Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/02 Κυριακή

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/02 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/02 Ζώδια Κριός .

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή δεν πάνε πολύ καλά, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να καθίσετε και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να απομονώσετε ποια είναι τα κύρια προβλήματα και να δείτε πώς μπορείτε να τα επιλύσετε.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Καλά θα κάνατε να σταματήσετε να προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα στην ερωτική σας ζωή.

Είναι καιρός να αναγνωρίσετε τα προβλήματα στην πραγματική τους διάσταση. Αν είστε μόνοι, αποδεχτείτε την πρόσκληση κάποιου φίλου για να βγείτε ένα ραντεβού στα τυφλά.

Ακόμη και αν δεν υπάρξει ερωτική χημεία με αυτό το άτομο, τουλάχιστον θα περάσετε καλά και ίσως βρείτε έναν ακόμη φίλο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/02 Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη ανατροπές αυτή την περίοδο. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά. Για αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε πάνω στον θυμό σας και να περάσετε τη μέρα όσο πιο ομαλά γίνεται. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε έξω και συναναστραφείτε με κόσμο! Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, γιατί ο έρωτας της ζωής σας μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά στην σχέση σας, πράγμα που σας βοηθά να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις. Κάθε μέρα αισθάνεστε όλο και πιο τυχεροί για το άτομο που έχετε επιλέξει να έχετε δίπλα σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω απόψε και να διασκεδάσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27/02-01/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Τον τελευταίο καιρό έχετε την τάση να διοχετεύετε όλο σας τον χρόνο και την ενέργεια σε κάθε τομέα της ζωής σας εκτός από την ερωτική σας ζωή. Αυτό ενοχλεί τον/την σύντροφό σας και (δικαίως) κάνει συχνά παράπονα. Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά του/της, θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα φέρει πεταλούδες στο στομάχι σας.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχει κάτι σε εσάς σήμερα – μπορεί να είναι η καλή σας διάθεση ή η ενέργεια και ο δυναμισμός σας – που γοητεύει τον/την . Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη πάθος και ρομαντισμό. Αν είστε αδέσμευτοι, τα άστρα θα φροντίσουν να μην παραμείνετε έτσι για πολύ. Κάποιο συναρπαστικό άτομο πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να την γεμίσει χαρά.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/02 Ζώδια Ζυγός

Νιώθετε πιο σέξι από ποτέ και αυτό είναι ό,τι χρειαζόταν η ερωτική σας ζωή για να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει τον τελευταίο καιρό. Ο/Η σύντροφός σας είναι περισσότερο από πρόθυμος/η να ανταποκριθεί στο νέο σας εαυτό. Μπορεί κάλλιστα να ερωτευθείτε ο ένας τον άλλον από την αρχή! Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α πραγματικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες για μια μακροχρόνια σχέση – αν, φυσικά, το χειριστείτε καλά.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε την τάση να αγχώνεστε χωρίς λόγο και να χαλάτε το καλό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά και χαλαρώστε λίγο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν έχει κανένα νόημα να πιέζεστε να βρείτε σύντροφο. Το σημαντικό είναι να περνάτε καλά είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση. Μόλις χαλαρώσετε, θα δείτε ότι θα βρείτε τον/την καλύτερο/η!

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε ή κάνετε σήμερα. Και κυρίως δεν πρέπει να υποσχεθείτε κάτι που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Νιώθετε υπερβολική αυτοπεποίθηση κάτι που σας κάνει να υπόσχεστε ανέφικτα πράγματα. Μην λέτε ότι θα κάνετε κάτι όταν δεν ξέρετε αν θα τα καταφέρετε. Επικεντρωθείτε σε πιο βραχυπρόθεσμους και πιο ρεαλιστικούς στόχους. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω απόψε και βάλτε σε λειτουργία την γοητεία σας. Είναι βέβαιο ότι όλα τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Διάφορα προβλήματα που μάστιζαν την σχέση σας φαίνεται ότι σήμερα εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτή την θετική ατμόσφαιρα. Αν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας. Έχετε πληγωθεί πολύ στο παρελθόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θέλουν το κακό σας. Εξάλλου, τίποτα δεν θα αλλάξει αν μένετε με σταυρωμένα τα χέρια.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27/02-01/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/02 Ζώδια Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Μπορείτε να κάνετε μια ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σήμερα και να λύσετε όσα σας απασχολούν. Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι, κάντε λίγη υπομονή. Ο/Η έρωτας της ζωής σας βρίσκεται κυριολεκτικά στην επόμενη γωνία.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε την κακή συνήθεια να κρατάτε μέσα σας όσα αισθάνεστε και να μην μοιράζεστε τις ανησυχίες σας με τον/την σύντροφό σας. Εξόν και διαρκώς ακούτε την φράση «τι έχεις»; Δε νομίζετε ότι είναι καιρός να αλλάξετε αυτή την στάση; Ο/Η σύντροφός σας έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τι σκέφτεστε, ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει όπου είναι δυνατόν. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, έχετε σκεφτεί ότι είναι επιλογή σας; Σας έχουν παρουσιαστεί πολλές ευκαιρίες να βρείτε τον έρωτα, αλλά δεν τις έχετε εκμεταλλευτεί. Οπότε εξαρτάται από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia