Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/12 Τετάρτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/12 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/12 Ζώδια Κριός .

Τον τελευταίο καιρό σας έχουν απορροφήσει τόσο πολύ οι υποχρεώσεις και οι δουλειές σας, που έχετε παραμελήσει αρκετά τον/την σύντροφό σας.

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις γιορτινές μέρες για να επανασυνδεθείτε με το άλλο σας μισό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη μένετε μέσα. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και βγείτε μια βόλτα στην στολισμένη πόλη. Σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί σήμερα!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Βγάλτε την πιο μαλακή πλευρά της προσωπικότητάς σας στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αναδείξτε τον ρομαντικό σας εαυτό και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να επανορθώσετε για την πρόσφατη ψυχρή συμπεριφορά σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε για σχέση είναι η κατάλληλη μέρα για να ανακατευθείτε με κόσμο. Βγείτε και διασκεδάστε με φίλους.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/12 Ζώδια Δίδυμοι

Μπορείτε να περάσετε ένα πραγματικά υπέροχο βράδυ με τον/την σύντροφό σας απόψε και να γιορτάσετε τον έρωτά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από την μοναξιά σας. Σήμερα θα γνωρίσετε ένα νέο και ενδιαφέρον άτομο μέσα στον χώρο εργασίας σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η απλότητα λειτουργεί καλύτερα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Βρείτε απλούς πρακτικούς τρόπους για να ανανεώσετε τη σχέση σας, να δείξετε την αγάπη σας στον/στην σύντροφό σας και να τον/την κάνετε ευτυχισμένο/η. Μην περιμένετε από αυτόν/αυτήν να κάνει τα πάντα. Πάρτε την πρωτοβουλία. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση για να γνωρίσετε κάποιον/α που σας έχει εξάψει το ενδιαφέρον τελευταία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 22-24/12 Έντονη αρσενική παρουσία – Σκέψεις δέσμευσης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αυτό που χρειάζεστε στην ερωτική σας ζωή, είναι να χαλαρώσετε λίγο. Μην μεγαλοποιείτε ό,τι συμβαίνει και μην αφήνετε τα μικροπροβλήματα να σας αγχώνουν. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα θετικά και στο πώς θα περάσετε καλά. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε με φίλους που σας κάνουν να νιώθετε καλά για τον εαυτό σας. Βρείτε το χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα, αλλά μην αφήσετε κανένα πρόβλημα να σας καταβάλλει. Λίγη ενδοσκόπηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα είναι υπέροχη για εσάς. Σχεδιάστε μια ρομαντική έκπληξη για τον/την σύντροφό σας και αναζωογονήστε την σχέση σας! Και αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μην χάνετε το κουράγιο σας. Ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ και φλερτάρετε χωρίς όρια.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/12 Ζώδια Ζυγός

Μαύρα σύννεφα αρχίζουν να μαζεύονται στον μέχρι πρότινος ανέφελο ουρανό της σχέση σας. Η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας φαίνεται να σας εκνευρίζει προκαλώντας σας έντονες αντιδράσεις, που χειροτερεύουν την κατάσταση. Καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε πού βρίσκεστε. Κάντε το το συντομότερο δυνατό για το καλό της σχέσης σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Μην νιώθετε άσχημα για αυτό. Τα άστρα ετοιμάζουν κάτι πολύ καλό για εσάς σήμερα!

Ζώδια Σκορπιός

Η νούμερο ένα προτεραιότητά σας στην προσωπική σας ζωή αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσετε να γκρινιάζετε. Πραγματικά. Κάντε το και θα δείτε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μην συμπεριφέρεστε παράλογα, δημιουργώντας σενάρια με το μυαλό σας. ΑΝ είστε ακόμη αδέσμευτοι και νιώθετε ανασφάλεια, ηρεμήστε! Όσο πιο γρήγορα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, τόσο το καλύτερο!

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας αισθάνεται ανασφαλής τις τελευταίες μέρες και χρειάζονται τη διαβεβαίωση και την υποστήριξή σας. Το μέλλον της σχέσης σας είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας. Επιλέξτε προσεκτικά τις λέξεις σας, ώστε να μην προκαλέσετε εντάσεις μεταξύ σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, επιλέξτε αυτήν την ημέρα για να κάνετε την κίνηση σας. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο διεισδυτικό βλέμμα σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Η αρμονία και η κατανόηση είναι τα χαρακτηριστικά μιας καλής σχέσης και η δική σας έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο/Η σύντροφός σας είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντάς σας την υποστήριξή του/της. Αυτό σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά. Όσο για τους αδέσμευτους της παρέας, ήρθε η ώρα να βρείτε μια πιο αποτελεσματική στρατηγική για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 22-24/12 Έντονη αρσενική παρουσία – Σκέψεις δέσμευσης

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/12 Ζώδια Υδροχόος

Καλό θα ήταν να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας σήμερα γιατί φαίνεται ότι τον/την έχετε παραμελήσει τελευταία. Είχατε πάρα πολλά στο μυαλό σας, αλλά ήρθε η ώρα να στρέψετε την προσοχή σας στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να εκθέσετε τον εαυτό σας. Βγείτε έξω και αναζητήστε την τύχη σας. Έχετε ό, τι χρειάζεται για να διώξετε την μοναξιά.

Ζώδια Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα για το μέλλον της σχέση σας. Μην το αποφεύγετε άλλο. Να ξέρετε ότι είναι έτοιμος/η να ακούσει ό,τι έχετε να πείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, μια πρόσκληση από έναν φίλο μπορεί να οδηγήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot