Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/11 Δευτέρα

gynaika-zygos-rantevoy-antras-toksotis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/11 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Το σύμπαν λειτουργεί με μυστήριους τρόπους. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει, σταματήσετε να ψάχνετε το ένα και μοναδικό άτομο.

Μόλις αρχίσετε να διασκεδάζετε, θα καταλήξετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μια ρομαντική απόδραση είναι αυτό που χρειάζεστε, για να βάλετε πάλι μπροστά την ερωτική σας ζωή… Ειδικά αν βιώνετε μια κατάσταση που χρειάζεστε λίγη παραπάνω σπίθα. Εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε τώρα, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα υπέροχο ταξίδι.

Ζώδια Δίδυμοι

Σας αρέσει κάποιο άτομο, που αρέσει και σε έναν φίλο ή φίλη σας. Λίγος ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αρκεί να παραμείνει φιλικός. Να είστε ειλικρινείς και έντιμοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν έχει ο καθένας ελεύθερη πρόσβαση στην καρδιά σας. Αυτοί που θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις πρώτες δοκιμασίες, είναι πραγματικά εξαιρετικοί. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε τους ερασιτέχνες από τους πραγματικούς διεκδικητές.

Ζώδια Λέων

Βάλτε σε λειτουργία το μυαλό και το σώμα σας. Ακούστε ένα ηχογραφημένο βιβλίο ενώ περπατάτε. Πηγαίνετε μια βόλτα στη φύση με το ποδήλατο. Ποιος ξέρει; Στην πορεία ίσως συναντήσετε μια νέα ρομαντική προοπτική!

Ζώδια Παρθένος

Η συνέπεια είναι μια από τις πρωταρχικές αρετές σας. Σας έχει περάσει όμως από το μυαλό, ότι θα μπορούσατε να είστε λίγο απρόβλεπτοι στον έρωτα; Όχι μόνο θα σας κρατήσει δραστήριους, θα αλλάξει και τη διάθεσή σας προς το καλύτερο.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός

Πόσο χρόνο θα σπαταλήσετε ακόμη περιμένοντας κάποιον/α να επικοινωνήσει μαζί σας; Μπορείτε πράγματι να το αντέξετε; Αποφασίστε αν θα τηλεφωνήσετε εσείς ή θα σηκωθείτε από τον καναπέ και θα κάνετε κάτι άλλο. Διασκεδάστε λίγο!

Ζώδια Σκορπιός

Μια περιπέτεια διεγείρει τον εγκέφαλο, ανυψώνει το πνεύμα και σας δίνει πολλές ευκαιρίες στον έρωτα. Ενδώστε σε κάτι νέο, τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Δεν είναι ανάγκη να πάτε για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Ζώδια Τοξότης

Πριν από χρόνια είχατε μια στενή αίσθηση σύνδεσης με κάποιο άτομο. Τώρα επέστρεψε στη ζωή σας και αυτή η αίσθηση εξακολουθεί να υπάρχει… Και έχει μετατραπεί σε κάτι ρομαντικό. Επωφεληθείτε από αυτό.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε συγκεντρωμένοι και δυναμικοί. Για αυτό άλλωστε είστε και τόσο επιτυχημένοι! Ωστόσο, ίσως πρέπει να αλλάξετε αυτή τη στάση σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μάθετε να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται.

Διαβαστε επισης : 2021 Καλώς Ήλθατε

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι απλά μια ματιά. Αυτό το άτομο αντιστέκεται στη γοητεία σας, αν και δεν την έχετε επικεντρώσει ακόμη πάνω του… Βεβαιωθείτε ότι ξέρει ότι φλερτάρετε. Θέλετε να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ζώδια Ιχθύες

Θέλετε να μπείτε σε ένα προστατευτικό κουκούλι και να μείνετε εκεί. Προσωρινά. Αργά ή γρήγορα, η αγάπη θα σας βρει. Ίσως θελήσετε να αφήσετε το καταφύγιο σας για αυτό τον λόγο και μόνο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia