Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Πέμπτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Ζώδια Κριός .

Τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν. Ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας διδάξει ένα – δύο πράγματα.

Ο Ήλιος διέρχεται στον δωδέκατο οίκο των ονείρων, της συμπόνοιας και της παράδοσης . Συνδέεται με τον επαναστάτη Ουρανό στον δεύτερο οίκο των ηθικών αξιών.

zodia-taro-45

Και παρόλο που συνηθίζετε να περιβάλλεστε από άτομα που σκέφτονται όπως εσείς,  εκπλαγείτε από το πόσο σας ωφελεί λίγος χρόνος με τον εαυτό σας.

Ζώδια Ταύρος

Η πλειονότητα των σχέσεων σας βασίζεται στην χημεία, ακόμη και οι φιλίες σας.

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει το ντεμπούτο της στους Ιχθείς – μέσω του ενδέκατου οίκου της κοινότητας και της αίσθησης του ανήκειν στον κόσμο.

Ωστόσο, εκτός από την έκρηξη της κοινωνικότητας σας,  ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, ρίχνοντας φως  στην επιθυμία σας για πειραματισμό και ελευθερία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Ζώδια Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται. Ο Άρης συνεχίζει να κάνει τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα στον όγδοο οίκο του σεξ και των ψυχικών συνδέσεων. Αυτή η κοσμική διαμόρφωση θα μπορούσε να κάνει τα πάντα, από την αναζωπύρωση της φλόγας στην σχέση σας, μέχρι την προσφορά μιας ολοκαίνουργιας προοπτικής. Η Αφροδίτη κάνει επίσης το ντεμπούτο της στους Ιχθείς – μέσω του δέκατου οίκου της καριέρας και της εξουσίας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ζώδια Καρκίνος

Ο πλανήτης της αγάπης κάνει το γοητευτικό του ντεμπούτο στον ένατο οίκο της εκπαίδευσης, της εμπειρίας και των αγνώστων περιοχών. Αυτό αλλάζει την προοπτική σας προς τον έρωτα. και τη συγκίνηση. Ο Άρης – ο κυβερνήτης του πέμπτου οίκου της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης- συνεχίζει να κάνει τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα μέσω του έβδομου οίκου των διαπροσωπικών σχέσεων. Λες και χρειάζεστε περισσότερη εστίαση στις σχέσεις σας. Η Σελήνη βάζει φωτιά στον δεύτερο οίκο της ασφάλειας, υπενθυμίζοντας σας να δώσετε προτεραιότητα στη σταθερότητα.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Μαρτίου 21

zwdia-9-zvdia-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Ζώδια Λέων

Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, ποτέ, το ντεμπούτο της Αφροδίτης στους Ιχθείς μέσω του ερωτικού οίκου της οικειότητας, των κοινών συνεργασιών και των ψυχικών συνδέσεων θα επηρεάσει την ερωτική σας με περισσότερους τρόπους από έναν. Οι συνδέσεις, οι σχέσεις και η σεξουαλική χημεία γίνονται πιο ισχυρές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε μην διστάσετε να βάλετε σε λειτουργία τις εξαιρετικές σας ικανότητες. Η Σελήνη στο ζώδιο σας θα φωτίσει επίσης την σκιά σας, οπότε ελάτε σε επαφή με τον εαυτό σας.

Ζώδια Παρθένος

Η Σελήνη βάζει φωτιά στον δωδέκατο οίκο του παρασκηνίου και των κρυφών κινήτρων, οπότε μην διστάσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω από όλο αυτό το χάος. Ενώ εσείς αφιερώνετε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, ο πλανήτης της αγάπης θα κάνει το ντεμπούτο του στον έβδομο οίκο των διαπροσωπικών συνδέσεων. Αυτό τονίζει την αξία της δέσμευσης και του συμβιβασμού. Όχι μόνο θα αυξήσει την έμφυτη γοητεία σας αλλά αυξάνει και τις πιθανότητες σας να βρείτε τον αληθινό έρωτα – αν δεν τον έχετε βρει ακόμη.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Ζώδια Ζυγός

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς μέσω του έκτου οίκου της υγείας, των καθημερινών τελετουργιών και της επιμέλειας. Και επειδή αυτή η περιοχή του χάρτη σας διέπει τα πάντα, από τη ρουτίνα εργασίας σας έως το καθημερινό σας περιβάλλον, η ρομαντική ουσία της Αφροδίτης είναι γύρω σας. Φροντίστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια. Η Σελήνη βάζει φωτιά στον ενδέκατο οίκο της κοινότητας, που είναι η τέλεια δικαιολογία για να βγείτε εκεί έξω και να ανακατευτείτε με κόσμο – τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Ζώδια Σκορπιός

Ανοίξτε την καρδιά σας και απολαύστε κάθε στιγμή. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, σήμερα αισθάνεστε ότι έχετε μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό σας χάρη στην κοσμική ενέργεια. Εκτός από τη διέλευση του Ήλιου στον ερωτικό τομέα, συνδέεται επίσης με τον επαναστάτη Ουρανό μέσω του έβδομου οίκου των διαπροσωπικών σχέσεων . Εν τω μεταξύ, ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη θα κάνει το ετήσιο ντεμπούτο της στον πέμπτο οίκο του έρωτα. Χρειάζεται να πού με περισσότερα; Είστε μαγνήτης.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ζώδια Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον ένατο οίκο της περιπέτειας, της εμπειρίας και των ευκαιριών. Άρα δεν είναι περίεργο που αισθάνεστε ανήσυχοι και πιθανότατα θα επιδιώξετε νέες συγκινήσεις. Είναι πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε εξαιτίας της αντίθεσης  μεταξύ της Σελήνης και του πλανητικού σας κυβερνήτη, του Δία, εν μέσω της διέλευσης του στον  τομέα της επικοινωνίας. Δεν ξέρετε αν θέλετε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες ή να συνεχίσετε με αυτά με τα οποία αισθάνεστε άνετα; Η αναποφασιστικότητα σας θα μπορούσε να είναι ο λόγος που ζητάτε από τον/τη σύντροφό σας μια αναβολή.

Ζώδια Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον όγδοο οίκο της οικειότητας, του ερωτισμού και των συνεργασιών – ενθαρρύνοντάς σας να παραδοθείτε. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον δεύτερο οίκο σας σας κάνει να αμφισβητείτε τα πάντα, από την αίσθηση της εξουσίας σας μέχρι τις ισορροπίες σας. Εν τω μεταξύ, το σημερινό εξάγωνο μεταξύ του ήλιου στον τομέα της επικοινωνίας σας και του επαναστάτη Ουρανού στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης, υπογραμμίζει τη χαρά που μπορείτε να βιώσετε μέσω του φλερτ.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Μαρτίου 21

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Υδροχόος

Το να μοιράζεστε δείχνει ότι νοιάζεστε αλλά αξίζουν πραγματικά τον χρόνο και την ενέργειά σας; Η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον έβδομο οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων ενώ ο πανίσχυρος Δίας κάνει άμεση αντίθεση ενώ διέρχεται από το ζώδιό σας. Ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, αυτό δημιουργεί τριβή μεταξύ της ατομικής σας ελευθερίας έναντι της συναισθηματικής δυναμικής μιας σημαντικής σχέσης στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη θα κάνει το ετήσιο ντεμπούτο της μέσω του δεύτερου οίκου σας. . Αυτό σας ενθαρρύνει να απολαύσετε τα πάντα, από τις αισθησιακές σας απολαύσεις έως τις καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες.

Ζώδια Ιχθύες

Ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή όχι, η Αφροδίτη – ο πλανήτης της αφθονίας, της γοητείας, της αγάπης και της ευχαρίστησης- θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο ζώδιο σας σήμερα. Ωστόσο, αυτή η διέλευση σημαίνει πολλά περισσότερα από ό, τι νομίζετε. Με άλλα λόγια, αν νομίζετε ότι είστε εξπέρ στο παιχνίδι της αποπλάνησης, δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Αυτή είναι μια ευκαιρία να καλλιεργήσετε τις δυνάμεις της πειθούς, να επιδοθείτε σε αισθησιακές απολαύσεις και να κάνετε τον/την σύντροφό σας να σας ερωτευθεί από την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065