Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/01 Τετάρτη

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/01 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/01 Ζώδια Κριός .

Σήμερα έχετε μια αισιόδοξη διάθεση, που θα ρίξει μια δεσμίδα λάμψης στη σχέση σας με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και βγείτε έξω. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο μιας πολύ ευπρόσδεκτης προσοχής.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν είστε σε σχέση, ετοιμαστείτε για μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας, που θα σας θυμίσει όλους τους λόγους για τους οποίους είστε μαζί.

Να θυμάστε ότι εξαρτάται από εσάς να παραμείνουν έτσι τα πράγματα. Συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό στη σχέση σας.

Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, κάντε υπομονή. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε ακόμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/01 Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε επιτέλους στον/στην αγαπημένο/η σας και να του/της δώσετε την ευκαιρία να συζητήσει όσα σκέφτεται. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να απαλύνετε τις ανησυχίες του/της και να κατευνάσετε την ανασφάλειά του/της. Μετρήστε τις ευλογίες σας και εκτιμήστε το άτομο που έχετε δίπλα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αρπάξετε την ευκαιρία και να προσεγγίσετε άμεσα το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι μια δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις, με σπασμένα νεύρα και πολλές παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τον θυμό σας, γιατί αν πείτε πράγματα που δεν εννοείτε, θα το μετανιώσετε αργότερα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε από το καβούκι σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 26-28/01 – Το ριζικό της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Σας περιμένουν μερικές υπέροχες ρομαντικές στιγμές στην προσωπική σας ζωή σήμερα. Το ταίρι σας θα γεμίσει την καρδιά σας με χαρά και θα ανταποκριθείτε με τον ίδιο τρόπο, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο ρομαντικό σας εαυτό. Αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε νέα πνοή στην σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα αναστατώσει την ζωή σας – με την καλή έννοια!

Ζώδια Παρθένος

Αν είσαι σε σχέση, χρειάζεστε λίγη ανανέωση. Προσπαθήστε να αφήσετε κατά μέρος τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και να αφιερώσετε χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε για μια αγαπημένη, ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να ανησυχείτε. Η γοητεία σας χτυπάει ταβάνι σήμερα και σας κάνει ακαταμάχητους. Απολαύστε την προσοχή!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/01 Ζώδια Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή είναι στα καλύτερα της. Τώρα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί και να διορθώσετε τα προβλήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην παραπονιέστε και μην τα παρατάτε. Αν ανοίξετε τα μάτια σας, θα δείτε ότι υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω που σας έχει ερωτευτεί!

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα αποπνέει μια σέξι αύρα. Ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, μπορείτε να απολαύσετε μια ρομαντική και παθιασμένη βραδιά. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσά σας και να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό. Αν πάλι εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, ρίξτε τις άμυνές σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μπορεί ανάμεσά τους να βρίσκεται το άτομο που αναζητάτε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Το πάθος και ο ερωτισμός σας χτυπάνε κόκκινο σήμερα. Η σέξι διάθεσή σας είναι σχεδόν μεταδοτική, παρασύροντας τον/την σύντροφό σας. Κατά συνέπεια, μπορείτε να περάσετε μερικές υπέροχες στιγμές μαζί, αναζωπυρώνοντας τη σπίθα ανάμεσά σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαλάσετε αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα, ανησυχώντας για την δουλειά σας ή άλλα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αφήσετε λίγο χώρο στον εαυτό σας να αναπνεύσει. Δείξτε ανοιχτά τι αισθάνεστε. Έτσι θα προσελκύσετε τα κατάλληλα άτομα προς το μέρος σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας φαίνεται να μπαίνει σε μια νέα φάση σήμερα. Είστε έτοιμοι να κάνετε μια ώριμη συζήτηση με το ταίρι σας ώστε να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε, τι χρειάζεστε ο καθένας από τη σχέση αυτή και πώς πρέπει να προχωρήσετε από εδώ και πέρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, εστιάστε στο να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Θα δείτε ότι θα σταματήσετε να αισθάνεστε τόσο έντονα την μοναξιά σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 26-28/01 – Το ριζικό της Αγάπης

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/01 Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή απαιτεί από εσάς να είστε ειλικρινείς και πρόθυμοι να μιλήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να αποφασίσετε εάν εξακολουθείτε να θέλετε να είστε μαζί ή αν πρέπει να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην χάσετε ούτε μια ευκαιρία σήμερα για να βρεθείτε εκεί έξω και να βρείτε την ευτυχία που αναζητάτε!

Ζώδια Ιχθύες

Αρχίστε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο στην ερωτική σας ζωή. Αν εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας και μιλήσετε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να λύσετε εύκολα τυχόν προβλήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot