Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/01 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/01 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/01 Ζώδια Κριός .

Το να κρατάτε μυστικά και να αποκρύπτετε σκέψεις και συναισθήματα από τον/την σύντροφό σας έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση σας – γι’ αυτό μιλήστε!

Αν είστε αδέσμευτοι, μην φοβάστε να εκφράσετε όσα νιώθετε. Δεν θα το μετανιώσετε!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές βελτιώσεις στη σχέση σας. Αξιοποιήστε τις στο έπακρο.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγείτε εκεί έξω και να βρείτε τον έρωτα. Τι περιμένετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Προσπαθήστε να μην επιδεινώσετε την κατάσταση με την άτεγκτη στάση και τα παράπονά σας. Αποδεχτείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης και κάντε μια ώριμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, για να βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε και να βάλεις τέλος στα ανούσια φλερτ. Καθίστε και σκεφτείτε τι ακριβώς ψάχνετε από την επόμενη ερωτική σας σχέση και ενεργήστε ανάλογα.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε αρκετά προβλήματα – μην δημιουργείτε περισσότερα στον εαυτό σας αφήνοντας τις καθημερινές ανησυχίες να επηρεάζουν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να μην γκρινιάζετε διαρκώς στον/στην σύντροφό σας – δεν φταίει αυτός/αυτή για ό,τι κακό συμβαίνει! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ενέργεια της σημερινής μέρας ευνοεί τις συναναστροφές και τις νέες γνωριμίες.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα στην σχέση σας φαίνεται να εξελίσσονται ομαλά. Για να διατηρήσετε τα πράγματα έτσι, φροντίστε να μην επιβαρύνετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με απαισιοδοξία και αρνητικές σκέψεις. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο που περνάτε μαζί ως ευκαιρία για να ξεφύγετε από τα βάρη της καθημερινότητας. Αν είστε αδέσμευτοι, η ανεπιτήδευτη γοητεία σας προσελκύει μερικά ενδιαφέροντα άτομα. Σκεφτείτε προσεκτικά πώς θα προχωρήσετε με κάποιο από αυτά.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια νέα φάση στη ζωή σας, όπου θα γνωρίσετε πολλούς υπέροχους ανθρώπους και θα βιώσετε νέες ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα καθημερινά σας προβλήματα μακριά από τη σχέση σας. Αντ’ αυτού, αφιερώστε χρόνο για να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση που θα κάνετε σήμερα, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε μια μακροχρόνια σχέση. Να είστε ξεκάθαροι από την αρχή σχετικά με τα συναισθήματά σας και με το τι θέλετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/01 Ζώδια Ζυγός

Τα άστρα επηρεάζουν θετικά την ερωτική σας ζωή σήμερα! Αν είστε σε σχέση, μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα με τον/την σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Και αν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί ακόμη και να έρθετε πιο κοντά με κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει!

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε εξαιρετικές προοπτικές να βελτιώσετε τις συνθήκες στη σχέση σας σήμερα – ειδικά αν κρατάτε ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας και επικεντρώνεστε στη συνεργασία και όχι στον ανταγωνισμό. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να πάρετε και οι δύο αυτό που επιζητάτε από την ερωτική σας ζωή. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην περιμένετε να σας πέσει από τον ουρανό. Από εσάς εξαρτάται να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ευέλικτοι και ανοιχτοί απέναντι στις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας. Εάν συνεχίζετε να προβάλλετε αντιρρήσεις σε ό,τι λέει και να μαλώνετε για όλα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να υπάρχει μια συνεχής γκρίνια, εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις απελπισίας. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δώσετε ελπίδα σε κάποιον/α που επί της ουσίας δεν σας ενδιαφέρει, πράγμα που δεν ωφελεί ούτε εσάς ούτε εκείνον/η.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να μαλακώσετε την στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας γιατί τείνετε να είστε πολύ απότομοι και άκαμπτοι μαζί του/της τον τελευταίο καιρό. Είναι κατανοητό ότι πιέζεστε πολύ στην δουλειά σας αλλά για αυτό δεν φταίει ο/η αγαπημένος/η σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζετε την τύχη σας σήμερα. Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα θέλετε. Είναι καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/01 Ζώδια Υδροχόος

Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Κρατήστε μακριά τα άγχη και τις ανησυχίες που σχετίζονται με τη δουλειά σας και μην αφήσετε τίποτα να δηλητηριάσει τη σχέση σας. Αφεθείτε στην ρομαντική διάθεση της μέρας και ετοιμάστε μια αξέχαστη βραδιά για τους δυο σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας να βρει κάποιον/α. Χαλαρώστε. Μάθετε να περνάτε καλά ανεξάρτητα από την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής.

Ζώδια Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, καλό θα ήταν να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να ακούσετε με κατανόηση τον/την σύντροφό σας. Να θυμάστε ότι μόνο όταν είστε και οι δύο χαλαροί και ήρεμοι, μπορεί να εξελιχθεί προς το καλύτερο η σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να φαντάζεστε το χειρότερο. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και όλα θα πάνε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098