Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/02 Πέμπτη

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/02 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/02 Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας, κάνοντας σχέδια που θα σας φέρουν πιο κοντά. Επικεντρωθείτε στα θετικά για να χαλαρώσετε και αφήστε τα καθημερινά σας άγχη στην άκρη.

Αν πάλι είστε σε φάση αναζήτησης, μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια και μην κλείνεστε σπίτι σας. Βγείτε έξω με φίλους, καθώς κάπου εκεί έξω σας περιμένει ένας μεγάλος έρωτας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η αρμονία κυριαρχεί και στην ερωτική σας ζωή. Τα πράγματα πάνε καλά και δεν έχετε παρά να αράξετε και να απολαύσετε την εύνοια των άστρων.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να περνάτε όλα σας τα βράδια βιδωμένοι στον καναπέ με μια σακούλα πατατάκια.

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι και θα χαλάσετε και την υγεία σας. Σηκωθείτε και βρείτε ένα νέο χόμπι. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/02 Ζώδια Δίδυμοι

Η ανεβασμένη σας διάθεση έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Βρίσκεστε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα θεμέλια της σχέσης σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καιρός να απαλλαγείτε από την πίεση και το άγχος της αναζήτησης ενός/μίας συντρόφου. Θα πρέπει να μάθετε να περνάτε καλά ανεξάρτητα από την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής.

Ζώδια Καρκίνος

Η αυξημένη σας λίμπιντο και η οργιώδης φαντασία σας θα σας οδηγήσουν σε νέες ερωτικές περιπέτειες είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Αν έχετε σχέση, η σπίθα στην σχέση σας αναζωπυρώνεται. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σας περιμένει μια απολαυστική βραδιά με ένα νέο φλερτ.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-26/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Όσον αφορά τη σχέση σας, είναι μια καλή μέρα για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το άλλο σας μισό, κανονίζοντας κάτι ιδιαίτερο που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδελφος που ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς, θα κάνει την κίνησή του/της σήμερα. Γιατί δεν αφιερώνετε λίγο χρόνο για να τον/την γνωρίσετε καλύτερα;

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρεστε πολύ πιο ώριμα στην ερωτική σας ζωή και αυτό έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια αρμονική, όμορφη σχέση που δίνει σε εσάς και τον/την σύντροφό σας αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε την ερωτική διάθεση της σημερινής μέρας και βγείτε έξω, γνωρίστε καινούργια άτομα και διασκεδάστε. Ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμη και να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας απόψε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/02 Ζώδια Ζυγός

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε διαφορετικά θα βρεθείτε να λέτε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά και που είναι βέβαιο ότι θα πληγώσουν τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, νιώθετε ανανεωμένοι και αυτό είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να επιστρέψετε στο ερωτικό παιχνίδι.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να βγείτε έξω από τη βαρετή, κουραστική ρουτίνα σας. Θέλετε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στην ερωτική σας ζωή. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο, αλλά τελικά θα ανταμειφθείτε. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και προσιτοί. Υπάρχουν πολλά άτομα, που προσπαθούν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αλλά αποθαρρύνονται από την ψυχρή σας στάση.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Βαδίζετε σε τεντωμένο σκοινί στη σχέση σας, καθώς διαρκώς δημιουργούνται εντάσεις και διαφωνίες. Μην τα παρατάτε. Κάντε ό,τι μπορείτε για να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδερφός σας σήμερα θα σας φλερτάρει, αποκαλύπτοντας ότι τρέφει βαθιά συναισθήματα για εσάς. Σκεφτείτε καλά πώς θα προχωρήσετε, καθώς η κατάσταση στην δουλειά μπορεί να περιπλακεί.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φάσης στη σχέση σας, όπου κυριαρχεί η ευημερία και η ηρεμία. Νιώθετε ήρεμοι, το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας καίει αμείωτο και γενικά είστε πολύ ευχαριστημένοι. ΑΝ πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα φέρει ξανά φως και αισιοδοξία στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-26/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/02 Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό έχετε επικεντρωθεί πολύ στη δουλειά σας και έχετε αφήσει την σχέση σας έρμαιο της τύχης. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη στάση σας. Σήμερα αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας και υποσχεθείτε πως ό,τι και αν συμβαίνει δεν θα παραμελείτε την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζεστε άλλο να βρείτε σύντροφο. Απλά χαλαρώστε και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

Ζώδια Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Αυτό θα μπορούσε να σας προκαλέσει άγχος, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλα όσα συμβαίνουν τώρα είναι προς το καλύτερο και θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Μην αφήσετε λοιπόν αυτές τις αλλαγές να σας τρομάξουν. Εάν είστε αδέσμευτοι, να είστε ανοιχτοί στις προσκλήσεις που θα λάβετε για έξοδο σήμερα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00