Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας οδεύει σε ένα καλό σημείο. Για να την βοηθήσετε προσπαθήστε να περιορίσετε τη ζήλεια και την καχυποψία.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υιοθετήστε μια άλλη στρατηγική για να φλερτάρετε. Αλλάξτε ό,τι δεν λειτουργεί για εσάς και δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν έχετε μόνιμη σχέση, θα δείτε τα πράγματα από μια άλλη πιο θετική οπτική γωνία, που θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, η σημερινή είναι μια πολύ καλή μέρα για εσάς.

Μπορεί να είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να εστιάσετε στα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σας και να βρείτε γρήγορα λύσεις που θα βελτιώσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή. Προσπαθήστε να είστε πιο προσιτοί, αν θέλετε να βρείτε σύντομα αυτό που ψάχνετε. Μπορεί να είναι κάποιο άτομο από τον χώρο εργασίας σας.

Ζώδια Καρκίνος

Νιώθετε μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας να σας πλημμυρίζει και θέλετε να κάνετε περισσότερα πράγματα με τον/την σύντροφό σας που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να μιλήσετε για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα επανασυνδεθείτε με ένα άτομο με το οποίο είχατε ένα σύντομο ειδύλλιο στο παρελθόν. Δώστε του άλλη μια ευκαιρία – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  25-27/01 Έντονη Αντρική Πρωτοβουλία – Πρόταση για σχέση

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Σήμερα να περιμένετε μια ρομαντική έκπληξη από το άλλο σας μισό. Φροντίστε να αφήσετε πίσω σας τα άγχη της καθημερινότητας και να την απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί κάλλιστα να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σήμερα, μια γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση.

Ζώδια Παρθένος

Αν είστε σε σχέση, αυτή είναι μια καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, ειδικά αν τα πρόσφατα γεγονότα έχουν ορθώσει έναν τοίχο ανάμεσά σας. Μαλακώστε τη στάση σας, αφήστε στην άκρη την περηφάνια σας και δείξτε του/της πώς νιώθετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Να είστε ανοιχτοί στις προσκλήσεις που λαμβάνετε. Έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Ζώδια Ζυγός

Έχετε σχέση; Αν ναι, φαίνεται ότι έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε όλα όσα ονειρευόσασταν. Μην αλλάξετε τίποτα. Υπάρχει ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, στο οποίο δεν χωρούν αμφιβολίες, άγχη και απόψεις τρίτων. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αναλάβετε άμεσα δράση! Σταματήστε να βυθίζεστε σε αυτολύπηση και να χαλάτε τη διάθεσή σας. Ανασυγκροτηθείτε, βγείτε με φίλους που σας ανεβάζουν τη διάθεση και γίνετε ξανά ο εαυτός σας!

Ζώδια Σκορπιός

Θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει νόημα να κρατάτε μέσα σας όλα τα συναισθήματά σας. Είστε επιτέλους έτοιμοι να εκφράσετε όσα νιώθετε στον/στην σύντροφό σας χωρίς ανόητους δισταγμούς. Εάν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι καιρός να βγάλετε προς τα έξω το πάθος που κρατάτε κλειδωμένο μέσα σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Όλες αυτές οι εντάσεις και οι διαφωνίες δεν κάνουν καλό στην σχέση σας. Περνάτε δύσκολες στιγμές και τείνετε να ξεσπάτε στον/στην αγαπημένο/η σας. Αυτό δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, καθώς θα προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στη συνέχεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδερφός σας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα σήμερα, ζητώντας σας να βγείτε έξω μαζί!

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στη σχέση σας σήμερα, ανοίγοντας τους διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να ενισχύσετε τον δεσμό σας. η σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας σήμερα, του οποίου η παρουσία σας χαλάει την διάθεση. Προσπαθήστε να το αποφύγετε. Κλείστε την πόρτα σε ό,τι σας ενοχλεί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  25-27/01 Έντονη Αντρική Πρωτοβουλία – Πρόταση για σχέση

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/01 Ζώδια Υδροχόος

Καλό θα ήταν να σκεφτείτε προσεκτικά πριν ανοίξετε το στόμα σας σήμερα, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να πληγώσετε τον/την σύντροφό σας. Η ζημιά που μπορεί να προκαλέσετε τώρα θα είναι δύσκολο να αποκατασταθεί αργότερα. Αποφύγετε λοιπόν τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, πάρτε ένα ρίσκο και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα είναι περίπλοκα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Νιώθετε ότι τίποτα δεν αλλάζει και αισθάνεστε κολλημένοι σε μια αδιέξοδη κατάσταση; Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και κάντε εσείς τις αλλαγές που πρέπει για να επαναφέρετε την επιθυμητή ισορροπία. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σταματήστε να σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ. Επικεντρωθείτε στο πώς θα βρείτε έναν/μία μόνιμο/η σύντροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098