Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/03 Τρίτη

paixnidi-rantevoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/03 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Κάντε λίγα σχέδια για σήμερα. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να φτιάξετε ένα πολύπλοκο γλυκό…

Μήπως να ζητήσετε από το αντικείμενο του πόθου σας να γεράσετε μαζί. Η επιλογή είναι δική σας!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μερικές φορές το περίεργο είναι ελκυστικό. Και κάποιες άλλες είναι κάπως ανησυχητικό. Αν αυτό το άτομο – για το οποίο είχατε τις αμφιβολίες σας αλλά δεν θέλατε να απορρίψετε – αρχίσει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα, μην αγχωθείτε. Διαγράψτε το από τη λίστα. Βρείτε κάποιο άλλο που θα σας αρέσει περισσότερο.

Ζώδια Δίδυμοι

Το καταλαβαίνουμε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά μην γίνεστε ξεροκέφαλοι. Δεν είναι μόνο η δική σας άποψη σωστή. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ακούσετε προσεκτικά και την άλλη πλευρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Τα συναισθήματα- όπως και πολλά άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή, πρέπει να έχουν μέτρο. Αν πνίγετε τους άλλους με την υπερβολική έκφραση των αισθημάτων σας, υπάρχει ο κίνδυνος να τρομάξουν και να κάνουν πίσω. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο.

Ζώδια Λέων

Υπομονή. Δεν πρέπει μόνο να το λέτε αλλά και να το κάνετε. Και είναι κάτι που πρέπει να καλλιεργήσετε από νωρίς σε μια πιθανή σχέση. Δώστε στους άλλους όσο χρόνο χρειάζονται.

Ζώδια Παρθένος

Πάντα ξέρατε ότι πρέπει να είστε ανοιχτόμυαλοι. Κάποιες φορές βέβαια το ξεχνάτε. Προσπαθήστε να ακούτε όλες τις απόψεις πάνω σε ένα θέμα ακόμη και αν δεν συμφωνείτε. Μόνο καλό θα σας κάνει.

μελλοντολόγος

Ζώδια Ζυγός

Γίνετε δημιουργικοί. Ξέρετε τι σας αρέσει. Ξέρετε τι τύπου άνθρωποι σας αρέσουν. Αλλά σε ό,τι αφορά στο πώς θα τους δείξετε ότι σας αρέσουν, δεν υπάρχουν όρια. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως πριν προκύψει όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση είχατε στα σκαριά κάποιο φλερτ; Γιατί δεν στέλνετε ένα e-mailστο άτομο που σας ενδιαφέρει; Κρατήστε την επαφή μαζί του. Όταν όλα τελειώσουν, θα συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα σας τρώει το χέρι σας να ξοδέψετε χρήματα. Το γεγονός ότι βλέπετε τόσο όμορφα πράγματα στα διαδικτυακά καταστήματα δεν βοηθάει ιδιαίτερα την κατάσταση. Συγκρατηθείτε. Δεν θα θέλατε να τινάξετε στον αέρα τον προϋπολογισμό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι καλό να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Το να κάνετε υπερβολικά πολλά σχέδια δεν ενδείκνυται. Και ειδικά αν βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε εικασίες που αφορούν άλλους ανθρώπους. Μην συμπεραίνετε αλόγιστα ότι όλοι θέλουν ό,τι και εσείς.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Ποιος/ποια είναι αυτός/ή ο/η κούκλος/α που σας κοιτάζει μέσα από τον καθρέφτη; Εσείς είστε, βρε! Είσαστε πολύ όμορφοι, σε περίπτωση που δεν το είχατε προσέξει. Μάλλον οι παραπάνω ώρες ύπνου σας έκαναν καλό.

Ζώδια Ιχθύες

Στον έρωτα, ίσως και περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στη ζωή σας, είναι δύσκολο να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές. Αλλά η ερωτική σας ζωή είναι αυτή που χρειάζεται τη μεγαλύτερη ανανέωση. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9