Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/12 Πέμπτη

erwtikes-28314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/12 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/12 Ζώδια Κριός .

Το μυαλό σας είναι γεμάτο ιδέες για το πώς να επαναφέρετε τη σπίθα στη σχέση σας.

Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη, πράγμα που θα σας φέρει πολλά και συναρπαστικά νέα φλερτ.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί ηρεμία και αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας συμφωνείτε σε όλα. Μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να κλείνεστε σπίτι σας και τηλεφωνήστε σε μερικούς φίλους για να βγείτε έξω το βράδυ.

Δεν θα το μετανιώσετε. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α γοητευτικό/ή νεαρό/ή άνδρα/γυναίκα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/12 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στη σχέση σας εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο και μπορείτε επιτέλους να αρχίσετε να κάνετε σχέδια με τον/την σύντροφό σας για το μέλλον. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ολοένα και αυξάνονται, αλλά, έχοντας τον/την σύντροφό σας δίπλα σας, θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και κάντε μερικές καινούργιες γνωριμίες. Μια νέα συνάντηση μπορεί να σας χαρίσει υπέροχες στιγμές, γεμάτες ένταση και πάθος.

Ζώδια Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας χρειάζεται επιπλέον χρόνο και προσοχή σήμερα, καθώς μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα για τα οποία χρειάζεται τη βοήθειά σας. Μην τον/την απομακρύνετε γιατί έτσι μεγαλώνετε το χάσμα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε γοητευμένοι από κάποιον/α που ανήκει στον φιλικό σας κύκλο. Ωστόσο, μην βιαστείτε να κάνετε την κίνησή σας, πριν διαπιστώσετε αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Διαβαστε επισης : Πρόβλεψη γεγονότων με τις Κάρτες του Σολομώντα

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε μερικές ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Όλα τα προβλήματα και οι εντάσεις μεταξύ σας θα υποχωρήσουν, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου χωρίς δισταγμούς και ανασφάλειες. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σταματήστε να πιέζετε καταστάσεις. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους και αν προκύψει μία καινούργια γνωριμία έχει καλώς. Αν όχι, δεν έγινε και τίποτα.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα τον/την σύντροφό σας. Σας έχει υποστηρίξει πολύ τον τελευταίο καιρό και ήρθε η ώρα να δείξετε ότι είστε εκεί για αυτόν/αυτήν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί, ετοιμαστείτε να γιορτάσετε τις τελευταίες μέρες της ελευθερίας σας. Σήμερα θα δεχτείτε πάρα πολλά φλερτ και κάποιο από αυτά είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε μία συναρπαστική νέα σχέση.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/12 Ζώδια Ζυγός

Η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας είναι τόσο απρόβλεπτη αυτές τις μέρες, που δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αντί να ρίχνετε όλο το βάρος πάνω του/της, γιατί δεν παραδέχεστε ότι έχετε κι εσείς ένα μερίδιο ευθύνης σε ό,τι συμβαίνει; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσετε την στάση και τη στρατηγική σας. Αυτό είναι το κλειδί για να αποκτήσετε επιτέλους όσα επιθυμείτε.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα για μια μικρή ρομαντική απόδραση. Τον τελευταίο καιρό έχετε πνιγεί στην δουλειά και αυτό έχει ψυχράνει το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, προκαλώντας εντάσεις. Καιρός να διορθωθούν όλα αυτά. Και τι καλύτερο από λίγες μέρες μαζί μακριά από όλους και από όλα; Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σύντομα θα συναντήσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ό,τι σας προβλημάτιζε παλιά, λύνεται πιο εύκολα και η αγάπη ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας μεγαλώνει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φροντίστε λίγο τον εαυτό σας. Αλλάξτε κούρεμα, αγοράστε ένα καινούργιο ρούχο και βγείτε απόψε το βράδυ. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο συνδυασμό αισθησιασμού και μυστηρίου που εκπέμπετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλό θα είναι να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή. Σήμερα μπορεί να έρθουν στα χέρια σας κάποιες πληροφορίες που θα χρειαστούν προσεκτικό χειρισμό από την πλευρά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αρχίστε να βγαίνετε περισσότερο έξω. Αν συνεχίσετε να μένετε μέσα όλη μέρα κάθε μέρα, δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Πρόβλεψη γεγονότων με τις Κάρτες του Σολομώντα

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/12 Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Πάρτε τα λόγια και τις προτάσεις του/της στα σοβαρά, ακούστε προσεκτικά τι έχει να πει και επιλέξτε προσεκτικά την απάντησή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας θα προσελκύσει πολλά άτομα προς το μέρος σας. Κάποια από αυτά θα εκφράσουν ανοιχτά τον θαυμασμό τους απέναντί σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη μέρα και περάστε όμορφα.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα, που θα πρέπει να συζητηθούν. Αν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να φέρετε λίγο ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σας. Βγείτε περισσότερο και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η προσωπική σας γοητεία είναι το μεγαλύτερο όπλο σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098