Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/02 Σάββατο

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/02 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/02 Ζώδια Κριός .

Αν αναζητάτε τις ιδανικές συνθήκες για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, δεν θα μπορούσατε να ελπίζετε σε καλύτερη μέρα από την σημερινή.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βάλτε ένα χαμόγελο στα χείλη σας και βγείτε έξω να γνωρίσετε μερικά καινούργια άτομα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

Αν είστε σε σχέση, αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και αφιερώστε χρόνο στον/στην σύντροφό σας, που χρειάζεται τη βοήθεια και την κατανόησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/02 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή είναι αρκετά μπερδεμένα. Καλό θα ήταν να κάνετε μια ώριμη και ανοιχτή συζήτηση με το άλλο σας μισό. Μόλις βρείτε τι πάει λάθος, θα μπορέσετε να διορθώσετε. Αν δεν έχετε βρει ακόμα τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας έρωτα με τον οποίο έχετε αφήσει μερικές εκκρεμότητες.

Ζώδια Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνετε ότι το άτομο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας δεν είναι ακριβώς όπως το φανταζόσασταν και ότι τα πράγματα στη σχέση σας δεν είναι και τόσο ρόδινα όσο νομίζατε. Πριν όμως πάρετε την τελική σας απόφαση, μιλήστε του/της για να δείτε αν έχει καταλάβει τι συμβαίνει και αν είναι διατεθειμένος/η να αλλάξει. Αν δεν έχετε μόνιμη σχέση, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί. Έτσι μπορεί να ενθαρρύνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  26-28/02 Τρίτα άτομα – Πολλές σκέψεις – Ασυνεννοησία

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Προσέξτε πολύ τι θα πείτε σήμερα, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας και η κατάσταση να κλιμακωθεί πολύ γρήγορα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η απογοήτευση που νιώσατε τους τελευταίους μήνες θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από μια ανανεωμένη αίσθηση ενθουσιασμού, που πυροδότησε μια πρόσφατη γνωριμία.

Ζώδια Παρθένος

Καλό θα ήταν να μάθετε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό με τον/την σύντροφό σας, να νιώσετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να απολαύσετε περισσότερο τον χρόνο που περνάτε μαζί. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Αποπνέετε μια σέξι αύρα και έχετε διάθεση για φλερτ που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε αξιόλογα άτομα. Και πού ξέρετε; Κάποια από αυτές τις συναντήσεις θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε μια σοβαρή ερωτική σχέση.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/02 Ζώδια Ζυγός

Η σημερινή μέρα υπόσχεται μερικές ευχάριστες και τρυφερές στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το άγχος σας να καταστρέψει αυτές τις όμορφες στιγμές. Αν είστε μόνοι, σήμερα σας χτυπάει την πόρτα ένας έρωτας από το παρελθόν και αυτή τη φορά είναι πιο δυνατός από ποτέ! Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθήστε να το απολαύσετε αυτή τη φορά.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα πάνε σχεδόν τέλεια στην προσωπική σας ζωή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας κάνετε μια πολύ δυνατή ομάδα, τα κανάλια επικοινωνίας είναι ανοιχτά και μπορείτε επιτέλους να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε καταστάσεις, χαλαρώστε και αφήστε την γοητεία σας να λάμψει.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας έχει κολλήσει σε ένα τέλμα και η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι κάπως καταθλιπτική. Θα πρέπει να αναλάβετε επείγουσα δράση αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα. Μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας αλλά μακροπρόθεσμα θα αξίζει τον κόπο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε σήμερα. Ένας θεός ξέρει μόνο πόσο το χρειάζεστε, αφήστε που μπορεί να γνωρίσετε και κάποιον/α πολύ ενδιαφέρων/ενδιαφέρουσα τύπο/κοπέλα.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, αν αποφασίσετε να εστιάσετε σε αυτά που λειτουργούν και όχι σε αυτά που πάνε στραβά. Μια πιο θετική προοπτική όχι μόνο θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο χαλαροί, αλλά θα προσφέρει και μια ανάσα ανακούφισης στον/στην σύντροφό σας. . Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα βασικά και αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  26-28/02 Τρίτα άτομα – Πολλές σκέψεις – Ασυνεννοησία

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/02 Ζώδια Υδροχόος

Έχετε την τάση να είστε πολύ πεισματάρηδες και να εμμένετε στην άποψή σας ακόμη και αν βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι κάνετε λάθος. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο ευέλικτη στάση και μην επικρίνετε άδικα τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να περιμένετε μια ιδιαίτερα δραστήρια μέρα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α θα υπάρχει απίστευτη χημεία.

Ζώδια Ιχθύες

Ακόμα και αν είστε χρόνια με τον/την τρέχοντα/τρέχουσα σύντροφό σας, η σημερινή μέρα προμηνύει απίστευτο πάθος και ρομαντισμό. Νιώθετε σέξι και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική περιπέτεια με το άλλο σας μισό. Αν είστε αδέσμευτοι, το έντονο σεξαπίλ σας προσελκύει πολλούς/πολλές θαυμαστές/θαυμάστριες. Ανάμεσά τους μπορεί να είναι αυτός/ή που θα κλέψει την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot