Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/12 Παρασκευή

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/12 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/12 Ζώδια Κριός .

Η ερωτική σας ζωή απαιτεί την προσοχή σας και θα πρέπει να κρατάτε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας για να αποφύγετε τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας.

Στην πραγματικότητα είναι στο χέρι σας να διορθώσετε όσα δεν σας αρέσουν στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σκεφτείτε προσεκτικά και βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο που κάνει την καρδιά σας να σκιρτάει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κάντε μια προσπάθεια να βελτιώσετε τα πράγματα στη σχέση σας.

Μην αναβάλλετε τη συζήτηση που θέλατε να κάνετε με τον/την σύντροφό μας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να σταματήσετε να αφήνετε τα πάντα στην τύχη.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/12 Ζώδια Δίδυμοι

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας για όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Αυτό όχι μόνο θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αλλά θα σας φέρει και πιο κοντά. Αν συνεχίσετε να μένετε σιωπηλοί, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μεγαλώσετε το χάσμα ανάμεσα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σήμερα έχετε πολλές πιθανότητες να κατακτήσετε όποιον/α συναντήσετε στο δρόμο σας. Η προσωπική σας γοητεία είναι το μεγαλύτερο όπλο σας. Μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε για να συζητήσετε ένα δύσκολο θέμα με τον/την αγαπημένο/η σας. Συζητήστε το πρόβλημα και βρείτε λύσεις μαζί. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε τα πράγματα καλύτερα. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε. Αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη γωνία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL προβλέπει για τις ημέρες των Εορτών παλιές και νέες Αγάπες

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Κάντε ό,τι χρειάζεται για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στην σχέση σας. Στο χέρι σας είναι να οργανώσετε ένα όμορφο βράδυ για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε το κεφάλι ψηλά. Αυτή η γιορτινή μέρα είναι ιδανική για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκαλύψετε την εκρηκτική σας προσωπικότητα.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πριν μιλήσετε σήμερα. Διαφορετικά, μπορεί να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αλλά δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ημέρα για να πλησιάσετε το άλλο σας μισό και αποφύγετε τις εντάσεις. Εάν είστε μόνοι, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα. Αφήστε την υπερηφάνεια σας στην άκρη και κάντε την πρώτη κίνηση.

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/12 Ζώδια Ζυγός

Αφήστε όλα τα προβλήματά σας στην άκρη σήμερα και μην δηλητηριάζετε τη σχέση σας, αναμασώντας όλα όσα σας ενοχλούν. Επικεντρωθείτε σε όλα τα καλά πράγματα που έχετε και μην πρεσάρετε τον/την σύντροφό σας με τα παράπονα και τις απαιτήσεις σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Ένα φλερτ σήμερα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Το πώς θα εξελιχθεί η ερωτική σας ζωή εξαρτάται από εσάς. Δείξτε καλή διάθεση και προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι, να περιμένετε μια έκπληξη από το παρελθόν! Ένα παλιό ερωτικό σας ενδιαφέρον κάνει την επανεμφάνιση του στην ζωή σας με σκοπό να σας γοητεύσει. Εάν δεν έχετε σκοπό να ξαναγυρίσετε στα παλιά, φροντίστε να του/της το πείτε. Ωστόσο, η συμβουλή μας είναι να τον/την ακούσετε. Δώστε του/της την ευκαιρία να ανοίξει να τα χαρτιά του/της.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην σχέση σας που χαλάνε την διάθεσή σας. Αν υπάρχει κάτι που σας δυσαρεστεί, κάντε μια προσπάθεια και δείτε τα πράγματα από τη σκοπιά του/της συντρόφου σας. Μήπως έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης; Είστε ακόμη ελεύθεροι; Τα άστρα σας ευνοούν σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι να υποδεχτείτε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Πάρτε την πρωτοβουλία και δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα με τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, ξέρετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μην διστάζετε λοιπόν!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL προβλέπει για τις ημέρες των Εορτών παλιές και νέες Αγάπες

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/12 Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αφιερώσετε την προσοχή σας στον/στην σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας, καθώς τελευταία έχετε απομακρυνθεί λίγο, λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ζώδια Ιχθύες

Θα περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αρκεί να καταφέρετε να αφήσετε τα άγχη της δουλειάς σας στην άκρη. Βγάλτε στην επιφάνεια την σεξουαλικότητά σας και απολαύστε ρομαντικές στιγμές μαζί του/της. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον έρωτα, σταματήστε να κρύβεστε στο καβούκι σας και σηκωθείτε από τον καναπέ. Βγείτε έξω και γνωρίστε μερικά καινούργια άτομα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia