Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Δευτέρα 

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Ζώδια Κριός .

Τα ανάμεικτα μηνύματα είναι κάτι εξαιρετικά ενοχλητικό. Αυτό το άτομο κάποιες φορές δείχνει ότι του αρέσετε κι άλλες φορές φαίνεται απόμακρο.

Μπαίνετε στον πειρασμό να τον/την ρωτήσετε τι συμβαίνει, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

zodia-taro-45

 

Ζώδια Ταύρος

Ο έρωτας είναι αυθόρμητος και συναρπαστικός τώρα και δεν θα θέλατε κάτι άλλο. Σας αρέσει η προθυμία των φίλων σας να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να πάνε σε νέα μέρη.

Ζώδια Δίδυμοι

Το πρόγραμμα σας είναι γεμάτο με δραστηριότητες και ραντεβού. Καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας, για αυτό αφήστε λίγο χρόνο που θα τον περάσετε μόνοι σας. Λίγες μόνο ώρες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ανακτήσετε την ισορροπία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Ζώδια Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι πάντα ισχυρή αλλά ειδικά σήμερα έχετε πάρει φωτιά. Μπορείτε να συντονιστείτε με αυτό που αισθάνονται οι άλλοι και ξέρετε ακριβώς πώς θα ανταποκριθούν.

Ζώδια Λέων

Είστε αντιμέτωποι με μια σημαντική απόφαση αυτή τη στιγμή και δεν είστε σίγουροι τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Εάν όλες οι επιλογές έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, απλώς εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να σας καθοδηγήσει με τον σωστό τρόπο.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε ένα νέο φλερτ να σιγοβράζει και μπαίνετε στον στον πειρασμό να ανεβάσετε την ένταση. Απλώς να θυμάστε ότι ο καθένας κινείται με τον δικό του ρυθμό. Δεν μπορείτε να τον εξαναγκάσετε να επιταχύνει. Είναι δύσκολο, αλλά η αναμονή σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Ζώδια Ζυγός

Βρίσκεστε συνέχεια σε κίνηση, αλλά μερικές φορές πρέπει να σταματήσετε και να παρατηρήσετε πραγματικά τα μικρά, γλυκά πράγματα σε αυτή την ζωή. Κάντε μια βόλτα και προσπαθήστε να απολαύσετε τα πάντα γύρω σας.

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως υπάρχει κάποιος/α σέξι στον κοινωνικό σας κύκλο, που το παίζει αδιάφορος /η; Προσπαθήστε να τον /την πλησιάσετε πριν σας προλάβει κάποιος άλλος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να του/της δείξετε λίγη προσοχή.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα ακούγοντας κάποιον άγνωστο να μιλάει για το ερωτικό του παρελθόν, πυροδοτείται μια ανάμνηση στο μυαλό σας. Κάτι κάνει κλικ, και όλα τα κομμάτια φαίνεται να ενώνονται και να μπαίνουν στην θέση τους.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Αιγόκερως

Εάν τα συγκεχυμένα μηνύματα του τελευταίου σας φλερτ σας μπερδεύουν, ζητήστε την βοήθεια ενός καλού φίλου. Είναι σε θέση να βλέπει τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο και να αντιληφθεί κάτι που σας διαφεύγει.

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε μια ανταγωνιστική διάθεση σήμερα. Αν βγείτε μπροστά από όλους τους άλλους, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει Απλώς προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά επιθετικοί και το τρομάξετε.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχει μια έκρηξη υψηλής ενέργειας σήμερα. Εκτονωθείτε με λίγη άσκηση ή μια μεγάλη βόλτα στο πάρκο. Πού ξέρετε; Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον /α χαριτωμένο/η.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA