Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/11 Τετάρτη

zwdia-erwtas-diarkeia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/11 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Αυτό που περιμένετε και θέλετε από την ερωτική σας ζωή, αποδεικνύεται πολύ διαφορετικό από αυτό που χρειάζεστε.

Ο καινούργιος σας εαυτός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μόνο επειδή σας αρέσει κάποιος/α, δεν σημαίνει ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Θα σας βοηθήσει αν αξιολογήστε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια.  Στη συνέχεια απαντήστε με ευγένεια και διακριτικότητα.

Ζώδια Δίδυμοι

Όσο πιο αργά και σταθερά, τόσο το καλύτερο σε ό,τι αφορά τον έρωτα! Μέσα σας μπορεί να δυσανασχετείτε με την αλλαγή ρυθμού. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να μάθετε να προσαρμόζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Το μυαλό σας είναι απασχολημένο κυρίως με πρακτικά ζητήματα και δικαίως. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στον έρωτα αν έχετε μια τεράστια λίστα υποχρεώσεων να περιμένει. Αλλά ίσως εκπλαγείτε από το ποιον/ποια μπορεί να συναντήσετε, όσο διεκπεραιώνετε τα καθήκοντά σας.

Ζώδια Λέων

Ο δρόμος της αγάπης είναι δύσκολος μερικές φορές, αλλά μην απογοητεύεστε. Να έχετε θάρρος. Είστε ευλογημένοι με μια φανταστική διαίσθηση και γνωρίζετε ακριβώς ποιον δρόμο πρέπει να πάρετε.

Ζώδια Παρθένος

Η επιμονή είναι αρετή – αλλά δεν θα θέλατε να την έχει κάποιος/α υποψήφιος/α θαυμαστής/θαυμάστριά σας. Όσο κολακευτικό κι αν είναι στην αρχή, στη συνέχεια μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό. Αν δεν σας ενδιαφέρει, φροντίστε να είστε σαφείς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal 24/11 για Σχέσεις Χρήμα Τύχη

zwdia-66

Ζώδια Ζυγός

Εσείς θέλετε να χτίσετε μια σταθερή βάση για το μέλλον, αυτό το άτομο θέλει απλώς να παίξει. Προς το παρόν πρέπει απλά να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να εξαναγκάσετε τα συναισθήματα κάποιου όπως σας βολεύει.

Ζώδια Σκορπιός

Το να συνδυάσετε δύο ζωές, είναι μια δύσκολη διαδικασία. Αλλά πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας χώρο για να προσπαθήσει και να κάνει λάθη. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα λάθη είναι απαραίτητα κατά τη δημιουργία μιας σχέσης.

Ζώδια Τοξότης

Αξιοποιήστε όσα έχετε. Εσείς και ένα συγκεκριμένο άτομο έχετε φτάσει πολύ μακριά. Τα άστρα λένε ότι είναι καλή στιγμή για να χαρείτε την πρόοδο που έχετε κάνει.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Στον έρωτα, κάποιες φορές πρέπει πρώτα να δράτε και μετά να λάβετε γνώση. Μην χρονοτριβείτε, κάντε ό,τι λέει το ένστικτό σας για αυτή την κατάσταση. Αργότερα μπορείτε να την αναλύσετε και να αναθεωρήσετε.

Ζώδια Υδροχόος

Σας έρχεται η επιφοίτηση, όταν βλέπετε έναν φίλο να κάνει το ίδιο λάθος ξανά και ξανά στην ερωτική του ζωή. Τώρα έχετε μια πραγματικά ασυνήθιστη λύση για το δικό σας δίλημμα. Αναλάβετε δράση άμεσα.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να έχετε σχέση, για να καταλάβετε γιατί η απόπειρα να πλησιάσετε κάποιον/α δεν πάει όπως θα θέλατε. Εάν κάποιο άτομο σας προσφέρει μια συμβουλή, ακούστε προσεκτικά. Μπορεί να μάθετε κάτι χρήσιμο για την περίπτωσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra