Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/12 Τετάρτη

zwdia-shmera-imerisies-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/12 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Είστε αυτοί που πάντα έχουν ένα σχέδιο και η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό δρόμο.

Ποιες ενέργειες πρέπει να κάνετε για να γνωρίσετε καινούργια άτομα; Πώς μπορείτε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο;

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μήπως είστε παραπάνω πεισματάρηδες από όσο πρέπει; Πώς φαίνονται τα πράγματα από τη μονομερή οπτική σας; Αυτή τη στιγμή ξεχωρίζουν ένα-δυο δύσκολα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Τι θα κάνετε για να χαλαρώσετε;

Ζώδια Δίδυμοι

Τα έχετε εντελώς χαμένα σε σχέση με μια καινούργια ερωτική προοπτική. Σκεφτείτε τα πράγματα λίγο περισσότερο και αφήσετε τη διαίσθηση να βοηθήσει. Μετά από λίγο θα σας είναι προφανές τι πρέπει να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Κάντε μερικές αλλαγές. Αφήστε στην άκρη τα τετριμμένα και αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε. Λίγο μυστήριο θα σας κάνει πιο ενδιαφέροντες στο κατάλληλο άτομο.

Ζώδια Λέων

Για να δείτε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή, δεν πρέπει να περιλάβετε τίποτα προφανές. Εξερευνήστε όλες τις πιθανότητες. Κάντε ένα πλάγιο βήμα αντί για μια τολμηρή κίνηση προς τα εμπρός. Κάντε κάτι που κανείς δεν περιμένει, αλλιώς μην κάνετε τίποτα.

Ζώδια Παρθένος

Ένας φίλος που ζητά ρομαντικές συμβουλές, μπορεί στην πραγματικότητα να μην θέλει να ακούσει τι έχετε να του πείτε. Να είστε ευγενικοί και να κάνετε μόνο εποικοδομητική κριτική. Ίσως το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να τον ακούσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Όλοι γνωρίζουν ότι η φυσική έλξη είναι σέξι… Και αν συνοδεύεται από πνευματική σύνδεση, ακόμη καλύτερα. Μερικές φορές το ένα μπορεί να οδηγήσει στο άλλο. Είστε έτοιμοι;

Ζώδια Σκορπιός

Ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ με μια καινούργια φωτογραφία. Ταυτόχρονα, προσπαθήστε να εντάξετε στο κοινωνικό σας πρόγραμμα μερικές ασυνήθιστες εκδηλώσεις και ραντεβού. Αλλάξτε τα πάντα και δείτε τι μπορεί να συμβεί!

Ζώδια Τοξότης

Μια τυχαία συνάντηση, ίσως μια ανταλλαγή ματιών, μια χαλαρή κουβέντα στην ουρά του σουπερμάρκετ… Όλα μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι πιο ουσιαστικό. Πείτε μια καλημέρα!

Ζώδια Αιγόκερως

Βγάλτε στην επιφάνεια κάτι που κρατάτε κρυμμένο. Αφήστε να σας ξεφύγει ένα μυστικό. Κάντε κάτι έξω από το χαρακτήρα σας. Δείξτε προς τα έξω κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σας. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Κάντε μερικές αλλαγές στην ήδη ενεργή κοινωνική σας ζωή. Προσθέστε την καινούργια υπέροχη ενέργεια που φέρνουν τα άστρα και δείτε τι θα συμβεί. Σίγουρα θα είναι κάτι συναρπαστικό και μυστηριώδες. Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σας!

Ζώδια Ιχθύες

Η σκέψη σας είναι ιδιαίτερα δομημένη τώρα και έχετε τον τρόπο σας με την επικοινωνία. Το μόνο που σας λείπει, είναι η συγκέντρωση. Φροντίστε να εστιάσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra