Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/05 Τρίτη

gamos-kfyres-alitheies

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/05 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/5 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Αν και έχετε ένα σωρό ευθύνες και υποχρεώσεις που ζητάνε την προσοχή σας, προσπαθήστε να μην τις αφήσετε να σας απορροφήσουν τόσο, ώστε να παραμελήσετε τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να κάνετε μια δυναμική νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή.

Απλά απαλλαγείτε από ανόητους δισταγμούς και απελευθερώσετε το πάθος που κρατάτε μέσα σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποιον που σας φλερτάρει εδώ και καιρό.

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Και ποιος ξέρει; Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/05 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας θα επωφεληθεί από το θετικό πλανητικό σκηνικό, απλά φροντίστε να κρατήσετε έξω από την πόρτα τα προβλήματα της καθημερινότητας και επικεντρωθείτε στο να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα γιατί έτσι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Το πάθος που συνήθως κρατάτε κρυμμένο βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι θα απολαύσετε μερικές υπέροχες στιγμές με τον /την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην περιμένετε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο να σας έρθει στο πιάτο – βγείτε εκεί έξω και κουνηθείτε λίγο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/05 Νέος έρωτας – Εραστής ελεύθερος – Χρήματα

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Όσον αφορά τη σχέση σας, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όλο και περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται απλώς να είστε πιο ανοιχτοί και να μην κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, μην απελπίζεστε. Σήμερα μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα και να συνειδητοποιήσετε πόσο σας έχει λείψει.

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή ταλαιπωρείται από εντάσεις και διαφωνίες. Προσπαθήστε να μείνετε ουδέτεροι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας οδηγήσει στο να πείτε ή να κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Είστε ακόμη αδέσμευτοι και υπάρχει κάποιος /α συνάδερφος που σας έχει κλέψει την καρδιά; Αυτή είναι η μέρα για να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας. Δεν θα το μετανιώσετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/05 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πάνε ολοένα και καλύτερα. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εκφράστε την αγάπη σας και να είστε τρυφεροί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αρχίσετε να βγαίνετε περισσότερο. Η σημερινή μέρα ευνοεί νέες συναντήσεις. Μία από αυτές θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι μακροπρόθεσμο.

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό η σχέση σας ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα και εμπόδια, γεγονός που δεν σας αφήνει να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας. Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα όλα αλλάζουν. Αυτό σας επιτρέπει να αναπνεύσετε με ανακούφιση και να αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μάθετε να περνάτε καλά είτε έχετε κάποιον δίπλα σας είτε όχι.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας έχει φθαρεί πολύ. Αυτό οφείλεται τόσο στην καθημερινότητα αλλά και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό. Σήμερα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να δώσετε τη δέουσα προσοχή στη σχέση σας. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή με τον/την αγαπημένο /η σας και να βάλετε τη σχέση σας σε νέα και πιο γερά θεμέλια, όπου θα είστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε επιτέλους να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας κάνοντας μια ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πρέπει να σταματήσετε να αναζητάτε την τελειότητα. Όλοι έχουν τα ελαττώματα τους και πρέπει να το αποδεχτείτε. Επιλέξτε λοιπόν κάποιον/α από τα άτομα που σας πολιορκούν και δώστε του/της μια ευκαιρία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/05 Νέος έρωτας – Εραστής ελεύθερος – Χρήματα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/05 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας και σήμερα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να αγχώνεστε για αυτό το θέμα. Χαλαρώστε! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή κυλούν ολοένα και καλύτερα. Απλώς απολαύστε αυτή την υπέροχη φάση και προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τα άγχη και τις ανησυχίες. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε τη φυσική γοητεία και το σεξαπίλ σας να μιλήσουν από μόνα τους. Απελευθερώστε τη σεξουαλικότητά σας και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσετε όποιον/α βρεθεί στον δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot