Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/05 Δευτέρα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/05 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/05 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας είναι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις σήμερα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είστε παρορμητικοί και λέτε κάποια πράγματα χωρίς να σκέφτεστε.

Γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί με το τι λέτε και πώς ενεργείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα νιώθετε έτοιμοι να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για εκείνα τα πράγματα που προκαλούν απόσταση μεταξύ σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και η σχέση σας θα προχωρήσει σε άλλο επίπεδο.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είστε εξαιρετικά δημοφιλείς σήμερα, με πολλούς να θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/05 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας αποδεικνύεται ευεργετική στην επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τη σχέση σας. Είστε σε θέση να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε εκεί έξω και συναναστραφείτε με κόσμο. Πάρτε κουράγιο και πλησιάστε αυτόν τον/την γοητευτικό /ή άγνωστο /η. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις και να κρατήσετε μια πιο διπλωματική στάση – αυτή είναι η πιο εποικοδομητική προσέγγιση. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, μην τα παρατάτε τόσο εύκολα. Τολμήστε να βγείτε εκεί έξω και να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα στην σχέση σας και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Θα αλλάξετε τη στάση σας σχετικά με ορισμένα γεγονότα και καταστάσεις καθώς συνειδητοποιείτε ότι μέχρι τώρα ενεργούσατε με αυταπάτες. Πλέον αναγνωρίζετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας και με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας θα μπορέσετε να προβείτε στις απαραίτητες διορθώσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό θα ανταποκριθεί στο φλερτ σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ανοιχτά και μπορείτε να συζητήσετε ανοιχτά κάθε θέμα που σας απασχολεί. Αυτό θα σας επιτρέψει να χτίσετε γερά θεμέλια για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας τον/την ιδανικό /ή σύντροφο να σας πέσει από τον ουρανό. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/05 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Οι λανθασμένες αποφάσεις του παρελθόντος αρχίζουν να γίνονται αισθητές, προκαλώντας ζημιά στη σχέση σας. Ό,τι κι αν έχετε κάνει, βάλτε τα δυνατά σας για να το διορθώσετε. Εάν είστε μόνοι και έχετε πια βαρεθεί, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Τότε μπορείτε να ενεργήσετε ανάλογα και να μην χάνετε το χρόνο κανενός, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να περάσετε μερικές ήρεμες στιγμές με τον/την σύντροφό σας, γεμάτες αγάπη και ρομαντισμό. Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε άσκοπες συζητήσεις που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σας αναστατώσουν. Για μια φορά αφήστε τον/την σύντροφό σας να σας προτείνει τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να περάσετε την βραδιά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

zwdia shmera

Ζώδια Τοξότης

Θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα στη σχέση σας σήμερα. Χρειάζεται να παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί στις προτάσεις του/της συντρόφου σας, παίρνοντας παράλληλα κάποιες πρωτοβουλίες και δείχνοντας θέληση να βελτιώσετε τα πράγματα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε μέσα, βουλιάζοντας στην αυτολύπηση. Θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλία εάν θέλετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή στην ερωτική σας ζωή. Δυσκολεύεστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και η κατάσταση μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα στιγμή. Προσπαθήστε να είστε πιο θετικοί και λιγότερο επικριτικοί όταν βρίσκεστε με τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να φροντίσετε λίγο περισσότερο την εμφάνισή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/05 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Η πρόβλεψη για την ερωτική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα. Επικοινωνείτε τέλεια με τον /την σύντροφό σας και σας δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη και την προσοχή του/της. Απολαύστε την κάθε στιγμή στο έπακρο! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις που έρχονται στο δρόμο σας σήμερα. Ένα καινούργιο και συναρπαστικό άτομο θα μπει σύντομα στη ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια προσπάθεια να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον/την σύντροφό σας, κάνοντας δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας. Γιατί λοιπόν δεν κάνετε την πρώτη κίνηση για να γνωρίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia