Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/10 Σάββατο

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/10 Σάββατο

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Σήμερα δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα οικογενειακά σας ζητήματα πριν ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα.

Κάτι συμβαίνει με τους συγγενείς σας και επαφίεται σε εσάς να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα πριν ή κατάσταση βγει εκτός ελέγχου. Να είστε ευγενικοί αλλά σταθεροί στις απόψεις σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε λίγο τις εκκρεμότητές σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν έχετε καιρό να επικοινωνήσετε με τους διαδικτυακούς σας φίλους, ήρθε η στιγμή να το κάνετε. Διαγράψτε αυτούς για τους οποίους δεν είστε σίγουροι και εντείνετε την επαφή με τους αγαπημένους σας. Ταυτόχρονα αναζητήστε μερικούς καινούργιους φίλους.

Ζώδια Δίδυμοι

Γνωρίσατε τον έρωτα της ζωής σας (ξανά) αλλά ο τόπος διαμονής του σημαίνει ότι θα έχετε μια σχέση εξ αποστάσεως. Ξανασκεφτείτε το. Οι πιθανότητες να πάει καλά είναι εναντίον σας. Αν συνειδητοποιήσετε ακριβώς πού μπλέκετε και θέλετε ακόμη να προχωρήσετε, κάντε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν έχει να κάνει με το αν θα δείτε ξανά αυτό το άτομο μετά το πρώτο ραντεβού ή όχι. Έχει να κάνει με το να επικεντρώνεστε στο παρόν και να μην προτρέχετε στο μέλλον. Γάμοι, παιδιά και αγορές σπιτιών θα έρθουν πολύ πολύ αργότερα. Αντ’ αυτού, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τη διασκέδασή σας.

Ζώδια Λέων

Έχετε την τάση να τα παραλέτε, ειδικά όταν βρίσκεστε με άτομα που μόλις γνωρίσατε – όπως σε ένα πρώτο ραντεβού. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε να παρεξηγηθείτε. Η ειλικρίνεια είναι σημαντική – είστε τέλειοι ακριβώς όπως είστε, χωρίς περιττά στολίδια.

Ζώδια Παρθένος

Αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν κάπως σεμνοί και βαρετοί, ήρθε η ώρα να αλλάξετε. Ξεπεράστε τον εαυτό σας και κάντε κάτι έξαλλο. Πηγαίνετε σε ένα μπαρ με καραόκε και τραγουδήστε μέχρι τελικής πτώσεως. Ό,τι και αν κάνετε, φροντίστε να μην περάσετε απαρατήρητοι.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Ζυγός

Η ευφυής γλώσσα του σώματος, θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε άμεσα σχεδόν με οποιονδήποτε. Ονομάζεται καθρέφτισμα/αντιγραφή κινήσεων: Κάντε ό,τι κάνει ο συνομιλητής σας. Μην το παρακάνετε όμως και προσπαθήστε να μην σας καταλάβουν. Οι πιο μικρές και διακριτικές χειρονομίες, θα φέρουν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Ζώδια Σκορπιός

Αν είστεαποφασισμένοι να κάνετε ερωτική σχέση στη δουλειά, κάντε το με χάρη. Διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε χωρίς δουλειά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να βρείτε κάποιον/α από άλλο τμήμα ή άλλο μέρος. Φυσικά δεν είναι το ιδανικό… Αλλά τουλάχιστον θα είναι πιο εύκολο να κρατήσετε τη σχέση σας μυστική.

Ζώδια Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό η ερωτική σας ζωή έχει πάρει την κατιούσα. Και αυτό είναι φυσικό, από τη στιγμή που ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά σας. Σήμερα βρεθείτε με ένα ιδιαίτερα σέξι άτομο: Αν έχετε κάποιον φίλο ή φίλη που διατηρείτε και σεξουαλική σχέση, ίσως ήρθε η ώρα να του/της τηλεφωνήσετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Η επόμενη σεξουαλική σχέση σας περιμένει κάπου κοντά στο σπίτι σας. Μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά να έλκεστε από τον/την αδερφό/ή του καλύτερου σας φίλου ή κάτι αντίστοιχο. Αν τα συναισθήματά είναι αμοιβαία, βεβαιωθείτε ότι οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοικτές και μην κάνετε κάτι πίσω από την πλάτη κανενός.

Ζώδια Υδροχόος

Αν σας πει ότι όλα έχουν τελειώσει, μην το πιστέψετε – ακόμα. Οι αποδείξεις βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας: Οπότε αν ακόμα κρατά επαφή με το πρώην ταίρι, μάλλον σας κοροϊδεύει. Μέχρι να σταματήσει η επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος, θα αισθάνεστε διαρκώς σε αναμονή. Καιρός να αποχωρήσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η διαδικτυακή παρουσία κάποιου ατόμου, λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Οπότε αν ενδιαφέρεστε να βγείτε, καλό θα ήταν πρώτα να ρίξετε μια ματιά στο διαδικτυακό του προφίλ. Αν είναι γεμάτο από πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα, θεωρήστε το ως προειδοποιητικό σημάδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia