Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/12 Κυριακή

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/12 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/12 Ζώδια Κριός .

Σήμερα νιώθετε ότι σας αγαπούν περισσότερο και είναι μια καλή στιγμή για να εμβαθύνετε τον δεσμό σας με το ταίρι σας.

Αφιερώστε χρόνο για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και κυρίως ακούστε τι έχει να σας πει. Αν είστε αδέσμευτοι, μια πρόσκληση από έναν φίλο μπορεί να οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Περνάτε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας! Επιλέξτε να περάσετε τη μέρα σας κάνοντας κάτι που απολαμβάνετε και οι δύο.

Μην χαλιέστε για μικροπράγματα γιατί θα καταστρέψετε τη βραδιά σας – και για ποιο λόγο; Για το τίποτα.

Εάν είστε αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει! Μια μέρα σαν την σημερινή γίνονται θαύματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/12 Ζώδια Δίδυμοι

Αναδείξτε την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας και θα γίνετε ακαταμάχητοι. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να επανορθώσετε για την μέχρι πρότινος ψυχρή συμπεριφορά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε με φίλους και διασκεδάστε με την καρδιά σας! Και ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας!

Ζώδια Καρκίνος

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε αν θέλετε να δείτε βελτίωση στην ερωτική σας ζωή, είναι να χαλαρώσετε λίγο. Μην κάνετε την τρίχα τριχιά και αφήνετε το παραμικρό να σας χαλάει την διάθεση. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά και να περάσετε καλά. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω με φίλους που σας κάνουν να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Βρείτε το χρόνο να σκεφτείτε κάποια πράγματα, εάν πρέπει, αλλά μην αφήσετε τίποτα να σας ρίξει την διάθεση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/12 – Τρίτο πρόσωπο – Ερωτικά μπλεξίματα

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Όλα πάνε τέλεια στην ερωτική σας ζωή! Εκπέμπετε πολύ έντονη σεξουαλικότητα και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια στο έπακρο! Αν είστε σε σχέση, περάστε το βράδυ με τον/την σύντροφό σας και δείξτε του/της τις προθέσεις σας. Θα περάσετε αξέχαστα!

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα και νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον. Σας περιμένει μια υπέροχη ρομαντική βραδιά, είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απολαύστε τα φλερτ που θα έρθουν στο δρόμο σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/12 Ζώδια Ζυγός

Μπορείτε να περάσετε πραγματικά μια υπέροχη μέρα. Σχεδιάστε μια ρομαντική έκπληξη για τον/την σύντροφό σας και αναζωπυρώστε τη σπίθα στη σχέση σας! Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην χάνετε το κουράγιο σας. Μπροστά σας έχετε μια ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες.

Ζώδια Σκορπιός

Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας αισθάνεται ανασφάλεια αυτές τις μέρες και χρειάζεται την επιβεβαίωση και την υποστήριξή σας. Το μέλλον της σχέσης σας είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας για να μην προκαλέσετε εντάσεις μεταξύ σας. Αν είστε μόνοι, επιλέξτε την σημερινή μέρα για να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη γοητεία και το σεξαπίλ σας!

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Η αγάπη και η κατανόηση είναι τα χαρακτηριστικά μιας ιδανικής σχέσης και η δική σας κρίνεται ευνοϊκά. Ο/Η σύντροφός σας είναι δίπλα σας και σας προσφέρει την υποστήριξη του/της άνευ όρων. Αναγνωρίστε πόσο τυχεροί είστε και μην χαλάτε την διάθεσή σας για μικροπράγματα. Και όσο για εσάς, τους μοναχικούς, ήρθε η ώρα να βρείτε μια πιο αποτελεσματική στρατηγική για να πετύχετε όσα θέλετε στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, που θα διαλύσει όλα τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από την σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Τα άστρα σας χαμογελούν ευνοϊκά, οπότε πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε μια νέα αρχή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είστε έτοιμοι να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο, που θα φέρει το φως στην ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/12 – Τρίτο πρόσωπο – Ερωτικά μπλεξίματα

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 26/12 Ζώδια Υδροχόος

Περνάτε μια υπέροχη φάση στην προσωπική σας ζωή, ειδικά αν είστε σε σχέση. Η αγάπη και η κατανόηση είναι ο κανόνας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και αυτό σας κάνει να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας. Αν όχι μια γιορτινή μέρα σαν την σημερινή, τότε πότε;

Ζώδια Ιχθύες

Επιδείξτε καλή συμπεριφορά και αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την τόσο ρομαντική μέρα. Εάν κρατήσετε μια θετική στάση, θα δείτε ότι δεν χρειάζονται πολλά για να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Τα άστρα χαμογελούν και σε όσους από εσάς είστε ακόμη αδέσμευτοι. Τραβάτε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Ανάμεσα στους/στις θαυμαστές/θαυμάστριές σας σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος/α που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098