Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/04 Κυριακή

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/04 Κυριακή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Στην αρχή της σημερινής μέρας θα αισθάνεστε κάπως νωθροί. Μην το παλεύετε. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε.

Μετά το μεσημέρι τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας μια ζωηρή ενέργεια.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα το πρωί βλέπετε τα πράγματα με έναν μοναδικό τρόπο. Κάποιο άτομο θα σας ζητήσει να τα μοιραστείτε μαζί του. Μέχρι το απόγευμα, ωστόσο, μπορεί να χάσετε την οπτική επαφή με την ευρύτερη εικόνα αν δεν κρατήσετε έναν σταθερό ρυθμό.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα το πρωί το μυαλό σας μπορεί να πετάει στα σύννεφα ή να είναι κάπως θολωμένο. Και πάλι όμως θα πρέπει να διεκπεραιώσετε μερικές δουλειές. Μέχρι το τέλος της μέρας, θέλετε να έχετε χρόνο ώστε να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα το πρωί θα είναι εύκολο για εσάς να τα θαλασσώσετε, ειδικά σε ό,τι έχει σχέση με λεπτομέρειες. Το απόγευμα πάλι θα έχετε την τάση να αντιδράτε υπερβολικά. Διαχειριστείτε τις ερωτικές σας υποθέσεις με την απαραίτητη προσοχή.

Ζώδια Λέων

Οι άνθρωποι γύρω σας έχουν την τάση να αντιδρούν πολύ συναισθηματικά τώρα. Και αυτό ισχύει τόσο για τα άτομα με τα οποία συνδέεστε ερωτικά όσο και για τα άτομα της υπόλοιπης ζωής σας. Ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να εκφράζουν τους εαυτούς τους κατάλληλα.

Ζώδια Παρθένος

Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ. Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή δεν είναι πολύ ξεκάθαρα τώρα. Αυτό σημαίνει ότι ούτε το μυαλό ούτε η συναισθηματική σας νοημοσύνη μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Ωστόσο, σύντομα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

prodosia

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα το πρωί το να μπορέσετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι θα είναι πρόκληση. Δελεάστε τον εαυτό σας με ένα δώρο και πάρτε ένα και για το ταίρι σας. Τέτοιες μικρές χειρονομίες αγάπης μπορεί να μετατρέψουν τη σημερινή μέρα από βαρετή σε υπέροχη.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα έχετε στη διάθεσή σας μια εκπληκτικά θετική ενέργεια. Δεν μπορεί κανείς να πει ακόμη αν είναι προσανατολισμένη στον έρωτα ή στη διασκέδαση. Αφήστε τη ζωή να σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε τώρα αντί για το αντίστροφο.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι αλλά και να σκεφτείτε οτιδήποτε ρομαντικό. Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν από το απόγευμα και μετά. Παίρνετε τα πάνω σας και κάνετε θραύση!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 24-28/04 Το ερωτικό σας παρελθόν

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα δοκιμάστε έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας για καλύτερα αποτελέσματα. Τσεκάρετε μερικά διαδικτυακά προφίλ ή ανανεώστε το δικό σας. Στείλτε μερικά μηνύματα με μια έξτρα δόση φλερτ.

Ζώδια Υδροχόος

Η γραμμή ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα είναι κάπως θολή στο μυαλό σας τώρα. Δεν είναι απαραίτητο -ή ακόμη και δυνατόν- να έχετε πρακτικό μυαλό στον έρωτα. Απλά βεβαιωθείτε ότι το μυαλό σας δεν πετά στα σύννεφα.

Ζώδια Ιχθύες

Το πρώτο μισό της σημερινής μέρας ευνοείται ξεκάθαρα ένα νέο ρομαντικό εγχείρημα. Δοκιμάστε να αναβαθμίσετε το διαδικτυακό σας προφίλ και να στείλετε ένα-δυο μηνύματα σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, μετά το απόγευμα τα πράγματα μπλέκονται αρκετά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76