Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/07 Κυριακή

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/07 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/07  Ζώδια Κριός .

Η πίεση και το άγχος έχουν κυριεύσει τη ζωή σας αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα μεταφέρετε στη σχέση σας. Ο χρόνος που περνάτε με τον/την σύντροφό σας είναι ιερός.

Είναι χρόνος κατά τον οποίον θα πρέπει να χαλαρώνετε και να ηρεμείτε. Αν ακόμη αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας και τολμήστε να δείξετε ανοικτά τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή πάνε μια χαρά, οπότε μην επικεντρώνεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες, καθώς αυτό θα οδηγήσει μόνο σε διαφωνίες και συγκρούσεις.

Κρατήστε μία πιο χαλαρή στάση αν θέλετε να υπάρξουν εποικοδομητικές αλλαγές.

Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην χάνετε τον χρόνο σας σε ανούσια φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/07  Ζώδια Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας ζωή σας ικανοποιεί πλήρως. Ο/Η σύντροφός σας είναι πολύ υποστηρικτικός/ή και δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά του/της. Εσείς με την σειρά σας, δείχνετε την εκτίμησή σας και ενεργείτε ανάλογα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι στο πολύ κοντινό μέλλον θα συναντήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα σας γοητεύσει.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά στην προσωπική σας ζωή. Όλο σας το πάθος σας έχει βγει στην επιφάνεια και ο/η σύντροφός σας σας βρίσκει απλά ακαταμάχητους. Απολαύστε το όσο διαρκεί και προσέξτε να μην χαλάσετε το κλίμα μιλώντας για τα προβλήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υιοθετήστε μία πιο θετική στάση και παρακολουθήστε την ερωτική σας ζωή να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 26-29/07 Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/07  Ζώδια Λέων

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας Απλώς βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε έξω από την πόρτα τις καθημερινές ανησυχίες και τα άγχη της δουλειάς. Αν από την άλλη πλευρά είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα αισθάνεστε τόσο σέξι που θα προσελκύσετε τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείτε.

Ζώδια Παρθένος

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε το γεγονός ότι ορισμένα ζητήματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή συνεχίζουν να επανέρχονται και να σας αναστατώνουν. Αν έχετε μία μόνιμη σχέση θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που σας κρατάνε πίσω. Τι θα λέγατε αν προγραμματίζατε ένα ήρεμο, ρομαντικό βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και πολύ σύντομα θα βρείτε κάποιον/α για να μοιραστείτε τη ζωή σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/07  Ζώδια Ζυγός

Οι καθημερινές σας ανησυχίες σας έχουν απορροφήσει τόσο πολύ, ώστε σχεδόν αδιαφορείτε για την σχέση σας. Θα πρέπει να αφήσετε τις υποχρεώσεις σας για λίγο στην άκρη και να βρείτε χρόνο για τον/την σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο προσιτοί και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε το πρόσωπο που ψάχνετε.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή. Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, πράγμα που υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά. Αν είστε ακόμη οι αδέσμευτοι, αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν λίγο περισσότερο. Ποιος ξέρει; Κάποιος/α από τους θαυμαστές/θαυμάστριές σας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

dream

Ζώδια Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό η σχέση σας κλυδωνίζεται από κάποια προβλήματα. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να τα αντιμετωπίσετε και να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πολύ σύντομα θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να έχετε μία υγιή σχέση, θα πρέπει να είστε πάντα ειλικρινείς με τον/την σύντροφό σας. Αυτό αφορά και το πώς αισθάνεστε αλλά και τα προβλήματα τα οποία σας απασχολούν. Μάθετε να μοιράζεστε. Μόνο έτσι θα μπορεί να γνωρίζει ο/η σύντροφός σας τι συμβαίνει και να συμπεριφερθεί ανάλογα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μερικά καινούργια άτομα. Προσπαθήστε να γνωρίσετε καλύτερα αυτά που πιστεύετε ότι αξίζουν περισσότερο τον χρόνο και την ενέργειά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 26-29/07 Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν

zodia-zvdia-yy

Ζώδια Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, ήρθε επιτέλους η ώρα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που μαστίζουν τη σχέση σας και να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις άμεσα. Διαφορετικά μπορεί να φτάσετε στο σημείο χωρίς επιστροφή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να γίνεστε αγενείς και να απορρίπτετε οποιονδήποτε προσπαθεί να σας φλερτάρει. Δώστε σε κάποιον/α μία ευκαιρία. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα εξελίσσονται καλά στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας κάνει χαρούμενους. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, χαμογελάστε και βγάλτε προς τα έξω την πιο εύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα διαπιστώσετε ότι έτσι προσελκύετε πολύ περισσότερα άτομα και το πιο σημαντικό τον έρωτα της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot