Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/11 Πέμπτη

zwdia-erwtikes-22-7-14

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/11 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Παρόλο που είστε ένα ανεξάρτητο άτομο, τώρα έχετε μια τρελή παρόρμηση να βρείτε και άλλα άτομα που σκέφτονται όπως εσείς.

Καθώς οι προσωπικότητές σας ενώνονται, πετάνε φλόγες εδώ κι εκεί και δημιουργούνται διάφορων ειδών επαφές.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα έρθει κάποιο άτομο στη ζωή σας, που θα αμφισβητήσει τις πεποιθήσεις σας και σχεδόν σίγουρα θα σας εξοργίσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι και φοβερά ελκυστικό.

Ζώδια Δίδυμοι

Θαμπώστε τους ανθρώπους με το μυαλό σας. Οι ιδέες σας είναι σέξι τώρα όπως και οι λέξεις που χρησιμοποιείτε για να εκφραστείτε. Ξεκινήστε μια συζήτηση με ένα χαριτωμένο άτομο. Θα κάνει την ζωή σας ακόμη πιο όμορφη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Τώρα είναι καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως του αξίζει. Η ζωή σας ήταν πολύ γεμάτη τις τελευταίες εβδομάδες και χρειάζεστε απελπισμένα ένα διάλειμμα.

Ζώδια Λέων

Η πιο προφανής κίνηση δεν είναι πάντα η καλύτερη. Αλλά η δημιουργικότητά σας μπορεί να βοηθήσει να ξεφύγετε από ρομαντικά κλισέ. Βρείτε κάτι φρέσκο ​​και νέο σήμερα, κάτι που να σας εκφράζει απόλυτα.

Ζώδια Παρθένος

Πριν πείτε όχι στο άτομο που σας θαυμάζει και το σνομπάρετε, σκεφτείτε τι υπάρχει βαθιά μέσα του. Δείτε κάτω από την επιφάνεια. Μπορεί να εκπλαγείτε.

zwdia-66

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα θα σας είναι πιο εύκολο να συζητήσετε και θα καταλαβαίνετε τι θέλουν να σας πουν οι άλλοι. Πραγματοποιήστε μια διαδικτυακή συνομιλία με ένα καινούργιο άτομο.

Ζώδια Σκορπιός

Η προτεραιότητά σας σήμερα είναι να τακτοποιήσετε το σπίτι. Η ακαταστασία αυξάνει σε μεγάλο βαθμό το άγχος σας. Μην ξεχνάτε ότι η διαδικασία καθαριότητα και οργάνωσης, σας βοηθάει να σκεφτείτε καλύτερα.

Ζώδια Τοξότης

Το μυαλό σας θα είναι ακόμα πιο ανοιχτό σήμερα, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για την ερωτική σας ζωή. Είστε απόλυτα συνδεδεμένοι με όλες τις νέες δυνατότητες εκεί έξω.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Χανούμισσας 25/11 ερμηνεύει τα μελλούμενα

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Το μυαλό σας είναι απασχολημένο με οικονομικά ζητήματα. Προσπαθείτε να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν στην ερωτική σας ζωή – ή αν θα έπρεπε να παίζουν! Αξίζει να το διερευνήσετε.

Ζώδια Υδροχόος

Ξεχωρίζετε από το πλήθος με τον καλύτερο τρόπο! Δεν είστε το μαύρο πρόβατο αλλά κάνετε ό,τι μπορείτε ώστε το υπόλοιπο κοπάδι να φαίνεται εξαιρετικά βαρετό. Δεν υπάρχει λόγος να θέλετε να γίνετε όμοιοι με τους υπόλοιπους.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα αισθάνεστε πιο πεισματάρηδες από όσο συνήθως. Ανακαλύψτε αν παίρνει τις αποφάσεις το μυαλό σας ή σας καταβάλλουν τα συναισθήματα. Το ιδανικό είναι να μην ισχύει τίποτα από τα δυο. Μην ανησυχείτε. Θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra