Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/01 Κυριακή

erwtikes-27314-ζωδια

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/01 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/01 Ζώδια Κριός .

Ο/Η σύντροφός σας είναι πολύ υποστηρικτικός/ή και οι συζητήσεις σας μπορούν να δώσουν λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να επαναξιολογήσετε την στρατηγική που ακολουθείτε όταν κάνετε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αισθάνεστε ότι τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό ασκεί πίεση στη σχέση σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και αισθάνεστε ότι σας ελκύει κάποιος/α από τον φιλικό σας κύκλο, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς απέναντί του/της.

Πρώτα μάθετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/01 Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήνετε την εγωκεντρική συμπεριφορά σας να καταστρέψει το θετικό κλίμα στην σχέση σας. Αυτό θα οδηγήσει μόνο σε αδιέξοδο. Προσπαθήστε με κάθε κόστος να μην διαταράξετε τις ισορροπίες. Μια ώριμη και ισορροπημένη συζήτηση είναι ο μόνος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματά σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να απαλλαγείτε από τις αμφιβολίες σας. Αρχίστε να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Ζώδια Καρκίνος

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε. Τα εμπόδια και τα αδιέξοδα μπορούν να ξεπεραστούν μόνο με τη συζήτηση. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Απολαύστε την ελευθερία σας. Μόλις σταματήσετε να προσπαθείτε να βρείτε κάποιον/α, θα ξεμπλοκάρετε την αύρα σας και πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα βρεθείτε δεσμευμένοι.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/01 Το ριζικό της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η διάθεση σας είναι αισιόδοξη, καθώς εσείς και το άλλο σας μισό βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Πετάτε στα σύννεφα και αυτό αντανακλάται και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η ανανεωμένη σας αυτοπεποίθηση σας κάνει σχεδόν ακαταμάχητους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο/η μελλοντικός/ή σας σύντροφός σας να είναι κάποιος/α συνάδελφος σας! Δώστε του/της μια ευκαιρία, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Εάν είστε σε σχέση, σήμερα καταφέρνετε να λύσετε τις διαφορές που έχετε με τον/την σύντροφό σας. Υπάρχει ένα κλίμα ασφάλειας και συντροφικότητας στην ατμόσφαιρα, που σας κάνει νιώθετε ο/η πιο τυχερός/ή άντρας/γυναίκα στον κόσμο! Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Τα καλύτερα έρχονται! Η ζωή σας είναι γεμάτη δυνατότητες!

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/01 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι αρκετά σταθερά στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε τις ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το πρόβλημα έγκειται στην συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί και λιγότερο απόλυτοι στην κρίση σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η σχέση σας περνάει μια ταραχώδη περίοδο, οπότε προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τις εντάσεις παραμένοντας ψύχραιμοι. Σκεφτείτε πριν κάνετε οτιδήποτε – και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι δεν είναι καλό να είστε με κάποιον/α που δεν έχετε τίποτα κοινό.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα έχετε όλη την καλή διάθεση να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και τους δύο. Κάτι τέτοιο θα αναζωπυρώσει τη φλόγα στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να δεθείτε πιο βαθιά. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να κάνετε κοινωνικές επαφές. Να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε πολλούς νέους και υπέροχους ανθρώπους.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στον/στην σύντροφό σας. Το κλίμα ανάμεσά σας ήταν κάπως ψυχρό τον τελευταίο καιρό, και αυτό γιατί αφήσατε τρίτους να παρέμβουν στη σχέση σας. Κρατήστε τους όλους απέξω, κινητοποιήστε τη φαντασία και το πάθος σας και θα δείτε ότι θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την φλόγα στην σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ετοιμαστείτε να συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν, με το οποίο έχετε αφήσει μερικές εκκρεμότητες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/01 Το ριζικό της Αγάπης

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/01 Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας! Αυτό θα κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή και θα αναζωπυρώσει το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα βράδυ που θα θυμάστε και οι δύο για πολύ καιρό. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε ήδη γνωρίσει τον/την ιδανικό/ή σύντροφο και να μην το έχετε καταλάβει. Μια φιλική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να πάρει μια αναπάντεχη τροπή απόψε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα συνειδητοποιείτε για μια ακόμη φορά πόσο σας στηρίζει ο/η σύντροφός σας. Δείξτε του/της περισσότερη εμπιστοσύνη και αφήστε τον/την να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α που ήδη γνωρίζετε θα εκφράσει τα συναισθήματα του/της, δίνοντας έναν ευχάριστο τόνο στη μέρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera