Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Κυριακή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας θα γινόταν ακόμα καλύτερη αν αφήνατε στην άκρη τις ζήλιες και τις ανασφάλειες και ακούγατε τι έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα βρεθείτε στο προσκήνιο. Θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα δώσετε σε αυτό το άτομο άλλη μία ευκαιρία.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η στιγμή όπου μπορείτε επιτέλους να καθίσετε με τον/την σύντροφό σας, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν.

Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε πια κουραστεί να αναζητάτε το άλλο σας μισό και νιώθετε μοναξιά, μην τα παρατάτε.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία για νέες και υπέροχες συναντήσεις σήμερα! Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και να εκδηλώνετε την αγάπη σας για το άλλο σας μισό. Τον τελευταίο καιρό είστε αρκετά απόμακροι και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σήμερα να περιμένετε συναρπαστικές εξελίξεις που θα αναστατώσουν την ερωτική σας ζωή – προς το καλύτερο.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας πηγαίνει αρκετά καλά αυτή τη στιγμή. Έχετε ανεβασμένη διάθεση και νιώθετε αρκετά σέξι, κάτι που μόνο καλό μπορεί να είναι. Αν είστε αδέσμευτοι, απλά να είστε ο εαυτός σας. Κάντε την κίνησή σας και θα δείτε ότι οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στη γοητεία σας. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/03 Αισθηματικές παρεξηγήσεις – Λόγια από τρίτο πρόσωπο

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μην είστε τόσο πεισματάρηδες και απόλυτοι απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Γίνετε πιο ευέλικτοι, δείτε τη σχέση σας από μια νέα προοπτική και θα δείτε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί άμεσα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε το ηθικό σας ψηλά. Δεν χρειάζεται να σας πιάνει κατάθλιψη.

Ζώδια Παρθένος

Αφήστε στην άκρη δουλειές και εκκρεμότητες και αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο που έχετε με τον/την σύντροφό σας. Το χρειάζεστε και οι δύο. Κάντε κάτι όμορφο παρέα και αφήστε τις υποχρεώσεις για αύριο. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, συνεχίστε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Μην ανησυχείτε πολύ ότι πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε κάποιον/α. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Μην πιέζετε την τύχη σας με το ταίρι σας γιατί το σκοινί θα σπάσει και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε την αδελφή ψυχή σας, μην χάνετε την πίστη σας. Οι προσευχές σας θα εισακουστούν σύντομα.

Ζώδια Σκορπιός

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε μυστικά μεταξύ σας και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για μια ώριμη συζήτηση με το άλλο σας μισό. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Και αν η μόνη σας σχέση είναι με το μαξιλάρι σας, μην αγχώνεστε. Προσκαλέστε το άτομο που σας αρέσει για ένα ποτό. Ή οργανώστε ένα όμορφο δείπνο στο σπίτι σας. Σας περιμένει μια υπέροχη ρομαντική βραδιά.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας έχει όλες τις δυνατότητες να βελτιωθεί σημαντικά. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε πρωτοβουλίες και κυρίως να προσπαθήσετε. Σταματήστε να εστιάζετε αποκλειστικά στην καριέρα σας. Αντιθέτως, αξιοποιήστε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σας για να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για εκείνον. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ και σύντομες σχέσεις με άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην προσπαθήσετε καν σήμερα να ξεμπερδέψετε τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας. Καλύτερα να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας και κατά προτίμηση με κάτι που δεν θα περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, μην τρελαίνεστε κάνοντας αρνητικά σενάρια στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Βγείτε έξω, γνωρίστε καινούργια άτομα και φλερτάρετε με την καρδιά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/03 Αισθηματικές παρεξηγήσεις – Λόγια από τρίτο πρόσωπο

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Μη διστάσετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτό θα σας επιτρέψει να διορθώσετε την κατάσταση, που φαινόταν ότι έχει εκτροχιαστεί τελευταία. Ο/Η σύντροφός σας σας καταλαβαίνει, είναι έτοιμος/η να σας ακούσει και τα κανάλια επικοινωνίας είναι ορθάνοιχτα. Δεν υπάρχει πιο ιδανική μέρα από την σημερινή για να μιλήσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί από αυτή την κατάσταση, να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε τις ρομαντικές προσκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τον έρωτα και μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει. Έχετε την άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη του/της συντρόφου σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε αυτό το μαγικό κλίμα, προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί ανά πάσα στιγμή προς το άλλο σας μισό. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μια πιο φιλική στάση από την πλευρά σας απέναντι στα άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia