Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/03 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/03 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/03 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Σήμερα μπορεί να προκύψει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, για την οποία πιθανότατα ευθύνεστε εσείς.

Σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας μήπως πείτε κάτι που θα βλάψει τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πολύ σύντομα θα βγείτε από τα αδιέξοδα της ερωτικής σας ζωής .

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πιστεύετε ότι στην σχέση σας δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε σε αντάλλαγμα και αυτό σας κάνει να παραπονιέστε και να νιώθετε απογοήτευση.

Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε μια λύση με την οποία θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να λάμψετε στον κοινωνικό σας κύκλο!

Η ανανεωμένη σας αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τυχόν νέες συναντήσεις με σημαντικά άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/03 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό στην προσωπική σας ζωή σήμερα. Μπορείτε να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για ό,τι σας απασχολεί, κάτι που θα σας βοηθήσει να πάτε την σχέση σας σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο, ανοίγοντας νέες δυνατότητες και στους δύο σας. Μπορείτε πλέον να κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον, χωρίς τον φόβο να απογοητευθείτε. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σήμερα θα κάνετε μερικές νέες και συναρπαστικές γνωριμίες. Θα είναι μια σημαντική μέρα σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας αναγνώριση, οπότε εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας, για να σας ανοίξουν τις πόρτες.

Ζώδια Καρκίνος

Προσπαθήστε να αποφύγετε όσο περισσότερο μπορείτε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αρπάζεστε με το παραμικρό. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε με την πρώτη αναποδιά. Θα πρέπει να επιμείνετε περισσότερο αν θέλετε να δείτε καλύτερες μέρες στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sfigga – Παρόν ή Παρελθόν και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η πρώτη σας δουλειά σήμερα είναι να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τη σχέση σας με ένα εντελώς νέο πρίσμα. Και αν εξακολουθείτε να είστε αγχωμένοι και ανήσυχοι για το πού πηγαίνετε οι δυο σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε το θέμα με κάποιον που εμπιστεύεστε. Μοιραστείτε τις αμφιβολίες σας και να είστε σίγουροι ότι η συμβουλή που θα λάβετε θα είναι η σωστή. Καλά νέα και για εσάς τους αδέσμευτους. Έχετε ανεβασμένη διάθεση σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

Ζώδια Παρθένος

Όσο αγχωμένοι και αν είστε, φροντίστε πάντα να αφιερώνετε χρόνο στη σχέση σας. Τον τελευταίο καιρό αδιαφορείτε για τον/την σύντροφό σας και αν δεν αλλάξετε σύντομα την συμπεριφορά σας, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα είναι σίγουρο: δεν πρόκειται να γνωρίσετε κανένα καινούργιο άτομο αν κλείνεστε διαρκώς μέσα στο σπίτι. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και – ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει δυνατά. Μην μένετε μέσα, περιμένοντας την αγάπη να σας χτυπήσει την πόρτα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/03 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Μήπως υπήρξατε άτακτοι κατά το παρελθόν; Κάποιες αποκαλύψεις από το παρελθόν θα έρθουν στο φως σήμερα και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και να είστε ειλικρινείς με τον/την σύντροφό σας. Μην προσπαθείτε απλώς να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας, διαφορετικά θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα . Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε λίγη ενδοσκόπηση σήμερα, ώστε να μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε τι ακριβώς αναζητάτε σε μια σχέση.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με το άλλο σας μισό. Αποφύγετε να θίξετε δυσάρεστα θέματα. Μην πείτε όχι στον/στην αγαπημένο/η σας. Αφήστε τον/την να κάνει αυτό που θέλει, ειδικά αν είναι κάτι σημαντικό για αυτόν/αυτήν. Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο πλευρό του/της συντρόφου σας και να μην αναλώνεστε μόνο με τα δικά σας προβλήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μήπως ήρθε ο καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι αν συνεχίσετε να μένετε μόνοι στο σπίτι σας θα αλλάξει ποτέ τίποτα στην ερωτική σας ζωή;

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα πρόκειται να περάσετε δύσκολα σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Προσπαθήστε να εξαντλήσετε όλες τις πιθανές λύσεις πριν πάρετε την αμετάκλητη απόφαση να την λήξετε και να πάτε παρακάτω. Να είστε δίκαιοι και να ακούσετε τι έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, ίσως θα πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε πραγματικά αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σταματήστε να σκέφτεστε αρνητικά, αγαπητέ Αιγόκερε! Το μυαλό σας γεμίζει με προβλήματα και άγχη, που τείνετε να μεταφέρετε στο σπίτι σας, δηλητηριάζοντας άθελά σας το κλίμα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να φροντίσετε λίγο την εξωτερική σας εμφάνιση. Έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sfigga – Παρόν ή Παρελθόν και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/03 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Η σχέση σας έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τις ισορροπίες της και νιώθετε πολύ καλά με αυτό. Σήμερα το ταίρι σας σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη – μια πρόταση που θα σας ευχαριστήσει. Πείτε ναι και μην το σκέφτεστε δύο φορές! Το ίδιο ισχύει και για εσάς τους αδέσμευτους. Θα λάβετε μια πρόσκληση από κάποιον/α που σας αρέσει, κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση για τα καλά.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες φέρνουν προβλήματα στην σχέση σας αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να είστε πιο δίκαιοι, να συμβιβάζεστε περισσότερο και σίγουρα θα βρείτε μια καλή λύση στα κοινά οικονομικά σας προβλήματα. Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι, ήρθε η ώρα να πάρετε ένα ρίσκο – προσεγγίστε αυτό το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Ποιος ξέρει πού μπορεί να οδηγηθούν τα πράγματα; Ίσως πολύ σύντομα ζήσετε μια ιστορία αγάπης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot