Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/04 Πέμπτη

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/04 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Προσέξτε μήπως οι ψευδαισθήσεις για την ερωτική σας ζωή, σας δημιουργήσουν προβλήματα. Το να είστε αισιόδοξοι είναι σημαντικό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα εξιδανικεύετε όλα. Διότι έτσι δεν θα βλέπετε τα προειδοποιητικά σημάδια σε σχέση με μια νέα ερωτική προοπτική.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν δεν είστε απόλυτα παρόντες, μπορεί να χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία στην ερωτική σας ζωή. Οι τρέχουσες συνθήκες μπορεί να μην είναι οι πιο ευνοϊκές βέβαια αλλά το μέλλον σας θα φωτίσει μόνο αν απομακρυνθείτε από τις αναμνήσεις σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Το σύμπαν εργάζεται υπερωρίες προκειμένου να σιγουρευτεί ότι θα κάνετε θετικές συμμαχίες. Ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε τι πραγματικά χρειάζεστε από μία σχέση και όχι τι νομίζετε ότι θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι κακό να απολαμβάνετε κάποιες ερωτικές φαντασιώσεις. Εκτός εάν σας εμποδίζουν να δείτε αυτό που έχετε μπροστά στα μάτια σας. Ήρθε η ώρα να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας προς το καλύτερο.

Ζώδια Λέων

Τα συγκεχυμένα μηνύματα είναι πάντα ανησυχητικό σημάδι, ειδικά αν προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τι πραγματικά σημαίνουν. Μην προσπαθείτε να κατανοήσετε τις προθέσεις τους. Δεν είναι μόνο πρακτικά αδύνατον αλλά και ένας σίγουρος τρόπος για να απογοητευτείτε.

Ζώδια Παρθένος

Συνήθως είναι ευκολότερο να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους τρόπο. Τώρα, όμως, έχετε και μια καλύτερη επιλογή. Αντιμετωπίστε τα ζητήματα της ερωτικής σας ζωής το συντομότερο δυνατόν. Στη συνέχεια, όλα τα άλλα θα επιλυθούν όπως πρέπει.

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Ζυγός

Ξέρετε ότι δεν είναι δυνατόν να τους βοηθάτε πάντα όλους. Έχετε και τις δικές σας δουλειές να τακτοποιήσετε. Αν κάποιο υποψήφιο ερωτικό ταίρι έχει απαράδεκτες απαιτήσεις, ήρθε η ώρα να θέσετε νέα όρια στη σχέση σας.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κάνετε απλές ή προφανείς ερωτήσεις όταν πρωτογνωρίζετε ένα άτομο. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να κάνετε καθόλου ερωτήσεις. Μπορείτε απλά να δώσετε προσοχή σε ό,τι κάνει και στον τρόπο που το κάνει.

Ζώδια Τοξότης

Είναι φοβερό το πώς μπορείτε να ερμηνεύσετε τα πράγματα για να σας δώσουν μια εντελώς νέα προοπτική. Κάποιες συνθήκες που σας είχαν φτάσει στο χείλος της απελπισίας, μπορούν να σας δώσουν καινούργιες δυνατότητες.

Ζώδια Αιγόκερως

Στην ερωτική σας ζωή, οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που μετράνε περισσότερο τώρα. Μερικές γοητευτικές συνήθειες μπορεί να γίνουν ενοχλητικές και το ανάποδο, έτσι δεν είναι; Οι εντυπώσεις αλλάζουν γρήγορα. Θα πρέπει να το έχετε αυτό κατά νου πριν παρατήσετε κάποιον/α.

tarw-wroskopio-4

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Κάποιες αποκαλύψεις στην ερωτική σας ζωή σας έχουν συγκλονίσει. Ήρθε η ώρα να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Αν δεν είστε έτοιμοι να τα συζητήσετε, καταγράψτε τα κάπου. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή αυτό τον καιρό διέπεται από συμπτώσεις. Κάποιες ισχυρές δυνάμεις του σύμπαντος δουλεύουν ακατάπαυστα και καθοδηγούν τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia