Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/06 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/06 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/06 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας μπαίνει σε μια θετική φάση γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα αρμονίας και ομορφιάς που σας περιβάλλει.

Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να είστε τόσο αμυντικοί και να ρισκάρετε – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να βρείτε τη χρυσή τομή στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας. Στο χέρι σας είναι να κάνετε την πρώτη κίνηση και να γνωρίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/06 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να αρχίσετε να συζητάτε ανοιχτά με το ταίρι σας για τυχόν προβλήματα και θέματα που μπορεί να έχετε. Μόνο έτσι θα βάλετε γερά θεμέλια στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αλλάξτε την στάση σας όσο είναι καιρός και μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ζώδια Καρκίνος

Αν έχετε μόνιμη σχέση, θα χαρείτε πολύ με τις εξελίξεις που έρχονται σήμερα. Βρίσκετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας ιδιαίτερα βελτιωμένο. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το ταίρι σας, μην απελπίζεστε. Να έχετε πίστη ότι όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 22-24/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια όμορφη μέρα με το άλλο σας μισό. Αλλά και το βράδι δεν θα σας απογοητεύσει – θα είναι μια πραγματική πανδαισία για τις αισθήσεις! Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Και, ποιος ξέρει, κάποιο από τα άτομα που θα γνωρίσετε μπορεί να αποδειχθεί κάτι πολύ περισσότερο από καλός/ή φίλος/η.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας. Τα κανάλια επικοινωνίας έχουν μπλοκαριστεί και, επομένως, καλύτερα θα ήταν να κρατήσετε όσα έχετε να πείτε για τον εαυτό σας. Διαφορετικά κινδυνεύετε να μπλέξετε σε μια σύγκρουση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας. Κάποιος/α σας έχει βάλει στο μάτι αλλά εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι!

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/06 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα είναι αρκετά ευχάριστα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Επιτέλους παίρνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε από τη σχέση σας και αυτό σας βοηθά να ξεχάσετε τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για κάποιον/α, που θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίσει, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Σύντομα η μοίρα θα φέρει αυτό το άτομο στη ζωή σας!

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως θα θέλατε στην ερωτική σας ζωή. Καλά θα κάνετε λοιπόν να σταματήσετε να υποκρίνεστε ότι όλα είναι ρόδινα και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κατάματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια ανοιχτή, πολιτισμένη συζήτηση με το έτερον σας ήμισυ όπου θα εκθέσετε τις ανησυχίες σας και θα του ζητήσετε να βρείτε λύσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα προετοιμάζουν το έδαφος για μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι πιο σοβαρό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο στην σχέση σας, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να σταματήσετε να προσπαθείτε. Θα πρέπει να εξαντλήσετε κάθε πιθανότητα, ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει ότι περνούσε από το χέρι σας για να προστατέψετε τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες εξελίξεις που θα ταρακουνήσουν την ρουτίνα σας. Ένα λαμπερό και ενδιαφέρον άτομο μπαίνει στη ζωή σας, φέρνοντας και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι μια καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Εάν έχετε σύντροφο, η αυξημένη σας λίμπιντο θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας, οδηγώντας και τους δυο σας σε νέες ερωτικές περιπέτειες! Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα προκύψουν διάφορα φλερτ που θα δώσουν ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και θα σας ξαναβάλουν δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 22-24/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/06 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει καλά νέα για την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε την σχέση που έχετε δημιουργήσει. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, σήμερα είναι η μέρα που θα γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά.

Ζώδια Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο και περάστε μια υπέροχη μέρα με το άλλο σας μισό. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποιο ξεχωριστό άτομο πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66