Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/03 Τετάρτη

zwdia-krevati

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/03 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Αν παραμείνετε πιστοί στις αξίες σας τώρα, θα έρθετε πιο κοντά στην καινούργια σας ερωτική σχέση.

Μια μεγάλη συζήτηση (τόσο αστεία όσο και σοβαρή) με έναν φίλο για τις επιθυμίες σας, θα σας κρατήσει επικεντρωμένους στο στόχο σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Παρόλο που η σημερινή μέρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα τον έρωτα, θα είναι επωφελής για εσάς. Επιπλέον τα σχέδιά σας ευνοούνται από τα άστρα. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να λάβετε μια ενδιαφέρουσα συμβουλή για τα ερωτικά σας από κάποιον που δεν το περιμένατε. Ακόμη και αν δεν συμφωνείτε μαζί του, θα μάθετε κάτι καινούργιο που θα σας φανεί χρήσιμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι αυτά που λέτε (τόσο με τα λόγια όσο και με τη γλώσσα του σώματος) είναι ξεκάθαρα. Κάποιος, όμως, μπορεί να μην λαμβάνει το μήνυμά σας. Μήπως να γίνετε λίγο πιο σαφείς;

Ζώδια Λέων

Μην αφήνετε τον εγωισμό να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Είναι αλήθεια ότι όταν κάνετε την πρώτη προσέγγιση αισθάνεστε κάπως ευάλωτοι. Αλλά με τη σωστή διάθεση, θα αισθανθείτε ότι ρισκάρετε λιγότερο και διασκεδάζετε περισσότερο. Προσπαθήστε να κερδίσετε τουλάχιστον έναν φίλο από όλη αυτή τη διαδικασία.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα ευνοούν μια προσέγγιση στον έρωτα σήμερα, ειδικά αν φανείτε δημιουργικοί. Βρείτε ένα κοινό ενδιαφέρον με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και συζητήστε για αυτό. Θα έχετε πολλά να πείτε.

μελλοντολόγος

Ζώδια Ζυγός

Αποχαιρετίστε τη μελαγχολία. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να αγαπάτε τη ζωή όπως της αξίζει. Να είστε βέβαιοι ότι τα άστρα θα φροντίσουν, ώστε αυτή η αγάπη να σας ανταποδοθεί στο μέγιστο.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα ευνοούνται τα σχέδια και η επικοινωνία. Για αυτό διοχετεύστε αυτή την καλή ενέργεια στην ερωτική και την κοινωνική σας ζωή. Οτιδήποτε ξεκινήσετε σήμερα, θα γίνει αποδεκτό με ανοιχτές αγκάλες. Για αυτό οργανώστε διάφορες δραστηριότητες ή ραντεβού που θα μπορέσετε να κάνετε όταν καταλαγιάσουν τα πράγματα.

Ζώδια Τοξότης

Πείτε τα πράγματα όπως τα βλέπετε. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να το θεωρήσουν απότομο ή τολμηρό. Ειδικά όμως στον ερωτικό τομέα, είναι ο μόνος τρόπος για να βάλετε τα πράγματα σε λειτουργία.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πολλά ταλέντα και οι δεξιότητές σας ευνοούνται τώρα από τα άστρα. Το σύμπαν δίνει περισσότερη ζωντάνια στις δραστηριότητές σας και ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα στον ερωτικό τομέα. Αξιοποιήστε τα.

tarw-wroskopio-4

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αν αισθανόσασταν συγκρατημένοι στον ερωτικό τομέα από δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό σας, τώρα όλα μπορούν να αλλάξουν. Τα άστρα στέλνουν ενθουσιασμό, όρεξη για δράση και νέες προοπτικές. Αδράξτε τις!

Ζώδια Ιχθύες

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα η δουλειά καταλαμβάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σας. Το βράδυ όμως, έρχεται προς το μέρος σας μια ενδιαφέρουσα ερωτική ενέργεια. Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να καλωσορίσετε οποιαδήποτε αλλαγή με χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9