Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/01 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-zodia-triti-3-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/01 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Το αλκοόλ και οποιαδήποτε άλλη ελεγχόμενη ουσία, λειτουργεί σαν δηλητήριο στον οργανισμό σας τώρα. Επιλέξτε καλύτερα νερό, φυσικούς χυμούς ή έστω καφέ.

Φροντίστε τον εαυτό σας και μην υπερκαταναλώνετε. Σήμερα θα έχετε την τάση να κάνετε κακές επιλογές.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Με την ισχυρογνωμοσύνη σας μπορεί να απωθήσετε κάποιο άτομο που πραγματικά σας αρέσει. Το ρεζουμέ είναι ότι δεν μπορεί να σας καταλάβει. Αντί να αγχώνεστε, προσπαθήστε να το ξεχάσετε. Ή θα έλθει στα λογικά του ή όλο αυτό το πράγμα θα ξεφουσκώσει.

Ζώδια Δίδυμοι

Η μισαλλοδοξία συνήθως δεν σας δημιουργεί προβλήματα, εκτός από τώρα. Οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις και κοσμοθεωρίες σας κάνουν να αισθάνεστε ταραγμένοι και (παραδεχτείτε το) μνησίκακοι. Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα, αλλά θα πρέπει να το κρατήσετε κρυφό όταν δεν είστε σε καλή διάθεση. Προσπαθήστε να το ξεφορτωθείτε πριν το επόμενο σας ραντεβού.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Όταν είστε τόσο απορροφημένοι στα δικά σας προβλήματα, στις δικές σας υποθέσεις και φιλοδοξίες δεν μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει έξω από τον μικρόκοσμο σας. Στρέψτε ξανά την προσοχή σας προς τα έξω. Χάνετε πολλά από όσα διαδραματίζονται. Και είναι απείρως πιο ενδιαφέροντα από όλη αυτή τη βαρετή ενδοσκόπηση.

Ζώδια Λέων

Έχετε δει το βραβείο και δεν θα σταματήσετε μέχρι να το κάνετε δικό σας. Πριν βάλετε τρικλοποδιά στον εαυτό σας, καθίστε και σκεφτείτε τις συνέπειες. Αν αυτό το άτομο έχει μόλις χωρίσει ή πρόκειται για κάποιον από τη δουλειά, αποκλείστε το. Δεν αξίζει το ρίσκο.

Ζώδια Παρθένος

Η εύστροφη προσαρμοστικότητα σας σάς φαίνεται χρήσιμη όταν μια αμήχανη κατάσταση σας αναγκάζει να σκεφτείτε κάτι γρήγορα. Θα τα πάτε περίφημα παρ’ όλες τις δυσκολίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκύβουν το κεφάλι όταν το σκοτεινό παρελθόν τους χτυπήσει την πόρτα, αλλά όχι εσείς.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός

Έχετε την τάση να εξιδανικεύετε κάποια άτομα. Ακόμη και αν σας έχουν πληγώσει επανειλημμένως, αρνείστε να παραδεχτείτε ότι έχουν αρνητικά χαρακτηριστικά. Σταματήστε να διακινδυνεύετε τα συναισθήματα σας. Κόψτε τους δεσμούς που δεν συνεισφέρουν στην εξέλιξη και την ευημερία σας.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε το ταλέντο να εμφανίζεστε την πιο κατάλληλη στιγμή, ακριβώς όταν όλα πάνε κατά διαόλου. Η καλή σας διάθεση καταφέρνει να εμφυσήσει ζωντάνια ακόμη και στις πιο βαρετές δραστηριότητες. Βεβαιωθείτε ότι θα έχετε μαζί σας και τους πιο τρελούς σας φίλους. Όλα είναι πιο διασκεδαστικά με παρέα.

Ζώδια Τοξότης

Το ένστικτό σας λέει όχι, αλλά ο φόβος σας δίνει κίνητρο. Κακός συνδυασμός. Όταν φοβάστε, τίποτα δεν σας φαίνεται σωστό. Φοβάστε να είστε μόνοι και αυτό είναι επικίνδυνο διότι μπορεί να συμβιβαστείτε με λιγότερα από όσα αξίζετε. Προσέξτε τα προειδοποιητικά σημάδια.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε τα τρέχοντα νέα. Έχετε σίγουρα ανάγκη από μερικά θέματα συζήτησης, ειδικά όταν κυριαρχεί μια αμήχανη σιωπή στις συνομιλίες. Είτε βρίσκεστε σε κάποιο ραντεβού ή με κάποια παρέα, η ομιλητικότητα σας μπορεί να μετατρέψει σε πάρτι ακόμη και την πιο βαρετή συνάθροιση.

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να έρχεται η μία απόρριψη μετά την άλλη αλλά εσείς δεν χάνετε την αισιοδοξία σας. Πώς το κάνετε; Καταφέρνετε να μένετε ατάραχοι ακόμη και αν έχει περάσει ένα μισάωρο και το ραντεβού σας ακόμη να φανεί. Μοιραστείτε λίγη από αυτή την ανεκτικότητα σας με τους γύρω σας.

Ζώδια Ιχθύες

Παραδεχτείτε το. Στην πραγματικότητα δεν θέλετε να βγείτε έξω απόψε αλλά υποσχεθήκατε σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο ότι θα το κάνετε. Αντί να πάτε και να γκρινιάζετε όλη την ώρα, τηλεφωνήστε του και πείτε ειλικρινά τι θέλετε να κάνετε. Μην βρείτε δικαιολογίες και μην ζητάτε διαρκώς συγγνώμη. Ζητήστε να το αναβάλλετε για μια άλλη φορά και τέλος.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66