Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/03 Δευτέρα

zwdia-shmera-imerisies-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/03 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιο συγκεκριμένο άτομο – και έχετε – ίσως η σημερινή να είναι η μέρα σας.

Ξεδιπλώστε όλη σας τη γοητεία. Και μπουμ! Τα καταφέρατε!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν φλερτάρετε μέσω διαδικτύου. Αν βλέπετε φωτογραφίες με περίεργες στολές στο προφίλ κάποιου, αν διαβάζετε σχόλια που δεν μπορείτε να καταλάβετε, καλύτερα αφήστε το. Προχωρήστε στον επόμενο.

Ζώδια Δίδυμοι

Όταν σκέφτεστε τη λέξη «ριζικός», μήπως αρχίζετε να σκέφτεστε τα μαθηματικά στο σχολείο; Αρχίζετε να σκέφτεστε βαθμούς και διορθώσεις με κόκκινο στυλό; Όπως και να έχει, τα πράγματα με κάποιο άτομο που γνωρίζετε μπορεί να αλλάξουν ριζικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Λόγω των τελευταίων περιστάσεων, έχετε σταματήσει να βγαίνετε ραντεβού. Πράγμα που σημαίνει ότι ξοδεύετε λιγότερα χρήματα. Καιρός να αρχίσετε να αποταμιεύετε αυτά τα ποσά. Όταν θα ξαναβγείτε έξω, θα μπορέσετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό.

Ζώδια Λέων

Κανείς δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι με εγωιστική συμπεριφορά μπορείτε να πετύχετε πολλά στον ερωτικό τομέα. Κανείς βέβαια δεν ισχυρίστηκε και το αντίθετο. Μπορεί να έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο. Κανείς δεν ξέρει.

Ζώδια Παρθένος

Πειραματιστείτε. Δεν ισχύει μόνο για πειράματα χημείας αλλά και για την αληθινή ζωή. Η αλλαγή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Μην μένετε κολλημένοι στη ρουτίνα. Σήμερα δοκιμάστε κάτι καινούργιο!

μελλοντολόγος

Ζώδια Ζυγός

Μια πνευματική επαφή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό σήμερα. Η παθιασμένη συζήτηση που θα κάνετε με κάποιο υποψήφιο φλερτ στο διαδίκτυο, θα σας προκαλέσει έντονη ερωτική επιθυμία. Συνεχίστε να το γνωρίζετε καλύτερα μέχρι να μπορέσετε να συναντηθείτε από κοντά.

Ζώδια Σκορπιός

Δεν μπορείτε να μιλάτε για «έκρηξη πυροτεχνημάτων με ασφάλεια». Πάντα θα υπάρξουν απροσδόκητες εκρήξεις. Εάν μιλάτε για τα συναισθήματά σας, οι εκρήξεις αυτές είναι πιο πιθανό να συμβούν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόχειρο το τηλέφωνο της πυροσβεστικής!

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να πέσετε πάνω στο προφίλ κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει… Αλλά θεωρείτε ότι δεν είναι για τα δόντια σας. Μην ντρέπεστε. Η ενέργεια της σημερινής μέρας ανεβάζει τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας. Κάντε την κίνησή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Να είστε προσεκτικοί με τις ερωτικές συμβολές που θα σας δώσουν σήμερα. Κάποιος φίλος μπορεί να θεωρεί ότι έχει το τέλειο σχέδιο για να κερδίσετε την καρδιά του αντικείμενου του πόθου σας. Μην πέφτετε με τα μούτρα. Προχωρήστε βήμα-βήμα.

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αν ήσασταν ακόμη πιο ευφυείς από όσο είστε, οι άνθρωποι θα έπρεπε να εφεύρουν νέα κλίμακα μέτρησης. Σήμερα η εξυπνάδα σας χτυπάει κόκκινο. Αξιοποιήστε την για να βοηθήσετε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να καταγράψετε τα όνειρά σας. Θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας και να οργανώσετε τη σκέψη σας. Στη συνέχεια θα επεξεργαστείτε ένα-ένα τα βήματα που χρειάζονται για να τα επιτύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9