Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/07 Παρασκευή

kanones-sxesewn

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/07 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/07 Ζώδια Κριός .

Αν έχετε μόνιμη σχέση, ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε με το ταίρι σας και να δημιουργήσετε μερικές αξέχαστες στιγμές. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και ανακατευθείτε με κόσμο.

Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον άτομο και η συνάντησή σας να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα άστρα ευνοούν την σχέση σας, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον μπορείτε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση και κυρίως μην κλείνεστε σπίτι σας. Τίποτα καινούργιο δεν πρόκειται να συμβεί έτσι.

Προσπαθήστε να βγαίνετε πιο συχνά έξω και να είστε πιο ανοιχτοί στα φλερτ – ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να οδηγήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/07 Ζώδια Δίδυμοι

Πάρτε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να επανακτήσετε την ισορροπία στη σχέση σας. Τι θα λέγατε να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό βράδυ μαζί του/της; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε μια παλιά σχέση ή εναλλακτικά να μιλήσετε ανοιχτά στο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

Ζώδια Καρκίνος

Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας και μπορεί να κάνετε μία όμορφη εποικοδομητική συζήτηση για τη σχέση σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα νέο πρόσωπο μπορεί να μπει σήμερα στη ζωή σας και να την αναστατώσει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 23-29/07 Προβλέψεις ερωτικού πεπρωμένου

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/07 Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, προσπαθήστε να κατανοήσετε τι είναι αυτό που χαλάει το καλό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μόνο αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στο άλλο σας μισό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και κάντε νέες γνωριμίες. Μπορεί να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για τη σχέση σας, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αλλάξετε την στάση σας και να γίνετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Τα καλύτερα έρχονται!

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/07 Ζώδια Ζυγός

Η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας διαρκώς μεγαλώνει και αυτό είναι κάτι που σας στεναχωρεί. Ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε τα προβλήματά σας. Να είστε σίγουροι ότι το ταίρι σας θα δείξει μεγάλη κατανόηση και θέληση να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε το πρώτο βήμα προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα ευνοεί το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση σας. Αισθάνεστε πολύ σέξι. Εκφράστε το ανοιχτά και απολαύστε μερικές όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί απέναντι στους άλλους. Αυτή η αλλαγή στάσης μπορεί να φέρει κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Όλα πάνε τέλεια στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Θα περάσετε υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και επιδιώξτε μία συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η σύντροφός σας περάσατε δύσκολα αλλά πλέον τα πράγματα αλλάζουν. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μην κολλάτε στο παρελθόν και να στοχεύσετε σε δραστηριότητες που απολαμβάνετε εξίσου και οι δύο και σας κάνουν ευτυχισμένους. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α από το παρελθόν σας. Θα πρέπει, όμως, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πρέπει να επιτρέψετε σε αυτό το άτομο να επιστρέψει ξανά στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 23-29/07 Προβλέψεις ερωτικού πεπρωμένου

zwdia-3-zodia

Ζώδια Υδροχόος

Βάλτε τα δυνατά σας για να προστατέψετε τη σχέση σας από τα καθημερινά άγχη και τα προβλήματα της δουλειάς. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας, αφήνοντας όλες σας τις έννοιες μακριά. Υπάρχει μια ερωτική αύρα στην ατμόσφαιρα σήμερα, που θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευτείτε. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η τύχη είναι σήμερα στο πλευρό σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο πραγματικά ενδιαφέρον άτομο απόψε και αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας αυτή η νέα συνάντηση θα οδηγήσει στη σχέση που πάντα ονειρευόσασταν.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή. Έχετε φτάσει πολύ κοντά στο να έχετε όσα θέλετε και αυτό κάνει την καρδιά σας να φτερουγίζει από χαρά. Η μέρα είναι ευνοϊκή και για εσάς τους αδέσμευτους, καθώς είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA