Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Σάββατο

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Ζώδια Κριός .

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια δύσκολη φάση, γεμάτη από εντάσεις και προβλήματα. Επικοινωνήστε με τον/την σύντροφό σας και βρείτε έναν τρόπο να τα επιλύσετε μαζί.

Θα ήταν επίσης καλό να υιοθετήσετε μια διπλωματική προσέγγιση και στις υπόλοιπες σχέσεις σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η ώρα να ακολουθήσετε μια νέα τακτική και να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας – ο/η ιδανικός/ή σύντροφος είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Οι δεσμευμένοι θα έχουν σήμερα ευκαιρία να εξετάσουν την σχέση τους και να ξεκαθαρίσουν τι χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένοι.

Να θυμάστε ότι αυτό που θα συμβεί στο τέλος, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, οπότε πάρτε τα πράγματα σοβαρά.

Αν είστε αδέσμευτοι, δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε σήμερα, γιατί κάπου εκεί έξω, μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να εκφραστείτε πιο γνήσια και χωρίς ανόητους εγωισμούς. Έτσι, η σχέση σας θα γίνει πιο ειλικρινής και οικεία. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια συνάντηση με ένα ξεχωριστό άτομο θα σας συνεπάρει.

Ζώδια Καρκίνος

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους σήμερα, καθώς θα προκύψουν εντάσεις στην σχέση τους. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας που ενδέχεται να βλάψουν τη σχέση σας. Και προσπαθήστε να μην φτάσετε στα άκρα. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την τύχη στο πλευρό σας και μπορεί να συναντήσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο – αρκεί να βγείτε έξω από το σπίτι!

Διαβαστε επισης : Οδηγός επιβίωσης για την Πανσέληνο του Μαρτίου 2021

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η σχέση σας πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο και παίρνετε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε από τον/την σύντροφό σας. Όσοι είστε ακόμη αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση που θα λάβετε σήμερα. Χαλαρώστε με φίλους και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να γνωρίσετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. Με το να τα σπρώχνετε κάτω από το χαλί δεν θα καταφέρετε τίποτα, πέρα από το να μεγαλώνετε την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφο σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι αυτός/αυτή που λαχταράει η καρδιά σας θα κάνει την κίνηση του/της σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ερωτική ατμόσφαιρα της μέρας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/03 Ζώδια Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή γίνεται όλο και καλύτερη, χάρη στους σοφούς χειρισμούς σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά και να είστε ανοιχτοί προς τον/την σύντροφό σας, ώστε να μπορείτε πάντα να συζητάτε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε το δίκτυο των επαφών σας, να δημιουργήσετε νέες φιλίες και γιατί όχι; Να γνωρίσετε έναν/μία καινούργιο/α ερωτικό/ή σύντροφο και να ξεκινήσετε μαζί του/της μια υπέροχη περιπέτεια.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή παίρνει τα πάνω της. Να περιμένετε σημαντικές θετικές εξελίξεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Επωφεληθείτε από τον χρόνο που έχετε στα χέρια σας για να εξετάσετε τη στάση σας και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας όπου χρειάζεται. Αυτό θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε επιτέλους έτοιμοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα σας επιτρέψει να βρεθείτε πιο κοντά στην ζωή που θέλετε. Εάν έχετε σχέση, θα ενισχύσετε τον δεσμό σας με τον/την σύντροφό σας και αυτό με την σειρά του θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Και αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι αν συνεχίσετε να μένετε κλεισμένοι στο σπίτι, δεν θα καταφέρετε να γνωρίσετε ποτέ κανέναν. Αν θέλετε πραγματικά μια σχέση, είναι καιρός να κάνετε κάτι για αυτό.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν πάρα πολλά μυστικά στη σχέση σας και από τις δύο πλευρές. Τολμήστε να κάνετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συνομιλία με τον/την σύντροφό σας και βρείτε το θάρρος να εκφράσετε ό,τι σας απασχολεί. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, κάποιος/α που γνωρίσατε πρόσφατα θα μπορούσε να είναι αυτό.

Διαβαστε επισης : Οδηγός επιβίωσης για την Πανσέληνο του Μαρτίου 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Υδροχόος

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε πιο στενά μεταξύ σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, τα άστρα είναι με το μέρος σας. Μην διστάσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τα πράγματα θα πάνε ακριβώς όπως τα θέλετε.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, προστατεύοντας την ερωτική σας ζωή γενικότερα και την σχέση σας ειδικότερα. Θα έχετε μια υπέροχη μέρα, αρκεί να μην επιβαρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας με τα προβλήματα και τα άγχη της δουλειάς σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σηκωθείτε από τον καναπέ, βγείτε έξω και γνωρίστε νέα άτομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia