Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/05 Τετάρτη

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/05 Τετάρτη .

Ζώδια Κριός .

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Αναφέρετε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε στον/στην σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να διασταυρωθούν οι δρόμοι σας με το άτομο των ονείρων σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ανυπομονείτε να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ σε ένα πολύ ρομαντικό περιβάλλον με το άλλο σας μισό απόψε.

Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας στο έπακρο ανοίγοντας την καρδιά σας. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας βάλετε νέα θεμέλια στην σχέση σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη βουλιάζετε στην αυτολύπηση. Βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/05 Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη ένταση αυτή τη στιγμή, αλλά, δεν χρειάζεται να αφήσετε αυτό το γεγονός να σας καταβάλλει. Μην φορτώνετε όλα σας τα προβλήματα στο άλλο σας μισό, ειδικά αν αυτά δεν αφορούν τη σχέση σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, να είστε σίγουροι ότι η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Σήμερα μπορεί να βιώσετε μία.

Ζώδια Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό σας βαραίνουν τόσες υποχρεώσεις που πιθανότατα έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε το καλό κλίμα στην σχέση σας, φροντίστε να επανορθώσετε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, απόψε είναι η νύχτα όπου θα μπορούσατε να κάνετε μια συναρπαστική νέα γνωριμία.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/05 – Εξομολογήσεις ερωτικές – Εργασιακές εξελίξεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/05 Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε πολύ καλά και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό σας. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι αδιαμφισβήτητα και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στον/στην σύντροφό σας, εξαλείφοντας τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να είχε για τη σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την καρδιά και την αγκαλιά σας και να καλωσορίσετε αυτό που έρχεται στο δρόμο σας!

Ζώδια Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υπόσχεται μια υπέροχη ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Αν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσατε κάποια προβλήματα, σύντομα θα τα δείτε να επιλύονται. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Απόψε αισθάνεστε τόσο σέξι που δεν μπορεί παρά να προσελκύσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/05 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην σχέση σας πάνε πολύ καλά. Προσπαθήστε να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτές είναι που προσθέτουν χρώμα στη σχέση σας, σας βοηθούν να κρατήσετε υπό έλεγχο τα προβλήματά σας και κάνουν όμορφη την καθημερινότητά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμη για να γνωρίσετε το άτομο που θα γεμίσει το κενό της ζωής σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον/την σύντροφό σας. Καλό θα είναι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και να δείξετε στο ταίρι σας πόσα πολλά σημαίνει για εσάς. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πρέπει να αλλάξετε τακτική. Φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε, διασκεδάστε και αναδείξτε την πιο θετική, αισιόδοξη και χαρούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μην απορρίπτετε κάποιον/α από το πρώτο λεπτό. Δώστε του/της χρόνο να σας δείξει τις προθέσεις του/της.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τον/την σύντροφό σας δεν θα έχουν καλή κατάληξη σήμερα. Παρ ‘όλα αυτά, προσπαθήστε να παραμείνετε ευέλικτοι και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας φέρει έναν/μία νέο/α θαυμαστή/θαυμάστρια απόψε.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να προσέξετε τα λόγια σας σήμερα,, Εάν δεν φανείτε προσεκτικοί, μπορεί να καταλήξετε σε καβγάδες με τον/την αγαπημένο/η σας στα καλά καθούμενα. Εάν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, κάντε υπομονή. Φροντίστε την εμφάνισή σας και φορέστε το πιο λαμπερός ας χαμόγελο. Κανείς δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/05 – Εξομολογήσεις ερωτικές – Εργασιακές εξελίξεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Αντιμετωπίζετε μερικές δυσκολίες στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τις επιλύσετε όσο είναι ακόμη νωρίς, πριν γιγαντωθούν και φύγουν από τον έλεγχό σας. Να θυμάστε ότι ο/η σύντροφός σας είναι εκεί και στα καλά και στα άσχημα, οπότε μιλήστε μαζί του/της. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, γιατί να μην γεμίσετε τις μέρες σας με δημιουργικές και απολαυστικές δραστηριότητες; Μην αφήνετε τον εαυτό σας να βουλιάζει στην αυτολύπηση και τη βαρεμάρα.

Ζώδια Ιχθύες

Να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας είναι γεμάτος/η κατανόηση. Και ως γνωστό όταν μοιράζεσαι το πρόβλημά σου με άλλον, γίνεται μικρότερο. Μοιραστείτε λοιπόν τις σκέψεις σας μαζί του/της. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot