Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/04 Σάββατο

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/04 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/04 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Στην ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και να σταματήσετε να τον/την επιβαρύνετε με παράπονα και γκρίνια, μια προσέγγιση που προκαλεί μόνο φθορά στη σχέση σας.

Βάλτε τα προβλήματά σας στην άκρη και βγάλτε στην επιφάνεια την τρυφερότητα που κρύβετε μέσα σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε μια πρόσκληση που θα σας γίνει σήμερα. Είναι ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ίσως νιώθετε συναισθηματικά απομονωμένοι σήμερα. Ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και αφήστε τον/την να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα συναντήσετε μερικούς νέους, συναρπαστικούς ανθρώπους.

Αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από την στασιμότητα στην οποία έχετε βουλιάξει τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/04 Σάββατο Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν στην ερωτική σας ζωή. Εστιάστε στον υπέροχο άνθρωπο που είναι δίπλα σας αυτή τη στιγμή και σταματήστε να αναρωτιέστε τι θα γινόταν αν είχατε κάποια άλλη σχέση. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να αισθάνεστε άσχημα για αυτό. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά στην ερωτική σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας με τον/την σύντροφό σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του/της. Και αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, προχωρήστε! Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/04 Ερωτικές ανησυχίες – Απρόβλεπτες συναντήσεις

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Έχετε την κακή συνήθεια να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας και το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο που θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν σας οδηγεί πουθενά και βλάπτει τόσο εσάς προσωπικά όσο και την σχέση σας. Συζητήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας για οτιδήποτε σας απασχολεί. Αν είστε αδέσμευτοι, μια αναπάντεχη συνάντηση θα σας ενθουσιάσει.

Ζώδια Παρθένος

Μπορείτε να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αρκεί να μην ψάχνετε αιτίες για να τσακωθείτε. Εστιάστε στο εδώ και το τώρα της σχέση σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και τις απαιτήσεις. Αν είστε μόνοι, τα άστρα σας φέρνουν σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας βοηθήσουν να βρείτε τον/την έναν/μία και μοναδικό/ή!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/04 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Θέλετε πραγματικά να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σας τον τελευταίο καιρό και σήμερα θα τα καταφέρετε. Μπορείτε να βασιστείτε στον/στην σύντροφό σας για να σας βοηθήσει και να σας προσφέρει την πλήρη υποστήριξη και κατανόησή του/της. Αν έχετε κουραστεί να είστε μόνοι, ετοιμαστείτε γιατί αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Ζώδια Σκορπιός

Το άγχος που σας διακατέχει τον τελευταίο καιρό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αλληλεπίδρασή σας με τον/την σύντροφό σας, που εκδηλώνεται με αυξημένες εντάσεις και διαμάχες. Εάν θέλετε τα πράγματα να βελτιωθούν, απαιτείται αλλαγή στάσης. Υιοθετήστε μια πιο ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση και σύντομα θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Σκεφτείτε θετικά και σύντομα θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Προσπαθήστε να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας σήμερα, ανοιχτείτε και μοιραστείτε μαζί του/της ό,τι σας ενοχλεί. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, κάντε μια προσπάθεια να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Αλλά να θυμάστε να διατηρήσετε τα πρότυπα σας σε υψηλό επίπεδο. Εάν κάποιος/α περάσει το τεστ, δώστε του με κάθε τρόπο την ευκαιρία να γίνει κομμάτι της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τα άγχη σας και να περάσετε μια όμορφη μέρα με το άλλο σας μισό. Αφεθείτε στην κατανυκτική ατμόσφαιρα αυτών των ημερών και νιώστε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε στην ζωή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη βουλιάζετε άλλο στην πλήξη. Βγείτε έξω. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/04 Ερωτικές ανησυχίες – Απρόβλεπτες συναντήσεις

zodia-0988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/04 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Θα κληθείτε να διαχειριστείτε μια ευαίσθητη κατάσταση στη σχέση σας σήμερα. Κρατήστε μια ευέλικτη στάση και κάντε μια ανοιχτή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για να διαλύσετε τα σύννεφα που απειλούν τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τυχόν αρνητικές σκέψεις. Σας περιμένουν καλύτερες μέρες.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας και να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α σήμερα. Μείνετε λοιπόν ανοιχτοί στις προτάσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66