Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/10 Σάββατο

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/10 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/10 Ζώδια Κριός .

Τα πράγματα στη σχέση σας αλλάζουν προς το καλύτερο. Νιώθετε πιο οικεία από ποτέ με τον/την αγαπημένο/η σας, πράγμα που επιτρέπει μια ειλικρινή συζήτηση για οτιδήποτε σας προβληματίζει.

Ο δεσμός που έχετε γίνεται όλο και πιο δυνατός. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και συναναστραφείτε με κόσμο! Μια τυχαία συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα πάνε ολοένα και καλύτερα και έρχεστε ακόμη πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας.

Συζητήστε τα ενδιαφέροντά σας και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προσεγγίσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/10 Ζώδια Δίδυμοι

Αν είστε σε σχέση, προσπαθήστε να χαλαρώσετε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και να συζητήσετε τα προβλήματά σας ήρεμα. Αν, από την άλλη, είστε αδέσμευτοι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς επιδιώκετε από την ερωτική σας ζωή. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, θα μπορέσετε πιο εύκολα να προσεγγίσετε τους στόχους σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ευνοεί την σχέση σας. Μπορείτε να βοηθήσετε τα πράγματα χαλαρώνοντας και κρατώντας μια πιο ανοιχτή στάση απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να νιώθετε λύπη για τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Σύντομα θα έρθει κάτι όμορφο στην ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  23-25/10 Λόγια αγάπης από άντρα – Ειδήσεις από μακριά

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/10 Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά εποικοδομητική για την σχέση σας. Θα μπορέσετε να ρίξετε φως στις σκοτεινές πτυχές της και να κατανοήσετε πού ακριβώς βρίσκεστε. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, σήμερα θα κάνετε διάφορες νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Παρθένος

Χρειάζεστε περισσότερη ηρεμία στην προσωπική σας ζωή. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε πραγματικά υπέροχα με τον/την σύντροφό σας. Αλλά επιλέγετε να σπαταλάτε το χρόνο σας μιλώντας για τα καθημερινά σας προβλήματα και τα άγχη σας. Αλλάξτε τη στάση σας διαφορετικά θα καταλήξετε να φθείρετε τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην χάνετε τις ελπίδες σας. Το άτομο που σας αρέσει θα κάνει σήμερα την κίνησή του, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στην ζωή σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/10 Ζώδια Ζυγός

Η σχέση σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσοχή από την πλευρά σας. Η σημερινή είναι μια ιδανική μέρα για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και να προχωρήσετε παρακάτω. Μην κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δε νομίζετε ότι είναι καιρός να αναθεωρήσετε τη στάση σας; Δώστε χρόνο σε άτομα που αξίζουν να είναι δίπλα σας και μην τον σπαταλάτε σε ανούσια φλερτ.

Ζώδια Σκορπιός

Στην ερωτική σας ζωή, φαίνεται ότι η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας μεγαλώνει διαρκώς. Αποφεύγετε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό, με αποτέλεσμα να κάνετε τον/την σύντροφό σας να αισθάνεται ακόμα πιο ανασφαλής. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, διαφορετικά δεν θα αλλάξει τίποτα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πάρτε θάρρος και πλησιάστε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει. Θα εκπλαγείτε από την ανταπόκριση που θα λάβετε.

dream

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα είναι σήμερα στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Προγραμματίστε μια ρομαντική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και βγείτε έξω. Έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας έχουν μπλοκάρει σήμερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε τις αποστάσεις σας και να αποφύγετε να υψώσετε την φωνή σας διαφορετικά μπορεί να πείτε πράγματα που αργότερα μετανιώνετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κλείνεστε άλλο στο καβούκι σας. Βγείτε εκεί έξω και κάντε νέες γνωριμίες.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  23-25/10 Λόγια αγάπης από άντρα – Ειδήσεις από μακριά

Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται κάθε μέρα που περνάει και αυτό οφείλεται κυρίως στις δικές σας προσπάθειες. Η καλή σας διάθεση και οι προσπάθειές σας να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια στη σχέση σας επιτέλους αποδίδουν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε σπίτι και κλαίτε την μοίρα σας. Τηλεφωνήστε στους φίλους σας και κανονίστε μια βραδινή έξοδο.

Ζώδια Ιχθύες

Η ανεβασμένη σας διάθεση προμηνύει μόνο καλά πράγματα για την ερωτική σας ζωή. Απολαύστε με τον/την σύντροφό σας δραστηριότητες που σας φέρνουν πιο κοντά. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να δεχτείτε τα δώρα του σύμπαντος!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66