε να λάβετε τα δώρα του σύμπαντος.

Ζώδια Παρθένος

Η σχέση σας χρειάζεται επειγόντως μια αλλαγή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε και να είστε και οι δυο ικανοποιημένοι. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε και παραπονιέστε βουλιάζοντας στον καναπέ. Ο στόχος σας είναι να βγαίνετε πιο συχνά και να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/05 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Σταματήστε να κρατάτε μέσα σας όλα τα συναισθήματά σας. Εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και θα δείτε ότι ο/η σύντροφός σας θα κάνει το ίδιο. Εάν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε ανούσια φλερτ.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται την επείγουσα προσοχή σας. Πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να κάνετε αλλαγές, ώστε να βελτιώσετε δυναμικά το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, θα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα. Υπάρχει κάποιος/α που έχει κλέψει την καρδιά σας; Κάντε την πρώτη κίνηση για να τον/την προσεγγίσετε. Ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά. Αυτό το άτομο τρέφει επίσης συναισθήματα για εσάς και φοβάται την απόρριψη όσο κι εσείς.

chartomantia-098

Ζώδια Τοξότης

Νιώθετε πραγματικά την ανάγκη να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Βλέπετε ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο και σας χρειάζεται. Με λίγη αγάπη και κατανόηση από την πλευρά σας, θα τον/την βοηθήσετε να χαλαρώσει και να βρει διέξοδο από ό,τι τον/την προβληματίζει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Σίγουρα θα συναντήσετε μερικούς πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας και να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσά σας. Εκμεταλλευτείτε την! Καλό θα είναι να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να εισβάλλουν και να επηρεάζουν τη σχέση σας. Δημιουργήστε ένα ενωμένο μέτωπο με τον/την σύντροφό σας και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ό,τι και αν προκύψει. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας. Κάντε το και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/05 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή κυλούν πραγματικά καλά. Βρίσκεστε σε καλό σημείο στη σχέση σας και μπορείτε επιτέλους να κάνετε κάποια σχέδια για το κοινό σας μέλλον με τον/την σύντροφό σας, απαλλαγμένοι από έγνοιες, δισταγμούς και ανασφάλειες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σήμερα ο δρόμος σας θα διασταυρωθεί με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Προσπαθήστε να το αποφύγετε. Δεν πήγε καλά την πρώτη φορά και μάλλον δεν θα πάει καλά ούτε την δεύτερη.

Ζώδια Ιχθύες

Προστατέψτε τη σχέση σας από τα καθημερινά σας προβλήματα και προσπαθήστε να μην φορτώνετε τα άγχη και τις αποτυχίες σας στον/στην σύντροφό σας. Αυτό θα φέρει μόνο ένταση και δυστυχία. Αν είστε μόνοι, ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia