Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Παρασκευή

ase-na-lene

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Ζώδια Κριός .

Στην ερωτική σας ζωή, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα μόνο όταν μάθετε πώς να επικοινωνείτε σωστά με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από το θετικό πλανητικό σκηνικό για να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε κόσμο – ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην προσωπική σας ζωή, οπότε σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά!

Βάλτε τα δυνατά σας για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να δημιουργήσετε ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά και να καθορίσετε τι είναι αυτό που ψάχνετε από έναν/μία σύντροφο. Αυτό θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως δύσκολα, καθώς η σχέση σας αντιμετωπίζει διάφορα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας κουράζουν. Το αποτέλεσμα είναι είτε να είστε διαρκώς τσακωμένοι με τον/την σύντροφό σας ή όταν είστε μαζί να υπάρχει γκρίνια και γενικά μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα. Προσπαθήστε να αφήνετε τα προβλήματα της δουλειάς σας έξω από την πόρτα και θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί σε χρόνο μηδέν. Αν είστε αδέσμευτοι, αφιερώστε την σημερινή μέρα για να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή είναι αρκετά δύσκολα, οπότε αφιερώστε χρόνο για να κάνετε μια ώριμη και ήρεμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας ώστε να καταλάβετε τι κάνετε λάθος και να το διορθώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 25/02 – Απρόσμενες οι ειδήσεις από αγαπημένα άτομα!

taro-zodia-098

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό, οπότε αναγνωρίστε τις και αξιοποιήστε τις στο έπακρο. Αν και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή από την πλευρά σας, θα δείτε ότι μακροπρόθεσμα θα αξίζει τον κόπο, αφού η σχέση σας θα μπορέσει να προχωρήσει σε άλλο επίπεδο. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στέλνετε συγκεχυμένα μηνύματα στα άτομα που προσπαθούν να σας πλησιάσουν. Μόνο όταν συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε, θα μπορέσετε να το αποκτήσετε.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή πάνε αρκετά καλά αυτή τη στιγμή, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα αφήσετε στην τύχη τους. Μια σχέση χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προσοχή για να ευδοκιμήσει. Αν πάλι ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί. Βγείτε έξω και διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Ζώδια Ζυγός

Περνάτε μια δύσκολη φάση με τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό; Μπορεί να υπάρχει έλλειψη κατανόησης και από τις δύο πλευρές και αυτό να σας κάνει να τσακώνεστε παραπάνω από το κανονικό. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε μια απόσταση. Να είστε αντικειμενικοί και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Έτσι θα αποφύγετε να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, μέχρι να είστε και οι δύο έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι ήρθε ο καιρός να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλει η καρδιά σας;

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα στην ερωτική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας παραπονιέται διαρκώς, εσείς αντιδράτε άσχημα σε αυτό και το όλο πράγμα συχνά καταλήγει σε καυγά. Αλλά αν σταματήσετε και σκεφτείτε για μια στιγμή, δίκαια και αντικειμενικά, θα δείτε ότι ο/η σύντροφός σας έχει δίκιο. Έχετε υψώσει έναν τοίχο ανάμεσά σας. Μόλις συνειδητοποιήσετε το λάθος σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διορθώσετε την κατάσταση. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άτομο που θα σας κάνει ευτυχισμένους, τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια έκπληξη! Και θα σας ενθουσιάσει.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Δεν νομίζετε ότι ήρθε ο καιρός να αλλάξετε στάση σε ό,τι αφορά τη σχέση σας; Δεν ωφελεί να κάνετε διαρκώς σκηνές και να αφήνετε τον θυμό σας να σας παρασύρει. Έχετε την κακή συνήθεια να φτιάχνετε διάφορα σενάρια με το μυαλό σας, όταν αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλάτε ανοιχτά για όσα σας προβληματίζουν. Αν αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Αφήστε τη γοητεία σας να λάμψει και δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Η κατάκτηση του γοητευτικού ατόμου που έχετε βάλει στο μάτι θα είναι παιχνιδάκι για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Μην αφήνετε τις μικροπαρεξηγήσεις να φθείρουν την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Προσπαθήστε να περιτριγυρίζεστε με ανθρώπους που πραγματικά σας ανεβάζουν τη διάθεση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 25/02 – Απρόσμενες οι ειδήσεις από αγαπημένα άτομα!

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/02 Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας σχέση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εύνοια των άστρων. Γιατί να μην προγραμματίσετε μια ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπική σας γοητεία να κάνει τη δουλειά της και να φέρει κοντά σας το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Εάν πρέπει να μιλήσετε για κάτι, κάντε το σήμερα. Αν πάλι είστε μόνοι και αναζητάτε σύντροφο, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, εφόσον βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia