Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/11 Κυριακή

paixnidi-rantevoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/11 Κυριακή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Να είστε προσεκτικοί στον έρωτα. Εάν υπάρξουν προειδοποιητικά σημάδια, να τους δώσετε σημασία. Δεν μπορείτε να εντοπίσετε ακριβώς τι – αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Μην αγνοήσετε αυτό το συναίσθημα. Αν κάτι αξίζει να συνεχίσετε, μπορεί να περιμένει έως ότου έχετε περισσότερες πληροφορίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Να είστε ανοιχτοί σε ασυνήθιστους τύπους. Με την ευφυΐα σας, θα μάθετε περισσότερα για ένα συγκεκριμένο άτομο. Τα ετερώνυμα έλκονται και μπορεί να καταλήξετε σε μια γλυκιά συμφωνία και ένα καυτό ραντεβού.

Ζώδια Δίδυμοι

Εάν κάποιος κάνει πολλές ερωτήσεις για την ερωτική σας ζωή, δεν υπάρχει λόγος να απαντήσετε. Να είστε ευγενικοί και στη συνέχεια πείτε ότι έχετε ένα επείγον ραντεβού και αποχωρήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Η αναζήτηση του έρωτα είναι εξαιρετικά εύκολη και διασκεδαστική τώρα. Ίσως επειδή είστε τόσο υπέροχοι και αισθάνεστε εξωστρεφείς. Το καλύτερο θα ήταν να βγάλετε προς τα έξω αυτή τη φανταστική ενέργεια, αντί να την κρατάτε για τον εαυτό σας.

Ζώδια Λέων

Αναλάβετε δράση! Όσο περισσότερο προσπαθείτε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να γνωρίσετε κάποιο σπουδαίο άτομο. Δοκιμάστε τις εφαρμογές γνωριμιών, ίσως και να ενταχθείτε σε μια διαδικτυακή ομάδα που ασχολείται με το αγαπημένο σας χόμπι.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε σίγουρα μερικές πολύ μεγάλες ιδέες για αυτό που θέλετε από τον έρωτα. Και αυτό είναι καλύτερο από το να μην ξέρετε τίποτα. Λάβετε υπόψη αυτές τις ιδέες και συνεχίστε να τις εξερευνάτε περαιτέρω. Όλα θα βρουν την θέση τους, εκεί που δεν θα το περιμένετε.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Χρησιμοποιήστε τις ερευνητικές σας δυνάμεις, για να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε όσα λέει το ένστικτό σας. Λάβετε υπόψη την διαίσθησή σας, αν λέει να μην ενθουσιαστείτε πριν μάθετε περισσότερα. Εάν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια τυχαία συνάντηση. Αναζητήστε τον έρωτα σε όλα τα σωστά μέρη. Αισθάνεστε υπέροχα και φαίνεται.

Ζώδια Τοξότης

Τα ερωτικά σας ιδανικά δεν είναι τόσο ρεαλιστικά. Θέλετε να διατηρήσετε αυτή την αφηρημένη ιδέα της τελειότητας ή να βρείτε έναν πραγματικό έρωτα με τα ελαττώματά του; Ασφαλώς εξαρτάται από εσάς, αλλά λάβετε υπόψη ότι αυτό το είδος της τελειότητας είναι πραγματικά ανέφικτο.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την πολιτική, να εξερευνήσετε τον κόσμο της τέχνης ή να γίνετε εθελοντές σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Αν μετέχετε σε έναν σκοπό που πιστεύετε, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε άλλα είδη πάθους.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/11 Ερωτικές παραπλανήσεις – Δόλιες σκέψεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε μη λεκτικά σήμερα. Είναι εκπληκτικό το πόσα μπορείτε να πείτε με την σιωπή. Αυτή η ηρεμία σας μπορεί να εκπλήξει μερικά άτομα, ειδικά εκείνους που σας γνωρίζουν καλά. Αφήστε τους άλλους να μιλάνε.

Ζώδια Ιχθύες

Ξεκινήστε μόνοι για μια περιπέτεια. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον/ποια θα μπορούσατε να συναντήσετε. Αναζητήστε καλλιτέχνες, μποέμ και δημιουργικούς τύπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia