Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/01 Πέμπτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/01 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/01 Ζώδια Κριός .

Η σημερινή μέρα υπόσχεται μερικές ευχάριστες και τρυφερές στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας.

Προσπαθήστε να μην αφήσετε το άγχος και την απαισιοδοξία να σας χαλάσουν αυτές τις όμορφες στιγμές. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να μπει στην ζωή σας ένα καινούργιο άτομο, που θα σας συναρπάσει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σχέση σας φαίνεται να αλλάζει επιτέλους προς το καλύτερο, με τα προβλήματα των τελευταίων ημερών να ανήκουν στο παρελθόν.

Ο/Η σύντροφός σας καταφέρνει να βγάλει στην επιφάνεια την αισιοδοξία και το πάθος σας, με αποτέλεσμα να τον/την ερωτευτείτε ξανά από την αρχή.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, οι φίλοι σας θα σας συστήσουν σε ένα καινούργιο άτομο, που μπορεί να γίνει η σχέση της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη φάση, καθώς νιώθετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον/την σύντροφό σας. Βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και το τι θα γίνει από εδώ και πέρα εξαρτάται από εσάς. Θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βάλετε ένα τέλος στη σχέση σας, οπότε αν δεν θέλετε να το κάνετε, θα ήταν φρόνιμο να αναθεωρήσετε γρήγορα την τακτική και τη συμπεριφορά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η απογοήτευση που νιώθετε τους τελευταίους μήνες αντικαθίσταται από μια ανανεωμένη αίσθηση ενθουσιασμού, που πιθανότατα πυροδοτήθηκε από μια νέα γνωριμία.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας μπορεί να είναι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και φτάσετε στα άκρα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να σταματήσετε να πιέζετε καταστάσεις, να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον αληθινό σας εαυτό να βγει στην επιφάνεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 10 ημερών – Μιλά για το μέλλον των σχέσεων

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αυτή την στιγμή βιώνετε ένα έντονο φάσμα συναισθημάτων στην ερωτική σας ζωή. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ξαφνικές κινήσεις και να συζητήσετε ήρεμα τα θέματα που σας απασχολούν, όπως κάνετε μέχρι τώρα. Να θυμάστε ότι όλα εξαρτώνται από εσάς. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στην ευτυχία σας και αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Τι θα λέγατε να κλείσετε ραντεβού σε ένα σπα;

Ζώδια Παρθένος

Κάποιες πτυχές της ερωτικής σας ζωή χρειάζονται βελτίωση. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφράσει το πώς νιώθετε για τον/την σύντροφό σας και να αφήσετε τις αναστολές σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε την πιο ρομαντική σας πλευρά. Αυτό θα διευκολύνει τους άλλους να σας προσεγγίσουν.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/01 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Είστε αγχωμένοι, νευρικοί με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας με την παραμικρή αφορμή. Θα πρέπει να ηρεμήσετε λίγο και να αλλάξετε στάση αν θέλετε να δείτε βελτίωση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να περιμένετε μια γεμάτη μέρα. Μπορεί ακόμη και να γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α τα πράγματα θα εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Σκορπιός

Υπάρχουν πολλά κενά συναισθηματικά κενά στη σχέση σας που φαίνεται να κρατούν σε απόσταση εσάς και τον/την σύντροφό σας. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να γεφυρώσετε αυτά τα κενά και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απολαύστε την ξεγνοιασιά και την ελευθερία σας. Βγείτε έξω, φλερτάρετε και διασκεδάστε. Σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ανοιχτά, πράγμα που σας βοηθάει να δεθείτε πιο βαθιά. Μήπως ψάχνετε ακόμη για το άλλο σας μισό; Το έχετε ήδη γνωρίσει! Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι μια πρόσφατη συνάντηση είναι κάτι πολύ περισσότερο. Η ερωτική σας ζωή σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για την ερωτική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Νιώθετε ανανεωμένοι και έχετε ανεβασμένη διάθεση. Μείνετε μακριά από τα καθημερινά άγχη και τις εντάσεις, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν τη σχέση σας. Διασκεδάστε με τον/την σύντροφό σας αν έχετε. Αν πάλι είστε μόνοι, μια νέα συνάντηση θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 10 ημερών – Μιλά για το μέλλον των σχέσεων

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/01 Ζώδια Υδροχόος

Σε γενικές γραμμές η ερωτική σας ζωή κυλάει ομαλά, αν εξαιρέσουμε κάποια μικροπροβλήματα. Βρείτε έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε αυτά που σας ενοχλούν, χαλαρώστε και απολαύστε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε, ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και σύντομα όλα θα μπουν στη θέση τους.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας έρχεστε πιο κοντά, αναζωπυρώνοντας τη σπίθα ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι και εξακολουθείτε να αναζητάτε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα, ετοιμαστείτε… Ένας/μία γοητευτικός/ή άγνωστος/η πρόκειται σύντομα να σας εκφράσει τον θαυμασμό του/της.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098