Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/12 Σάββατο

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/12 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/12 Ζώδια Κριός .

Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τις ανησυχητικές σκέψεις μήπως χαλάσετε τη διάθεση.

Αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σήμερα μπορεί να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας και μάλιστα από εκεί που δεν θα το περιμένετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Βάλτε ένα τέλος σε οτιδήποτε σας καταπιέζει και σας εμποδίζει να περάσετε καλά.

Αν είστε μόνοι σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε έναν έρωτα από το παρελθόν και να απολαύσετε μια νύχτα πάθους!

Γενικά, η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/12 Ζώδια Δίδυμοι

Ανοιχτείτε επιτέλους στον/στην σύντροφό σας και σταματήστε να μαζεύετε μέσα σας τα πάντα. Να είστε βέβαιοι, ότι θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μετά από μια ειλικρινή συζήτηση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βάλτε στόχο να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε σήμερα. Απολαύστε το παρόν και μην αγχώνεστε με σκέψεις για το μέλλον.

Ζώδια Καρκίνος

Το μόνο που χρειάζεστε για να λύσετε τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην ερωτική σας ζωή είναι καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία. Το να μιλάτε για όλα με τον/την σύντροφό σας είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, στρέψτε την προσοχή σας στις προσκλήσεις που ενδέχεται να λάβετε σήμερα. Μην τις αγνοήσετε, γιατί θα το μετανιώσετε.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα SIBYLLA προβλέπει το άμεσο μέλλον του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται ολοένα και καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμερίσετε τα προβλήματα του παρελθόντος και να επικεντρώσετε τις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας σε ευχάριστα θέματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Αυτό θα διευκολύνει τους άλλους να σας πλησιάσουν.

Ζώδια Παρθένος

Δείξτε αυτοσυγκράτηση σήμερα. Μην αφήσετε την κατάσταση να ξεφύγει. Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις που δεν θα είναι όλες τόσο ευχάριστες. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι, Κάντε την πρώτη κίνηση! Προσεγγίστε εσείς το αντικείμενο του πόθου σας και σταματήστε να το θαυμάζετε από μακριά.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/12 Ζώδια Ζυγός

Νιώθετε κάπως ανασφαλείς -από συναισθηματικής απόψεως – σήμερα. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα και να βιαστείτε να πάρετε λάθος αποφάσεις σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε την ξεγνοιασιά σας. Υπάρχει μια χαλαρή και ρομαντική ατμόσφαιρα γύρω σας, οπότε βγείτε έξω, φλερτάρετε και περάστε καλά. Σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα.

Ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας σήμερα και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία για να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και να χαλάσει το βράδυ σας. Ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό; Το έχετε ήδη γνωρίσει! Απόψε θα συνειδητοποιήσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι νομίζατε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν ορισμένα θέματα που προέρχονται από το παρελθόν αλλά καταφέρνουν και στοιχειώνουν ακόμα στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να αποφύγετε να τα θίξετε στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αντιθέτως, βάλτε στόχο να περάσετε όμορφα και κάντε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και η παρουσία σας δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιον/α θέλετε να έχετε στο πλάι σας απόψε και θα τον/την έχετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Κρατήστε το ταίρι σας μακριά από τα άγχη της δουλειάς σας. Προστατεύστε την σχέση σας και μην φέρνετε μαζί σας τα προβλήματα, ειδικά μέρες σαν την σημερινή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τι θα λέγατε να φροντίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας σήμερα; Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει. Το άτομο που αναζητάτε μπορεί βρίσκεται κάτω από τη μύτη σας και να μην μπορείτε να το δείτε!

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα SIBYLLA προβλέπει το άμεσο μέλλον του Έρωτα

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/12 Ζώδια Υδροχόος

Να περιμένετε ότι θα προκληθούν εντάσεις στη σχέση σας σήμερα. Ο καλύτερος τρόπος να αντιδράσετε είναι να βρείτε την υπομονή και την ηρεμία για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συμβεί χωρίς να υψώσετε τη φωνή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας, κάνοντας μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα, θα φωτίσει τις μέρες και τις νύχτες σας.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχουν ορισμένα θέματα που αφορούν την σχέση σας και πρέπει να συζητηθούν άμεσα. Μη διστάσετε να μιλήσετε για ό,τι έχετε στο μυαλό σας. Αυτή είναι η μόνη σας επιλογή αν θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε πάταγο σήμερα. Απολαύστε τα φλερτ που θα έρθουν στο δρόμο σας και να θυμάστε ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε σε κάποιον/α την ευκαιρία να σας γνωρίσει καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098