Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/11 Τρίτη

zwdia-zodia-astrologia-3

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/11 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Όσο περίεργο και αν σας ακουστεί, ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω θα βοηθήσει να προοδεύσετε στην ερωτική σας ζωή!

Θα διαπιστώσετε ότι η νέα οπτική θα βοηθήσει να κατανοήσετε τις προηγούμενες απογοητεύσεις. Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Οι άλλοι περιμένουν από εσάς να πάρετε αποφάσεις. Γιατί να ισχύει κάτι άλλο στα ραντεβού σας; Δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε τις επαγγελματικές σας στρατηγικές στην συγκεκριμένη κατάσταση. Απλά μην φοβάστε να πάρετε μια απόφαση όταν θελήσετε κάτι.

Ζώδια Δίδυμοι

Η χαρούμενη ενέργειά σας μπαίνει σε τάξη χάρη στις αστρολογικές επιρροές. Ένα υπάρχον ή πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον, μπορεί να μην μπορεί να αναγνωρίσει την απλή και επιβλητική σας παρουσία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Μόλις πάρετε λίγο τα πάνω σας, θα δείτε και την ερωτική σας ζωή να βελτιώνεται. Το κόλπο είναι να προσδιορίσετε μέχρι ποιου σημείου θα το κάνετε. Τα άστρα θέλουν να δοκιμάσετε τα όριά σας. Απλά προσπαθήστε να μην τα ξεπεράσετε.

Ζώδια Λέων

Οι επαγγελματικές ανησυχίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια ερωτική σχέση… Σκεφτήκατε ποτέ να ενταχθείτε σε έναν επαγγελματικό σύλλογο ή να έχετε περισσότερες κοινωνικές επαφές; Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από το να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα με κάποιον/α.

Ζώδια Παρθένος

Αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας, μπορείτε να μετακινήσετε βουνά. Τώρα το ερώτημα είναι, θέλετε πραγματικά να είστε με κάποιον/α που πρέπει να πειστεί για να είναι μαζί σας; Φυσικά όχι. Θέλετε κάποιον/α που να αντιλαμβάνεται πόσο υπέροχοι είστε.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Με σκληρή δουλειά μπορείτε να πάτε οπουδήποτε θέλετε. Βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι μετά θα αισθάνεστε εξαντλημένοι. Θυμάστε το ρητό «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη»; Τηλεφωνήστε στον πιο ανέμελο φίλο σας και μιλήστε.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε απίστευτα διαισθητικοί, τόσο που μπορείτε να αντιληφθείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Μην αναστατώνεστε επειδή δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για εσάς. Επαναπροσδιορίστε τις προσδοκίες σας.

Ζώδια Τοξότης

Οι φίλοι και η οικογένειά σας γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εσάς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τώρα το συνειδητοποιεί και ένα πιθανό ερωτικό ταίρι. Μια δύσκολη περίσταση μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Ζώδια Αιγόκερως

Από την εξαιρετικά πρακτική και προσγειωμένη προσέγγισή σας, μπορεί να λείπει ένας κρίσιμος παράγοντας για μια νέα ερωτική σχέση… Πώς πραγματικά αισθάνεστε για αυτό το άτομο;

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal 24/11 για Σχέσεις Χρήμα Τύχη

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Μερικές φορές δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να αλλάξετε. Απλά ξέρετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σύντομα. Αυτή τη στιγμή, η ερωτική σας ζωή χρειάζεται μια ανανέωση αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε. Η καθοδήγηση θα έρθει όταν είστε έτοιμοι.

Ζώδια Ιχθύες

Συνεχίστε να κινείστε – αλλά με πιο αργό ρυθμό από όσο θα θέλατε. Αν βιάζεστε, δεν σημαίνει ότι θα φτάσετε πιο γρήγορα εκεί που θέλετε. Στην πραγματικότητα, έτσι μπορεί να σκοντάψετε σε εμπόδια που θα είχατε αποφύγει αν παίρνατε τον χρόνο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw