Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/02 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/02 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/02 Ζώδια Κριός .

Αν ψάχνετε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για τυχόν προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας, σήμερα είναι η ιδανική μέρα.

Θα βρείτε την κατανόηση που θέλετε και όλα θα πάνε καλά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε την πρόσκληση κάποιου/κάποιας συναδέρφου και βγείτε μαζί έξω. Θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα τα πάτε και ποιος ξέρει; Μπορεί να ξεκινήσει μια νέα υπέροχη σχέση.

zodia-taro-45

 

Ζώδια Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό σας έχει απορροφήσει πολύ η δουλειά σας, και κατά συνέπεια έχετε παραμελήσει την σχέση σας.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να χαλαρώσετε και να οργανώσετε μια όμορφη βραδιά με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από το έντονο ερωτικό κλίμα της μέρας και δείξτε τα συναισθήματά σας στο αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/02 Ζώδια Δίδυμοι

Τα άστρα χαμογελούν στη σχέση σας σήμερα, πράγμα που θα οδηγήσει σε μια όμορφη μέρα γεμάτη τρυφερότητα και ρομαντισμό με τον/την αγαπημένο/η σας. Απλά χαλαρώστε και απολαύστε το. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, βγείτε εκεί έξω. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

 

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Είναι πιθανό να μην παίρνετε αυτό που περιμένατε από την τρέχουσα σχέση σας, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε απογοήτευση. Εάν αποφασίσετε να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για αυτό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πρόθυμος /η να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς σας και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πείτε του πώς αισθάνεστε και δεν θα το μετανιώσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/02 Νέα από το παρελθόν – Ευκολίες στις επικοινωνίες

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση, όπου η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας γίνεται πιο εύκολη. Αν, από την άλλη, εξακολουθείτε να ψάχνετε το ιδανικό ταίρι, στο χέρι σας είναι κάνετε το πρώτο βήμα – βρείτε ένα ενδιαφέρον θέμα για να σπάσετε τον πάγο με το άτομο που σας αρέσει.

 

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα σας δίνεται η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε ένα ταξίδι με τον/την αγαπημένο/η σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω τα προβλήματά σας, να περάσετε λίγο χρόνο μαζί και να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας και εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, γιατί δεν βγαίνετε έξω με τους φίλους σας απόψε; Μην σας πιάνει εμμονή να βρείτε σύντροφο. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/02 Ζώδια Ζυγός

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ερωτική σας ζωή και τα πράγματα σήμερα φαίνονται ευνοϊκά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε μια θετική στάση. Με τη γκρίνια και την απαισιοδοξία, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δηλητηριάσετε την σχέση σας. Αν πάλι ψάχνετε το άλλο σας μισό, η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να είστε εσείς καλά. Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε όμορφα, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ερωτική σας ζωή. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η εύρεση συντρόφου δεν είναι αυτοσκοπός.

 

Ζώδια Σκορπιός

Καλά θα κάνετε να αλλάξετε την στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Είναι σαν να ψάχνετε διαρκώς λάθη και να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Απαλύνετε τη στάση σας και προσπαθήστε να είστε πιο θετικοί. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους απόψε. Ποτέ δεν ξέρετε τι ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάσσει η βραδιά!

dream

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή διανύει μια πολύ ευχάριστη περίοδο. Εσείς και ο/η σύντροφός σας αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια σχέση που σας προσφέρει ασφάλεια και κατανόηση. Από την άλλη, υπάρχει επίσης μεγάλη σεξουαλική έλξη μεταξύ σας κρατώντας τη σπίθα του πάθους ζωντανή. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μάλλον φταίει η στάση που κρατάτε απέναντι στα άτομα που γνωρίζετε. Δοκιμάστε να είστε λιγότερο επικριτικό με όσους δείχνουν να ενδιαφέρονται για εσάς.

 

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και τα προβλήματα της δουλειάς μόλις βρεθείτε με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Θα ανταμειφθείτε με μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ερωτισμό και πάθος. Αν πάλι είστε μόνοι και έχετε βαρεθεί, ετοιμαστείτε γιατί η ζωή σας θα αλλάξει. Το άτομο των ονείρων σας κάνει επιτέλους την εμφάνιση του.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/02 Νέα από το παρελθόν – Ευκολίες στις επικοινωνίες

zwdia-3-zodia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/02 Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε πολύ καλά στη σχέση σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε αυτό το θετικό κλίμα για όσο περισσότερο μπορείτε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η τύχη σας αλλάζει. Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής, πράγμα που θα σας κολακεύσει και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

 

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή παίρνει επιτέλους μια τροπή προς το καλύτερο! Αυτό εξαρτάται κυρίως από εσάς και τις δικές σας προσπάθειες. Πλέον είστε πιο ώριμοι και μπορείτε να χειριστείτε τη σχέση σας με μεγαλύτερη επιδεξιότητα και εξυπνάδα. Εάν είστε αδέσμευτοι, η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας θα προσελκύσει πολλούς/πολλές θαυμαστές/θαυμάστριες, που δεν θα μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065