Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/06 Πέμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/06 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/06 Πέμπτη  Ζώδια Κριός .

Όσο περνάει ο καιρός ρίχνετε τις άμυνές σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και αποκαλύπτετε την τρυφερή πλευρά του εαυτού σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει και θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το μέλλον, ίσως και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αν αυτό είναι που θέλετε.

Η πρόβλεψη φαίνεται καλή και για εσάς τους αδέσμευτους Ταύρους εκεί έξω. Μια απρόσμενη συνάντηση θα αλλάξει όλη σας την ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/06 Πέμπτη  Ζώδια Δίδυμοι

Το αχαλίνωτο πάθος και η απίθανη φαντασία σας θα σας φέρουν πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε πολλά άτομα. Ανάμεσα σε αυτά μπορεί να βρείτε αυτόν/αυτήν που ψάχνετε.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή, η σχέση σας έχει αποκτήσει έναν δικό της ρυθμό. Είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη και αντλείτε τροφή από τη συνεργασία σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας έρωτας από το παρελθόν θα εμφανιστεί στην πόρτα σας σήμερα. Από εσάς εξαρτάται αν θα συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/06 Αφίξεις από το παρελθόν – Λόγια άντρα

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε και κάνετε σήμερα γιατί είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να πληγώσετε τον/την σύντροφό σας παρόλο που δεν έχετε τέτοια πρόθεση. Αν δεν νιώθετε ότι θα μπορέσετε να το κάνετε αυτό, ίσως καλό θα ήταν να μείνετε χώρια, ώστε να αποφύγετε εντελώς το ενδεχόμενο. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς κάπου κοντά σας βρίσκεται ένα άτομο, που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα χαμογελούν στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε αυτή την σοβαρή συζήτηση που διαρκώς αναβάλλετε. Αν είστε αδέσμευτοι, οι δρόμοι σας θα διασταυρωθούν με κάποιον/α, που θα μπορούσε να γίνει σημαντικό κομμάτι της ζωής σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/06 Πέμπτη  Ζώδια Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να διαλύσετε τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό στην σχέση σας. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τη βοήθεια και τη συνεργασία του/της συντρόφου σας, ο/η οποίος/α που θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του/της για να διορθώσει τα πράγματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Βάλτε τα δυνατά σας για να βγείτε από την ρουτίνα και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή!

Ζώδια Σκορπιός

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε και οι δύο να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε στην σχέση σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, η τύχη σας θα αλλάξει σύντομα λόγω μιας απροσδόκητης συνάντησης.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχει κάτι να σας προβληματίζει, οπότε απλά χαλαρώστε και απολαύστε το θετικό κλίμα. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, εμπιστευτείτε την καλή σας τύχη. Θα σας οδηγήσει στον έρωτα της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το άτομο που έχετε επιλέξει να σταθεί δίπλα σας, αποδεικνύει καθημερινά την αγάπη του για εσάς. Τι θα λέγατε αν σήμερα οργανώνατε μια μικρή έκπληξη για να του δείξετε πόσα σημαίνει για εσάς; Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον έρωτα της ζωής σας, σύντομα θα απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική ρομαντική περιπέτεια!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/06 Αφίξεις από το παρελθόν – Λόγια άντρα

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/06 Πέμπτη  Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό συνεχίστε ό,τι κάνετε. Μείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις και αυτό το καλό κλίμα θα συνεχιστεί. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, αρχίστε να βγαίνετε περισσότερο από το σπίτι σας ακόμα κι αν πρέπει να αναγκάσετε τον εαυτό σας για να το κάνει. Λίγο φλερτ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να σας ανανεώσει και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η σχέση σας πλησιάζει πραγματικά το ιδανικό αυτές τις μέρες! Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις δικές σας προσπάθειες αλλά και του/της συντρόφου σας. Απολαύστε αυτή την υπέροχη μέρα και φροντίστε να εστιάζετε πάντα στις θετικές πτυχές της σχέσης σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί κάλλιστα να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο σήμερα που θα σας φέρει χαρά και ανανεωμένη δίψα για ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot