Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/03 Πέμπτη

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/03 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/03 Πέμπτη  Ζώδια Κριός .

Σας είναι πλέον πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε προβλήματα που έχουν επηρεάσει τη σχέση σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος φίλος θα σας συστήσει σε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνετε εσείς!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν είστε σε σχέση, φαίνεται ότι μάλλον έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό.

Θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα για να διορθώσετε αυτήν την κατάσταση. Προσπαθήστε να τον/την πλησιάσετε. Εκφράστε του/της τρυφερότητα και πείτε του/της μερικά ερωτόλογα.

Πάντα πιάνει! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πρέπει να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας, αν θέλετε να γίνετε πιο ελκυστικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/03 Πέμπτη  Ζώδια Δίδυμοι

Ο έρωτας είναι παντού σήμερα. Ετοιμαστείτε να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με το άλλο σας μισό, αφήνοντας πίσω σας όλα σας τα προβλήματα και τις ανησυχίες. Εάν είχατε αρνητικές σκέψεις για τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, σήμερα θα διαλυθούν. Αν είστε αδέσμευτοι, σας περιμένει μια υπέροχη έκπληξη από κάποιον/α από το παρελθόν σας, που σίγουρα θα σας βάλει σε σκέψεις.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να αντισταθείτε σε πειρασμούς που έρχονται στο δρόμο σας και που θα μπορούσαν να θέσουν τη σχέση σας σε κίνδυνο. Μείνετε πιστοί στις αρχές σας και μην ρισκάρετε κάτι σταθερό για κάτι άλλο πολύ πιο εφήμερο, ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστική είναι η πρόταση που λαμβάνετε. Αν είστε αδέσμευτοι, ενδώστε χωρίς δισταγμό! Ζήστε τη στιγμή, διασκεδάστε και αφήστε το μέλλον για αργότερα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL  Ερωτικές προβλέψεις- Απρίλιος

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Αυτή η μέρα απαιτεί να αφιερώσετε μεγάλη ενέργεια και προσοχή στον/στην σύντροφό σας. Ανοιχτείτε και συζητήστε μαζί του/της ό,τι έχετε στο μυαλό σας και θα δείτε ότι οι συμβουλές του/της θα σας βοηθήσουν. Αν είστε μόνοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε! Μην κάθεστε κλεισμένοι στο σπίτι και κλαίτε την μοίρα σας. Έτσι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Παρθένος

Συμφωνείτε σε όλα με τον/την σύντροφό σας σήμερα και η επικοινωνία ρέει ανεμπόδιστη ανάμεσά σας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να εκφράσετε πώς νιώθετε για αυτή τη σχέση και να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στην κοινωνική σας ζωή σήμερα. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και εξαρτάται από εσάς να παραμείνετε ανοιχτοί και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/03 Πέμπτη  Ζώδια Ζυγός

Νιώθετε απίστευτα ρομαντικοί σήμερα, τόσο πολύ που είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ό,τι κι αν συμβεί! Τόσο οι αδέσμευτοι όσο και αυτοί που είστε σε σχέση θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά. Το σεξαπίλ σας είναι εκτός ορίων και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσετε όποιον/α βάλετε στο στόχαστρο. Αξιοποιήστε το στο έπακρο!

Ζώδια Σκορπιός

Η σχέση σας διανύει μια ιδιαίτερα καλή περίοδο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα αν κάνατε μια προσπάθεια να διώξετε τυχόν μαύρα σύννεφα που παραμονεύουν τον τελευταίο καιρό και σας προκαλούν ανησυχία. Απλώς ανοιχτείτε περισσότερο και συζητήστε ό,τι σας απασχολεί σε ένα φιλικό κλίμα. Αν είστε αδέσμευτοι, μην εγκαταλείπετε τις ελπίδες σας να βρείτε τον έρωτα. Βγείτε έξω με τους φίλους σας και ξεχάστε τα δεινά σας. Τα καλά πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένετε!

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Η γοητεία και το σεξαπίλ σας τραβάνε τον/την σύντροφό σας κοντά σας όπως το μέλι την μέλισσα. Αφήστε τον/την να σας προτείνει κάτι ασυνήθιστο για να σας φτιάξει τη διάθεση και μετά ακολουθήστε τις προτάσεις του/της. Απολαύστε μια ωραία έκπληξη χωρίς φόβο ή δισταγμό. Και αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια κίνηση προς το αντικείμενο του πόθου σας. Είναι τόσο καλός/ή όσο φαίνεται;

Ζώδια Αιγόκερως

Νιώθετε ζωηροί και πρόθυμοι για λίγο ρομαντισμό σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα στη σχέση σας και να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μια πρόταση που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL  Ερωτικές προβλέψεις- Απρίλιος

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/03 Πέμπτη  Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας έχει όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον χρόνο σας και νιώθετε παγιδευμένοι και πιεσμένοι σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Εάν νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνει δοκιμάστε μια πιο διπλωματική προσέγγιση. Προσπαθήστε να τον/την κάνετε να δει τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Εάν είστε αδέσμευτοι, απολαύσετε την ελευθερία σας! Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε όποτε το θέλετε. Χαρείτε το όσο διαρκέσει.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικές φορές νιώθετε ότι η αγάπη του/της συντρόφου σας σας πνίγει και ότι η σχέση σας εξαντλεί όλη σας την ενέργεια. Μην είστε αχάριστοι, Πρέπει να εκτιμάτε αυτό που έχετε και να δείχνετε τα συναισθήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να θυμάστε ότι στην πραγματικότητα είστε ελεύθεροι από επιλογή. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε κάτι εάν θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-098