Επανασυνδέσεις σχέσεων 26/06 Κυριακή

xwrismos-mathima

Επανασυνδέσεις σχέσεων 26/06 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις σχέσεων 26/06 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να δείξετε στον άλλον σας πόσο πολύ σημαίνει για εσάς.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από μία χειρονομία αγάπης από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή, νιώθετε αισιόδοξοι και σε ανεβασμένη διάθεση και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή με τον/την σύντροφό σας, παρακάμπτοντας τυχόν λάθη που κάνατε στο παρελθόν.

Αν είστε αδέσμευτοι, από την άλλη, η μοίρα θα φέρει κάποιο καινούργιο πρόσωπο στο δρόμο σας. Αυτή θα είναι μια θετική συνάντηση και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι μόνιμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις σχέσεων 26/06 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή πρόκειται να εισέλθει σε μια νέα και υπέροχη φάση, όπου όλα θα είναι όμορφα και αρμονικά. Ωστόσο, αυτός δεν είναι λόγος για να σταματήσετε να προσπαθείτε. Πρέπει να καταβάλλετε λίγη προσπάθεια κάθε μέρα για να διατηρήσετε τα πράγματα έτσι. Αν είστε αδέσμευτοι, η μοίρα σας κανονίζει μια συνάντηση με κάποιον/α σήμερα. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, αυτή η συνάντηση θα μπορούσε να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη σχέση που πάντα ονειρευόσασταν!

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα, τα κανάλια επικοινωνίας είναι μπλοκαρισμένα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας. Αλλά αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα καταφέρετε να περιορίσετε τη ζημιά. Αν είστε αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί, μην ανησυχείτε – σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα σας κάνει να πηδάτε από χαρά!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/06 Εξηγήσεις αγάπης – Ενδιαφέρουσες προτάσεις

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Όσον αφορά τη σχέση σας, θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σήμερα, ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα που σας ενόχλησαν τον τελευταίο καιρό. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το ταίρι σας, να ξέρετε ότι σήμερα θα αναθερμανθεί ένας έρωτας από το παρελθόν. Οι άνθρωποι αλλάζουν και τα αρνητικά χαρακτηριστικά που μπορεί να σας απωθούσαν παλιά να μην είναι πλέον σημείο τριβής μεταξύ σας.

Ζώδια Παρθένος

Στην προσωπική σας ζωή, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω με τον/την σύντροφό σας, να συζητήσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας και να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις. Μην κρύβετε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, προσποιούμενοι ότι όλα είναι ρόδινα και ελπίζοντας ότι θα φύγει από μόνο του. Όχι. Μη χάσετε ούτε μια μέρα παραπάνω. Αντιμετωπίστε το τώρα. Μόνο τότε όλα θα είναι πραγματικά όπως τα θέλετε. Είστε μόνοι; Κάντε μια προσπάθεια να είστε λίγο πιο ευχάριστοι και προσιτοί. Υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν αλλά δεν τολμούν.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις σχέσεων 26/06 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Στην ερωτική σας ζωή, συνειδητοποιείτε επιτέλους ότι ο/η σύντροφός σας έχει αλλάξει ααισθητά και ότι δεν μπορεί πλέον να σας δώσει αυτό που ψάχνετε. Προτού πάρετε τελικές αποφάσεις για το θέμα, καλό θα ήταν να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση και να του εξηγήσετε τις απόψεις σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κρύβεστε στο καβούκι σας. Κάντε μια προσπάθεια. Βγείτε έξω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, διανύετε μια πραγματικά χαρούμενη και ευχάριστη περίοδο. Έχετε θέσει τη σχέση σας σε γερές βάσεις και τίποτα δεν θα μπορούσε ποτέ να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε ακόμη το άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας, φορέστε ένα χαμόγελο στα χείλη σας και βάλτε τα δυνατά σας. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα φλερτ.

zodia-0988

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσετε για ορισμένα περίπλοκα ζητήματα με τον/την σύντροφό σας και να πατε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε!

Ζώδια Αιγόκερως

Θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να περάσετε μια υπέροχη μέρα, γεμάτη τρυφερότητα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο και δεν θα το μετανιώσετε. Αν είσαι μόνοι, τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση! Εναπόκειται σε εσάς να γνωρίσετε το άτομο που σας αρέσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/06 Εξηγήσεις αγάπης – Ενδιαφέρουσες προτάσεις

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις σχέσεων 26/06 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας. Θα πάνε ακόμη καλύτερα αν τολμήσετε να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, χωρίς να αφήσετε την υπερηφάνεια ή την αμφιβολία να σας εμποδίσει. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, νιώθετε τόσο σέξι αυτή τη στιγμή και αυτό αναμφίβολα θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Ζώδια Ιχθύες

Αντί να κάνεις φανταστικά σενάρια στο μυαλό σας και να κουράζετε τον/την σύντροφό σας, γιατί δεν προσπαθείτε να χαλαρώσετε λίγο; Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά, ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot