Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/04 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/04 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/04 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας επωφελείται από το γενικά αισιόδοξο κλίμα της μέρας και θα περάσετε υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Γιατί να μην αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας κάνοντας ένα μεγάλο, ρομαντικό περίπατο τη φύση;

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σκεφτείτε να ξαναζωντανέψετε έναν παλιό σας έρωτα. Οι άνθρωποι αλλάζουν ξέρετε. Ίσως αυτό το άτομο να αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο/Η σύντροφός σας έχει μια εξαιρετικά τρυφερή διάθεση και του/της είναι εύκολο να εκφράσει την αγάπη του/της για εσάς.

Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την υπέροχη περίοδο. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα καθημερινά σας προβλήματα και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου.

Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες, γι’ αυτό βγείτε έξω και διασκεδάστε. Θα γνωρίσετε πολλά άτομα αλλά μόνο ένα θα ξεχωρίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/04 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Κάντε ό,τι μπορείτε για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σήμερα και να δείξετε στον/στην σύντροφό σας πόσο πολύ τον/την αγαπάτε. Ανοίξτε τα χαρτιά σας και βάλτε τη σχέση σας σε μια πιο ειλικρινή και ισότιμη βάση. Δώστε στο άλλο σας μισό την ευκαιρία να σας βοηθήσει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αποφύγετε να μπλεχτείτε με κάποιον/α που βρίσκεται ήδη σε μια σχέση. Θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση αν αποκαλυφθεί ο δεσμός σας.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Η λίμπιντο σας είναι σε άνοδο και αυτό θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες με το άλλο σας μισό. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ξαναζείτε τις πρώτες σας μέρες σαν ζευγάρι! Εάν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, ετοιμαστείτε για πλήρη αλλαγή σκηνικού στην ερωτική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία μπορεί γρήγορα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Οι συνεχείς και παράλογες υποψίες σας σε συνδυασμό με τη συνεχή γκρίνια σας έχουν πραγματικά φέρει στα όριά του/της τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να αλλάξετε άμεσα στάση και να χαλαρώσετε λίγο γιατί δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε την πρώτη κίνηση για να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα έχετε μια επαναστατική διάθεση, που θα σας οδηγήσει να κάνετε μερικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα εκπλήξει τον/την σύντροφό σας, ειδικά επειδή συνήθως δεν έχετε διάθεση καινοτομίες. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση, βάλτε στην άκρη τους δισταγμούς σας και κάντε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας αρέσει!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/04 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Έρχεστε ολοένα και πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου και η αγάπη που σας δένει, δυναμώνει κάθε λεπτό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σκεφτείτε το δύο φορές πριν δώσετε σε κάποιον/α την ευκαιρία να σας πλησιάσει, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση εάν κάνετε λάθος επιλογή.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην προσωπική σας ζωή, οπότε τι θα λέγατε να σταματήσετε να ανησυχείτε για ένα λεπτό και να απολαύσετε την ευτυχία σας; Πραγματικά δεν χρειάζεται να είστε καχύποπτοι ή φοβισμένοι για το μέλλον και να εξετάζετε εξονυχιστικά κάθε πτυχή της συμπεριφοράς του/της συντρόφου σας. Είστε μόνοι; Κάντε μια προσπάθεια να χαλαρώσετε λίγο και να γίνετε πιο προσιτοί. Υπάρχουν πολλοί/πολλές που ενδιαφέρονται να σας γνωρίσουν καλύτερα αλλά δεν τολμούν να πλησιάσουν.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Φαίνεται ότι έχετε κάνει όλες τις σωστές κινήσεις σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Έχετε φτάσει πολύ κοντά στο ιδανικό σας. Αν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να την πάτε στο επόμενο επίπεδο, δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε μια καλύτερη μέρα από τη σημερινή. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όλη αυτή την προσοχή.

Ζώδια Αιγόκερως

Το αν θα περάσετε καλά ή όχι σήμερα, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Βάλτε τα δυνατά σας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας, αναζωπυρώστε τη φλόγα ανάμεσά σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και δείξτε του/της πώς νιώθετε πραγματικά. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το ταίρι σας, μια ρομαντική χειρονομία από έναν/μία γοητευτικό/ή άγνωστο/η θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας φτιάξει τη διάθεση!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/04 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας, ώστε τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας να ξέρετε που βρίσκεστε. Με αυτόν τον τρόπο, ο δεσμός σας θα δυναμώσει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μάθετε να δίνετε μια ευκαιρία στους ανθρώπους. Μην απορρίπτετε κανέναν αμέσως χωρίς καν να αφιερώσετε χρόνο για να τον γνωρίσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η ειρήνη και η αρμονία φαίνεται να κυριαρχούν στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας φαίνεται να συμφωνείτε σε όλα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε προετοιμασμένοι, καθώς το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα σήμερα. Εμφανίζεται κάποιος/α που κάποτε αγαπούσατε πολύ. Τι λέτε; Θα του/της δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot