Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/04 Κυριακή

astrologia-gamos-7-oikos

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/04 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/04 Κυριακή . Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας πηγαίνει καλά και έχει τη δυνατότητα να γίνει ακόμα καλύτερη. Μια έκπληξη που θα κάνετε στον/στην σύντροφο σας θα οδηγήσει σε μια αμοιβαία χειρονομία που θα λατρέψετε.

Απολαύστε αυτές τις στιγμές γιατί δεν θα κρατήσουν για πάντα! Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να έχουν ενεργοποιημένα τα ραντάρ τους για αυτό το ξεχωριστό άτομο – έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε τον/την κύριο/κυρία τέλειο/α.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας συμπεριφέρεται λίγο περίεργα και αυτό σας μπερδεύει και σας αγχώνει.

Μην φτιάχνετε σενάρια με το μυαλό σας. Απλώς διατηρήστε την ψυχραιμία σας και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Αν είστε αδέσμευτοι, να θυμάστε: ο τολμών νικά. Εάν δεν έχετε πει ακόμα στο άτομο που σας ενδιαφέρει πώς αισθάνεστε, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/04 Κυριακή . Ζώδια Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει μόνο καλά νέα για τη σχέση σας. Μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα με τον/την σύντροφό σας, να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε μια νύχτα ρομαντισμού και πάθους. Και όσο για εσάς τους αδέσμευτους, να ξέρετε ότι τα άστρα ευνοούν τις νέες συναντήσεις. Το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο σήμερα!

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο και αυτή είναι μόνο η αρχή. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να κάνετε μια ρομαντική έκπληξη στον/στην σύντροφό σας; Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Οι νέες συναντήσεις που θα κάνετε σήμερα θα σας ενθουσιάσουν και θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή σας. Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να αισθανθείτε πλήρεις, θα πρέπει να αποφασίσετε για το είδος της σχέσης που ψάχνετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/04 Ερωτικές ανησυχίες – Απρόβλεπτες συναντήσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε πιο κοντά από ποτέ και σήμερα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για όλα τα θέματα που σας απασχολούν εδώ και λίγο καιρό. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τη σχέση σας. Φροντίστε να παραμείνετε ευέλικτοι κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η μέρα κρύβει μερικές υπέροχες εκπλήξεις για εσάς. Κάποιο καινούργιο άτομο θα μπει στην ζωή σας σαν ανεμοστρόβιλος και θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Ζώδια Παρθένος

Μπορείτε να περάσετε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αλλά υπάρχει μια προϋπόθεση: αφήστε το παρελθόν πίσω! Μην μένετε σε λάθη ή προδοσίες του παρελθόντος. Όσο πιο γρήγορα ξεχάσετε, τόσο καλύτερη θα γίνει η ζωή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και γνωρίστε κόσμο. Μην αγχώνεστε για το αν θα βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Δεν σας κάνει καλό.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/04 Κυριακή . Ζώδια Ζυγός

Σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά σήμερα! Τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοιχτείτε και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, ακούστε τι έχει να πει ο/η αγαπημένος/η σας και, αν χρειαστεί, δείξτε λίγη επιείκεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας! Τα

άστρα χαμογελούν ευνοϊκά σε κάθε νέα συνάντηση σήμερα, βοηθώντας σας να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

Ζώδια Σκορπιός

Λατρεύετε να κάνετε εκπλήξεις στους αγαπημένους σας και αυτό ακριβώς σκοπεύετε να κάνετε και σήμερα. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ απολαυστική έκπληξη. Είστε ακόμη μόνοι; Προσπαθήστε να δείτε το ποτήρι μισό γεμάτο και όχι μισό άδειο. Δεν υπάρχει βιασύνη. Και το άγχος σίγουρα δεν σας κάνει καλό.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Είστε έτοιμοι να δείτε τη σχέση σας υπό ένα νέο πρίσμα. Πλέον μπορείτε να καθίσετε και να συζητήσετε για οτιδήποτε με τον/την σύντροφό σας, δίνοντας εποικοδομητικές λύσεις. Η διάθεσή σας είναι καλή. Αυτό σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη γοητεία σας, λειτουργούν υπέρ σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, το μυστηριώδες και σέξι χαμόγελό σας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας σήμερα και απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπείτε σε έναν χώρο και να μην τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας! Αν έχετε σχέση, ετοιμαστείτε για μια υπέροχη μέρα – αλλά και νύχτα – με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν πάλι είστε μόνοι, μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν πάντα την πρώτη κίνηση. Γιατί να μην αναλάβετε την πρωτοβουλία για μία φορά; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/04 Ερωτικές ανησυχίες – Απρόβλεπτες συναντήσεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/04 Κυριακή . Ζώδια Υδροχόος

Υπήρχαν ορισμένες καταστάσεις που δημιουργούσαν προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, αλλά πλέον αποτελούν παρελθόν. Σήμερα θα βρείτε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να αφήσετε πίσω τις άσχημες στιγμές. Αν δεν έχετε κάποια οικογενειακή υποχρέωση, τι θα λέγατε για μια μικρή απόδραση; Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Εκφράστε το πάθος σας! Αφήστε τον ρομαντισμό σας να βγει στην επιφάνεια και δεν θα απογοητευτείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Στην ερωτική σας ζωή, κάντε ό,τι μπορείτε για να δημιουργήσετε μια ρομαντική, αισθησιακή ατμόσφαιρα για να σαγηνεύσετε τον/την σύντροφό σας απόψε! Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να δεθείτε πιο βαθιά με αυτόν/αυτήν που αγαπάτε, να ανοιχτείτε για ό,τι σας απασχολεί και να συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, οι προοπτικές να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α σήμερα είναι μάλλον καλές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot