Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/10 Παρασκευή

evdomadiaies-1723314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/10 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής – και σήμερα αυτό είναι περισσότερο εμφανές παρά ποτέ. Οπότε προσπαθήστε να έχετε οπτική επαφή όσο περισσότερο μπορείτε.

Κοιτάξτε επίμονα, κλείστε το μάτι με νόημα ή ανασηκώστε τα φρύδια σας… Και αναζητήστε ανάλογα σημάδια από τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Φλερτάρετε ελεύθερα!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα η διάθεσή σας είναι έντονη, καθώς σκέφτεστε όλα αυτά τα ανάμεικτα σημάδια που λαμβάνετε. Θέλετε να χαρείτε αλλά ένα κομμάτι του εαυτού σας είναι σκεπτικό, σχετικά με τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από όσα ακούτε.

Ζώδια Δίδυμοι

Για κάποιο λόγο, όλα τα ακατάλληλα άτομα θέλουν να μάθουν τα πάντα για την προσωπική σας ζωή σήμερα. Μιας και δεν έχετε όρεξη να δίνετε εξηγήσεις, αποφύγετε την αδιακρισία κρατώντας αποστάσεις. Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να δίνετε σύντομες, κοφτές απαντήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Είστε κλεισμένοι στο δικό σας κόσμο και η καρδιά σας εργάζεται σκληρά για ένα πολύ υποσχόμενο σχέδιο. Είστε σε θέση να δείτε την ουσία μιας υπέροχης κατάστασης, να την προστατέψετε από όλη αυτή την τρέλα που επικρατεί εκεί έξω.

Ζώδια Λέων

Κάποια από τα πιο κοντινά σας πρόσωπα σήμερα δεν έχουν καμία όρεξη για ανούσιες κουβέντες ή μακροσκελείς συζητήσεις, οπότε προχωρήστε με προσοχή. Πριν εκτοξεύσετε μια συναισθηματική επίθεση, ξεκαθαρίστε πρώτα μαζί τους αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Αν δεν είναι, περιμένετε, όσο και αν θέλετε να μιλήσετε.

Ζώδια Παρθένος

Η προθυμία σας να ακούτε υπερβαίνει την ικανότητα ακρόασης των άλλων και τις περισσότερες φορές καταλήγετε να γίνεστε φερέφωνα. Ωστόσο, σήμερα μην υπερβείτε τα όριά σας ακόμη και αν έρθει κάποιος σε εσάς που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Ρωτήστε τον πριν προσφέρετε τις συμβουλές σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Ζυγός

Αυτό που φαίνεται ως πραγματικότητα, είναι φανταστικό. Μην παρασύρεστε από τις ιστορίες που σας λένε. Η τάση σας να παρερμηνεύετε ανθρώπους, μέρη και καταστάσεις θα σας βάλει σε μπελάδες τις επόμενες μέρες. Ακούστε αλλά μην αντιδράτε, ειδικά όταν είστε σε συναισθηματική φόρτιση.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι οι άνθρωποι γύρω σας αδιάφοροι, τεμπέληδες και απερίσκεπτοι; Σίγουρα . Ακόμη και τα πιο αγαπημένα σας άτομα, εμφανίζουν κατά καιρούς αυτές τις ιδιότητες. Οπότε αντί να δημιουργείτε θερμό κλίμα εκτοξεύοντας κρίσεις και κατηγορίες, απλά ζητήστε αυτό που θέλετε. Δεν το βλέπετε να γίνεται; Παρατήστε τα και κάντε το μόνοι σας.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Τοξότης

Έχετε κολλήσει με ένα ενοχλητικό πρόβλημα που έχει να κάνει με τον έρωτα; Είστε ερωτευμένοι μαζί του/της; Σας αγαπάει; Πριν αρχίσετε να ζητάτε συμβουλές από όλους, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά. Λίγη άσκησηθα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά τα σημαντικά ζητήματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Το νόημα κάθε επικοινωνίας κρύβεται στην ερμηνεία των λέξεων. Και ακόμη κι αν εσείς είστε εντελώς σίγουροι, οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας πατάνε σε αβέβαιο έδαφος. Επαναδιατυπώστε τα γεγονότα – και αν χρειαστεί, ζητήστε επεξηγήσεις. Ο στόχος σας σήμερα είναι να περάσει η μέρα χωρίς να προκληθεί κάποια καταστροφή.

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αν κάποιος παλιός φίλος ή ένας πρώην εμφανιστεί στη ζωή σας σήμερα, θα βιώσετε μια μικρή απογοήτευση μετά τον αρχικό ενθουσιασμό. Αυτό το πρόσωπο δεν είναι καθόλου όπως το θυμάστε. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Μην υποσχεθείτε τίποτα και μην αλλάξετε κανένα δικό σας σχέδιο για να κάνετε κάτι μαζί του.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν – καμία έκπληξη ως εδώ. Εδώ και καιρό είστε αντιμέτωποι με ένα άτομο κλειστό σαν στρείδι στην ερωτική σας ζωή. Πολύ σύντομα αυτό το πρόσωπο θα προχωρήσει σε άλλους πιο εύκολους στόχους, επειδή δεν του δίνετε αυτό που θέλει… Στο καλό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia